Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SUIT UP!

Favori dizim. Bölümleri en aşağı 3-5 defa izliyorum ama çok sevdiğimden mi uzun vadede hafızamın kötü olmasından mı karar veremedim galiba ikisi de :)
Mesaj tarihi:
bu arada aklıma takılan bişey var bu çocuklar annelerini nasıl tanımıyorlar
yani tmm nasıl tanıştıklarını bilmiyor olabilir ama gördükleri her kadına bu mu bizim annemiz diyorlar
Mesaj tarihi:
Belki hikayeyi anlatırken gerçek isimlerini söylemiyodur, son bölümde "aslında size x diye anlattığımın adı aslında x değildi, o annenizdi" şeklinde hikayeyi patlatabilir bence=)

Ki öyle bişey bekliyorum yoksa bi olayda biterdi dizi :D
Mesaj tarihi:
Her çarşamba 20:30'da

Yalnız uyarayım CNBCE 2. sezon bölümlerinin 2 kez sırasını karıştırdı. Yurt dışı ile arada 3-4-5 bölüm fark oluyor, cnbce sezon arası verince fark uzuyor. Ara bitince fark hızla kapanıyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ahah arcane in verdiği familyguy olayı iyiymiş.

bu arada hiç yok mu artık izleyen ya? yorum falan yapmaz olmuş kimse.

eskisi kadar güldürmese de hala güzel. her hafta kaçırmadan devam ediyorum ben.
Mesaj tarihi:
yeni copuling olabilirdi , ama 2. sezon hayal kırıklığı yarattı bende..

1. sezonu 5 kere falan izlemişimdir..

ayrıca robin yani.. robin.. robin.. rob.. rob..
Mesaj tarihi:
2. sezon biraz daha tutuk evt
ted ve robin fazla domine etmediler, barney eskisi kadar abazan deil 1-2 bölüm hariç
tekrar izlemek lazım gerçi unuttum diziyi, baya ara verdiler
bachelor party; ultimate xray, XXX-ray Barney performansının üst seviyelerindeydi

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:13 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]
said:
This episode contains Russ Culley's winning line from TV.com's How I Met Your Mother "Barneyism" contest: "Excuse me miss, you dropped something -- your jaw."
Değiştirmişler, güzel de olmuş ama yine de bunu Barney'in pick up line olarak kullandığını görmek isterdim[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]Barney yine pislik bir insanın olabileceği en üst seviyede klas "The bride wants you to walk slower." lol

Bu arada Brad'i bol bol kullandılar o da süper bir karakter. Son bölümde Ranjit olacakmış bakalım heyecanla bekliyorum :)[/spo]
Mesaj tarihi:

gay olması kötü harbi, baya bir erkeği peşinden sürükleyebilir
hayran kitlesi açısından iç açıcı deil :)
sap+loser+abazan müthiş bir bileşik barney

bu bölümde her bölümde olduğu gibi üst seviyedeydi barney, pilot kostümüyle girişi filan

Mesaj tarihi:
lol master of disguise :D her sahnesiyle slutty pumpkin efsane bölüm valla.
[spo]penguen kostümünden barney'in çıktığı sahnede az gülmemiştim ahaha[/spo]

said:

sap+loser+abazan
Ya ben buna takıldım biraz izninizle ehe benim bildiğim barney bu tanımların hiçbiriyle bağdaşmıyor.

çapkın+ahlaksız+şeytan gibi bir kombinasyon barney ama derinlikte farklı bir insan yatıyor, detay veya örnek verirsem 2. sezon spoilerı olur. :)
Mesaj tarihi:
barneye çoğu tanımı ekleyebilmek mümkün
bence saplık, abazanlık ve loser da buna dahil
her ne kadar asıldığı kızların yarısında başarılı olsa da, arkadaş ortamında genel olarak eziliyor
abazanlığını tartışmaya gerek yok
saplık konusunda, tek başına bir görüntü çiziyor ondan yazdım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...