Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tavsiye eden 3 elemana (arkadasin arkadasi, pek sevmedigim tipler) kil oldugum icin acayip itici geliyordu bu dizi. lan dur bakalim o kadar ovuyorlar bir iki bolum izleyelim dedim. ilk sezonu bitirdim bir gunde nerdeyse. gayet basarili bir diziymis.
aslinda cok daha komik diziler var ama bu da fena degil hani, ilk 5'e aday.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu sezon da robin le ted le götürmeye çalışmazlar, senaryoda iyi çalışırlarsa, sağlam olacak bence.
seth rogen baya iyi iş yaptı çünkü geçen sezon
Mesaj tarihi:
3. sezon cok basarisizdi bu arada, surekli hikayesi yoktu son bikac bolum haric, her bolum ayri bir olay oluyordu sirf hafta gecirmek icin gibi bir his veriyordu bu da.
Duzene girmis gibiydi ki senaryo bitti, umarim 4. sezon bittigi gibi devam eder.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
okumadım başlığı da şu teori ilginç geldi..

o çocuklar ted'in çocukları değil,kids diyor hep,annenizle nasıl tanıştm diyor..ted'in karısı robin bile olabilir yani.bakalım =)
Mesaj tarihi:
abi anne stella cıkmazsa, o son bolumde bastan sona yaptıgı hayatımı etkiledi geyigi ne placak... barney'le barısmamızı sagladı, o yuzden falan derse cok fail olur, araba carpmasa barısmayacaklar mıydı sanki hic, daha iyi bi kılıf lazım yani...
Mesaj tarihi:
düşününce olabilir ama.
sandöviç bölümünde ay benim kaırm nerde diyor sonunda ted.
çocuklara hiç çocuklarıymış gibi bir hitapta bulunmuyor.benim aklıma yattı abi gayet.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

o çocuklar ted'in çocukları değil,kids diyor hep,annenizle nasıl tanıştm diyor..ted'in karısı robin bile olabilir yani.bakalım =)

Çocuklar Stella'nın olaiblir mesela, anneniz de o gün o partide sarı şemsiyeli daha sonra öğrendik vs. diye anlatıyor mesela..
Mesaj tarihi:
anne stella olursa, abla stella'nın cocugu olmalı zaten, ama kucuk kardesin ted'in cocugu olmama ihtimali dusuk =), my name is earl tadında bi evlilik olur o zaman eheh...
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

oha. çok mantıklı aslında.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...