bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 barney süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 abi internet üzerinden 3. sezonu 12. bölüme kadar hangi siteden izleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bütün bölümleri 2 kere tekrarlamak üzere izledim aşıladığım insanlar ne zaman yeni sezon seyrindeler izlediğim en eğlenci sürükleyici dizi.. Legen (wait for it) dary..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu topike yapılmamalıydı bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 asinanyavuz said: bu topike yapılmamalıydı bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yeni sezon çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tavsiye eden 3 elemana (arkadasin arkadasi, pek sevmedigim tipler) kil oldugum icin acayip itici geliyordu bu dizi. lan dur bakalim o kadar ovuyorlar bir iki bolum izleyelim dedim. ilk sezonu bitirdim bir gunde nerdeyse. gayet basarili bir diziymis. aslinda cok daha komik diziler var ama bu da fena degil hani, ilk 5'e aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 dün senarious beni yemediyse 2 sezoncuk kalmış,üzüldüm ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tokasra said: Yeni sezon çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 23 eylül, ilk bölümün adı do I know you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu sezon da robin le ted le götürmeye çalışmazlar, senaryoda iyi çalışırlarsa, sağlam olacak bence. seth rogen baya iyi iş yaptı çünkü geçen sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 3. sezon cok basarisizdi bu arada, surekli hikayesi yoktu son bikac bolum haric, her bolum ayri bir olay oluyordu sirf hafta gecirmek icin gibi bir his veriyordu bu da. Duzene girmis gibiydi ki senaryo bitti, umarim 4. sezon bittigi gibi devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Son bölümün başında çalan şarkıyı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yeni başladım, 1x20'deyim henüz, 3. sezon beni de hayal kırıklığına uğratmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bence bu showda en kilit karakter Barney,Barney'i çıkar reyting/2 olur. Yürü be barni ama bence Robin yaramaz barniye womenizer devam etsin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 okumadım başlığı da şu teori ilginç geldi.. o çocuklar ted'in çocukları değil,kids diyor hep,annenizle nasıl tanıştm diyor..ted'in karısı robin bile olabilir yani.bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok komplike teori abi. o kadar değildir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi anne stella cıkmazsa, o son bolumde bastan sona yaptıgı hayatımı etkiledi geyigi ne placak... barney'le barısmamızı sagladı, o yuzden falan derse cok fail olur, araba carpmasa barısmayacaklar mıydı sanki hic, daha iyi bi kılıf lazım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 düşününce olabilir ama. sandöviç bölümünde ay benim kaırm nerde diyor sonunda ted. çocuklara hiç çocuklarıymış gibi bir hitapta bulunmuyor.benim aklıma yattı abi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 CthuLhu said: okumadım başlığı da şu teori ilginç geldi.. o çocuklar ted'in çocukları değil,kids diyor hep,annenizle nasıl tanıştm diyor..ted'in karısı robin bile olabilir yani.bakalım =) Çocuklar Stella'nın olaiblir mesela, anneniz de o gün o partide sarı şemsiyeli daha sonra öğrendik vs. diye anlatıyor mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 anne stella olursa, abla stella'nın cocugu olmalı zaten, ama kucuk kardesin ted'in cocugu olmama ihtimali dusuk =), my name is earl tadında bi evlilik olur o zaman eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 küçük olan çocuk bi kere baba demiş,teori gg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 CthuLhu said: okumadım başlığı da şu teori ilginç geldi.. o çocuklar ted'in çocukları değil,kids diyor hep,annenizle nasıl tanıştm diyor..ted'in karısı robin bile olabilir yani.bakalım =) oha. çok mantıklı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 anne stella deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar