Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

çocuklarda baba dediğine göre

öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi.
Mesaj tarihi:
Llama said:

aquila said:

Barney?

tornovidayı kullanması güzeldi gerisi tırt bölüm olmuş
bıraksal duygusallığı artık iyi olcak
bu diziyi yazan babasınımı kaybetti acaba

bu mantıklı bi teori bence.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

fede said:

öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi.

Bir bölümde "size eski kız arkadaşlarımı anlatıyorum sizce ben kötü bir baba mıyım?" diye sormuştu çocuklarda kafa sallamıştı.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Liebe said:

fede said:

Bir bölümde "size eski kız arkadaşlarımı anlatıyorum sizce ben kötü bir baba mıyım?" diye sormuştu çocuklarda kafa sallamıştı.

teorimi zaten çok mantıklı bulmuyorumda öylesine attım ortaya baştan söyliim =)

eğer bir babaysan , gidip bir arkadaşına, başkasına falanda sence ben kötü bir baba mıyım diye sorabilirsin gayette :)
Mesaj tarihi:
Kendi çocukları mı değil mi konusunun tartışılması bile komik bence, dizinin adını inceleyelim beraber:

"How I Met Your Mother"

Ha bu noktada birisi çıkıp da, "bunu demesi için babası olması gerekmez ki trollolol" derse diye, dizinin akışını düşünelim,

Temel konu Ted ve kız arkadaşları, bunları anlatıp anlatıp da ben işte bu kadar insanla beraber oldum sonra da babanız kızı buldu diye dizi mi biter sayın seyirci, sorarım size?!?
Mesaj tarihi:
quixef said:

Kendi çocukları mı değil mi konusunun tartışılması bile komik bence, dizinin adını inceleyelim beraber:

"How I Met Your Mother"

Ha bu noktada birisi çıkıp da, "bunu demesi için babası olması gerekmez ki trollolol" derse diye, dizinin akışını düşünelim,

Temel konu Ted ve kız arkadaşları, bunları anlatıp anlatıp da ben işte bu kadar insanla beraber oldum sonra da babanız kızı buldu diye dizi mi biter sayın seyirci, sorarım size?!?

en güzel yaklaşım buydu :) yinede bi şekilde bağlanabilir haaa diye bırakılabilir seyirciler en sonunda =) kafam iyiyken aklıma gelmişti zaten çok mantıklı bişi olmadığınıda söyledim =)
Mesaj tarihi:
yok abi şuan bir ev muhabbet'i dönüyor ya Ted'in, o evi ilk aldığı bölümde demişti oturduğunuz yer falan gibisinden. hatta bölüm sonunda eşyalar falan yerleştirilmişti tek tek koltuk, kitaplık falan.
Mesaj tarihi:

barninin babası

ne iş bu arada ? adam uzaktaydı falandı mektup yazmıştı, herif çat bitti kapıda, akşam yemeğe gittiler sabah kahvaltıya geldiler falan. 100 metre ötede mi oturuyor herif bi anda barda falan takılır oldu.

Mesaj tarihi:
mokoko said:

lan bu yine 3 hafta araya girmiş. resmen ayda bir yayınlanıo dizi...

abi bizimkiler bıkmadan her hafta 2.5 saatlik dizi çekiyo, adamlar 2 haftada 20 dk lık bölümü zor çekiyo, bu ne anasını satiyim ya.
Mesaj tarihi:
o yüzden bizimkiler leş, onlarınki klas

ara versinler veya vermesinler bi şekilde 24 bölüme ulaşıolar sezonda. bu da normal rakam amerika'da zaten. ara verilince bu kadar ağlamayın yahu. bir şekilde tamamlanıyor 24'e.

ha flashforward'ın yaptığı beyinsizlik gibi 5 ay ara verirlerse de zaten iptal oluyorlar sezon sonunda

amerika'da insanlar insan yerine konuyor, burada köle. arkadaşım çalışıyor kavak yelleri'nde senarist. her hafta 6 gün buluşuyo senaristler, 3-4 tanesi hergün eve gelip yeni bir şeyler yazıyolar, ertesi gün yine buluşup bunları tartışıyolar falan filan.
Mesaj tarihi:
ve tahmin edeyim arkadaşının buna rağmen deli gibi boş vakti kalıyor. öyle değil mi?

abi tr'de senaristleri c++ a falan başlatın random dizi bölümü generator yapsınlar haftada 6gün buluşup. her dizi bir diğerinden kötü...

"sadece dizide böyle çünkü çok kısa sürelerde çalışıp yazıyorlar" diyeceğim.. gelgelelim sinema filmlerindeki performansları da hiç iyi değil.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
6x20

çogzeldi.

Robin'in hikayesi ve özellikle anlatırken yüzünün aldığı şekil çok iyiydi.

Barney, her zaman en iyi, özellikle son sahnede anırdım.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...