arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 SUIT UP! Favori dizim. Bölümleri en aşağı 3-5 defa izliyorum ama çok sevdiğimden mi uzun vadede hafızamın kötü olmasından mı karar veremedim galiba ikisi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 çok orijinal olmasından olabilir, özellikle barney in replikleri. barney kardeşliği kurmak lazım bu felsefeye inananlar ve bu yolda can veren büyüklerimiz adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bu arada aklıma takılan bişey var bu çocuklar annelerini nasıl tanımıyorlar yani tmm nasıl tanıştıklarını bilmiyor olabilir ama gördükleri her kadına bu mu bizim annemiz diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Belki hikayeyi anlatırken gerçek isimlerini söylemiyodur, son bölümde "aslında size x diye anlattığımın adı aslında x değildi, o annenizdi" şeklinde hikayeyi patlatabilir bence=) Ki öyle bişey bekliyorum yoksa bi olayda biterdi dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 harika bişey ya bu dizi, bölümler bitmesin diye günde 3-4 bölümden fazla izlememeye çalışıyorum, bitince çok koycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Zaten neden bilmiyorum da bi ara vermislerdi, simdi 23 Nisan'a kadar bi daha arada, taassuk-u talat ve fitnat geciyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Her çarşamba 20:30'da Yalnız uyarayım CNBCE 2. sezon bölümlerinin 2 kez sırasını karıştırdı. Yurt dışı ile arada 3-4-5 bölüm fark oluyor, cnbce sezon arası verince fark uzuyor. Ara bitince fark hızla kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 se1 ep18 victoria iyiydi ya yazık oldu, mal ted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kQgP175JTuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 müptelasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 arcane +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 http://www.mininova.org/tor/695262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ahah arcane in verdiği familyguy olayı iyiymiş. bu arada hiç yok mu artık izleyen ya? yorum falan yapmaz olmuş kimse. eskisi kadar güldürmese de hala güzel. her hafta kaçırmadan devam ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Dennis Finch, Richard Fish, Barney... Nerden buluyolar bu adamları anasını satayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yeni copuling olabilirdi , ama 2. sezon hayal kırıklığı yarattı bende.. 1. sezonu 5 kere falan izlemişimdir.. ayrıca robin yani.. robin.. robin.. rob.. rob.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 2. sezon biraz daha tutuk evt ted ve robin fazla domine etmediler, barney eskisi kadar abazan deil 1-2 bölüm hariç tekrar izlemek lazım gerçi unuttum diziyi, baya ara verdiler bachelor party; ultimate xray, XXX-ray Barney performansının üst seviyelerindeydi [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:13 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 "maç gecesi" bölümünde robin süperdi. Forever Robin!!! Robin ownz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 [spo] said: This episode contains Russ Culley's winning line from TV.com's How I Met Your Mother "Barneyism" contest: "Excuse me miss, you dropped something -- your jaw." Değiştirmişler, güzel de olmuş ama yine de bunu Barney'in pick up line olarak kullandığını görmek isterdim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bölüm kaçırmıyorum ya efsane dizi. barney'in maratonda koşup metroda bacaklarını hissetmediği bölümle superbowl bölümü tek kelimeyle "legen -wait for it- dary" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]Barney yine pislik bir insanın olabileceği en üst seviyede klas "The bride wants you to walk slower." lol Bu arada Brad'i bol bol kullandılar o da süper bir karakter. Son bölümde Ranjit olacakmış bakalım heyecanla bekliyorum :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 barney'i oynayan aktör gaymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 gay olması kötü harbi, baya bir erkeği peşinden sürükleyebilir hayran kitlesi açısından iç açıcı deil :) sap+loser+abazan müthiş bir bileşik barney bu bölümde her bölümde olduğu gibi üst seviyedeydi barney, pilot kostümüyle girişi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 lol master of disguise :D her sahnesiyle slutty pumpkin efsane bölüm valla. [spo]penguen kostümünden barney'in çıktığı sahnede az gülmemiştim ahaha[/spo] said: sap+loser+abazanYa ben buna takıldım biraz izninizle ehe benim bildiğim barney bu tanımların hiçbiriyle bağdaşmıyor. çapkın+ahlaksız+şeytan gibi bir kombinasyon barney ama derinlikte farklı bir insan yatıyor, detay veya örnek verirsem 2. sezon spoilerı olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 "The bride wants you to walk slower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 barneye çoğu tanımı ekleyebilmek mümkün bence saplık, abazanlık ve loser da buna dahil her ne kadar asıldığı kızların yarısında başarılı olsa da, arkadaş ortamında genel olarak eziliyor abazanlığını tartışmaya gerek yok saplık konusunda, tek başına bir görüntü çiziyor ondan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar