dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abi hepsi benim çocuklarım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 çocuklarda baba dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 o. çocukları O değilde sıktı dizi senaristlerin kafası güzel herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 fede said: çocuklarda baba dediğine göre öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abi herhangi bir yakın arkadaşınız çocuklarınızın amcası olur, çok alakasız bi teori olmuş, ayrıca marshall dan da da uncle marshall diye bahsediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Llama said: aquila said: Barney? tornovidayı kullanması güzeldi gerisi tırt bölüm olmuş bıraksal duygusallığı artık iyi olcak bu diziyi yazan babasınımı kaybetti acaba bu mantıklı bi teori bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Liebe said: fede said: çocuklarda baba dediğine göre öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi. Bir bölümde "size eski kız arkadaşlarımı anlatıyorum sizce ben kötü bir baba mıyım?" diye sormuştu çocuklarda kafa sallamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bugun 10 dakika izledim sadece, fena degildi, ama ne biliim ole aman kacirmiyim, cok muhim bisiyde degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 NolaxThensbane said: Liebe said: fede said: çocuklarda baba dediğine göre öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi. Bir bölümde "size eski kız arkadaşlarımı anlatıyorum sizce ben kötü bir baba mıyım?" diye sormuştu çocuklarda kafa sallamıştı. teorimi zaten çok mantıklı bulmuyorumda öylesine attım ortaya baştan söyliim =) eğer bir babaysan , gidip bir arkadaşına, başkasına falanda sence ben kötü bir baba mıyım diye sorabilirsin gayette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ulen zaten 20 dakika, onda da dram yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://i.imgur.com/EpOhr.jpg six feet under 3.sezon 5. bolumden bi sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 MAntıklı söylediğin evet zaten yazarkende acaba diye düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kendi çocukları mı değil mi konusunun tartışılması bile komik bence, dizinin adını inceleyelim beraber: "How I Met Your Mother" Ha bu noktada birisi çıkıp da, "bunu demesi için babası olması gerekmez ki trollolol" derse diye, dizinin akışını düşünelim, Temel konu Ted ve kız arkadaşları, bunları anlatıp anlatıp da ben işte bu kadar insanla beraber oldum sonra da babanız kızı buldu diye dizi mi biter sayın seyirci, sorarım size?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 quixef said: Kendi çocukları mı değil mi konusunun tartışılması bile komik bence, dizinin adını inceleyelim beraber: "How I Met Your Mother" Ha bu noktada birisi çıkıp da, "bunu demesi için babası olması gerekmez ki trollolol" derse diye, dizinin akışını düşünelim, Temel konu Ted ve kız arkadaşları, bunları anlatıp anlatıp da ben işte bu kadar insanla beraber oldum sonra da babanız kızı buldu diye dizi mi biter sayın seyirci, sorarım size?!? en güzel yaklaşım buydu :) yinede bi şekilde bağlanabilir haaa diye bırakılabilir seyirciler en sonunda =) kafam iyiyken aklıma gelmişti zaten çok mantıklı bişi olmadığınıda söyledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu evi annenizle tanışmadan önce aldım dedi, demekki daha önce gördüklerimizden hiçbiri annesi değil, daha bu dizi 5 sene gider lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yok abi şuan bir ev muhabbet'i dönüyor ya Ted'in, o evi ilk aldığı bölümde demişti oturduğunuz yer falan gibisinden. hatta bölüm sonunda eşyalar falan yerleştirilmişti tek tek koltuk, kitaplık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Anasını çıksın meydana sonra exclusive barney extended versiyon marshall week robin month falan diye devam etsinler yeterki pokunu çıkarmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 lan bu yine 3 hafta araya girmiş. resmen ayda bir yayınlanıo dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 barninin babası ne iş bu arada ? adam uzaktaydı falandı mektup yazmıştı, herif çat bitti kapıda, akşam yemeğe gittiler sabah kahvaltıya geldiler falan. 100 metre ötede mi oturuyor herif bi anda barda falan takılır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dizinin gidişatından çok şikayetçi değilim ama araya bu kadar zaman sokmaları daha sıkıntı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 mokoko said: lan bu yine 3 hafta araya girmiş. resmen ayda bir yayınlanıo dizi... abi bizimkiler bıkmadan her hafta 2.5 saatlik dizi çekiyo, adamlar 2 haftada 20 dk lık bölümü zor çekiyo, bu ne anasını satiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o yüzden bizimkiler leş, onlarınki klas ara versinler veya vermesinler bi şekilde 24 bölüme ulaşıolar sezonda. bu da normal rakam amerika'da zaten. ara verilince bu kadar ağlamayın yahu. bir şekilde tamamlanıyor 24'e. ha flashforward'ın yaptığı beyinsizlik gibi 5 ay ara verirlerse de zaten iptal oluyorlar sezon sonunda amerika'da insanlar insan yerine konuyor, burada köle. arkadaşım çalışıyor kavak yelleri'nde senarist. her hafta 6 gün buluşuyo senaristler, 3-4 tanesi hergün eve gelip yeni bir şeyler yazıyolar, ertesi gün yine buluşup bunları tartışıyolar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ve tahmin edeyim arkadaşının buna rağmen deli gibi boş vakti kalıyor. öyle değil mi? abi tr'de senaristleri c++ a falan başlatın random dizi bölümü generator yapsınlar haftada 6gün buluşup. her dizi bir diğerinden kötü... "sadece dizide böyle çünkü çok kısa sürelerde çalışıp yazıyorlar" diyeceğim.. gelgelelim sinema filmlerindeki performansları da hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 6x20 çogzeldi. Robin'in hikayesi ve özellikle anlatırken yüzünün aldığı şekil çok iyiydi. Barney, her zaman en iyi, özellikle son sahnede anırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu dizi hala devam ediyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar