forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 arkadaki teyze ve amcanın surat ifadesi super ama [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Barney % 83 başarılı oluyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: sap+loser+abazan awesome + awesome + more awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 son bölümde Lily'i güldürmek için Robinin söylediği bir laf vardı ki beni darmadağın etti. "I got hairy nipples!" Robin her zamanki gibi dehşet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 219damıydı 220demi tam hatırlamıom, düğün hediyesi olarak robinin aldığı şey ve dikiş makinası ile karışması olayı harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 barney'in yarışmaya katıldığı bölüm gene "legen -wait for it- dary" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 2. sezon finali: [spo]Sezon finali ilk sezon finalini andırıyor. "Yes!... Yes!... You're back! We are back! Ted my boy, its gonna be LEGEN-wait for it-... " 3. sezonun başları muhteşem olacak gibi. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 şu an çekiyorum da sezon finali miymiş?püh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 diziyi izleme nedenim barney, pardon swarley mauah :) [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 22:29 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 3. sezon için hala anlaşma yapılmamış daha neyi bekliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 abi pokunuzu yiyem robin gitmesin diziden böhü:( şaka bir yana hakkaten devam ettirmeyebilirler diziyi çünkü son dönemde baya izleyici kaybettiler. ama umarım böyle birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo]şu en son puro içerlerken barney what up demeden önce ne diyor. benim çektiğimde kesilmiş orası.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 eztv de şöle geçiyor ama daha fazla bişey diyor mu bilgim yok [spo]the ep that i watched Barney says "The only time I want to hear you saying The One is if it is followed by the hunt.... " it skips there and then Barney says "whatup!" and they laugh. hope that helps a little more! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bir yerde daha kesiklik var deli etti izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Benim şöyle bir tahminim var: [spo]Adını da tekerrür teorisi koydum malum Ted stabil bir adam :P Şimdi bu sezon aynı ilk sezon gibi bitti. Çiftlerden biri ayrıldı, öbürü ise birleşti. 3. sezon da ilk ve ikinci sezon gibi dating ve pick up maceralarıyla başlayacak ve 2. sezonda Lily'nin dönüşü gibi bir Robin'in dönüşü olacak. Ted "I don't want the one, I want Robin" diyecek ve olaylar gelişecek. Şimdi bence bu durumda iki ihtimal var: 1- Robin, Lily gibi hemen geri dönecek çünkü bir yere gideceği kesin değil, Lily'de ilk bölümde haberini verip ikinci bölümde dönmüştü. Böyle olursa umarım Ted ile hemen birleşmezler malum, wingmani olan bir Barney, wingman Ted bile olsa % 83 başarı oranına sahiptir ve o bölümler LEGEN-wait for it-DARY olur. 2- Robin ortadan kaybolacak, gezecek dünyayi görecek. Sonra aklı başına gelecek Ted için geri dönecek. Veya Robin'de Lily gibi hatasının farkına varacak ve tam o sırada Ted her zamanki gibi çıldıracak ve Barney Lily'i bulduğu gibi Robin'i bulacak. Böyle olursa numara 1'den tek farkı Robin'in geri dönüşü daha olaylı geçmesi olur, örneğin Ted'in 1. sezondaki gibi yeni bir kız arkadaşı varsa. Nasıl olacağı umrumda değil yeter ki eğlenceli olsun, Ted ile Barney maceralara atılsın hatta başı bağlı Marshall'ı da kaçırsınlar. Yalnız yeni karakter gelecekse Victoria gibi sönük olmasın. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo]barney legendary diyorsa lily olayının aynısının tekrarı sönük kalır bence biraz daha karışık bişey yapılmalı mesela bu sezon marshal-lily anlatılırken ted ve robin çok pasif kaldı, aynı hataya düşmemeleri lazım ilk bölümlerde pick up line şart kesinlikle katılıyorum :) fantastik olarak robin barney birlikteliği diyorum ted mimarlıkta kariyer yapsın, barney gibi hatun avcısı olsun marshal-lily arada kalsınlar, her bölüm bi karakterin tarafında 2. sezonun son bölümlerini boş geçtiler, çok oyaladılar yeni sezona geçiş için, bu yaptıklarına değcek bir seneryo hazırlamaları lazım 3. sezon için bölümü izlemeden biraz desteksiz sallamışım, 22yi izledikten sonra gelen edit: ted, annenizle tanıştım diyor, 3. sezon, son sezon mu olcak dersiniz robin-barney fantastikliği zor, baya uzaklara gidiyormuş robin, bi de epey arkadaşça ayrılmışlar, yapılmaz üstüne :) ...hunt-what up; orada bişey olmuş ama eksik sahne hem var hem yok gibi, barney bişey söyleyip what up yapmışlığı çok [/spo] ep 22 için repack çıkar mı? [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:46 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Forgiver, orda "the hot one" diyor gibi geldi bana ama belki kesildiginden gitmistir o kisim. what up'i cok bomba soyluyor ayrica bu adam hastasiyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cümlenin devamına hot one pek uymuyor ama barney in demesi en muhtemel kelimelerden biri kesinlikle bir what up ustası :) zenci kardeşiyle olduğu bölümdeki what up en iyisiydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Şimdi 40 bölüm izleyip en iyi what up'ı seçesim geldi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 (Barney) - The only time I wanna hear you saying "The One" is if it's followed by the word hundred! Whaddup?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 cnbc hep aynı bölümler ivermeye başladı acaba netten çekmeye başlasam mı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 terazine tıkladım forgiver thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 3. sezon 1. bölüm'ün swarley'in "dary" diyerek başlaması muhtemel : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mükemmel bir dizi yahu, kısa sürede bitirdim 2 sezonu. Bu arada favori bölümüm 1. sezon 10. bölüm, Ted'in sarhoş olduğu bölüm. Ted'in söylediği şarkının adını bilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 The Pineapple Incident :) Benim de favorim. Valla belli oldu ki CNBCe'den takip edilmez. Hem sıranın içine ettiler hem de hala sezon bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar