Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

fede said:

çocuklarda baba dediğine göre

öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi.

Bir bölümde "size eski kız arkadaşlarımı anlatıyorum sizce ben kötü bir baba mıyım?" diye sormuştu çocuklarda kafa sallamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Liebe said:

fede said:

çocuklarda baba dediğine göre

öyle bi sahne hatırlayamadım işte , veletler ne zamandır gözükmüyolar konuşmuyolar falan.ilk bölümlerde kaç sene oldu hatırlamıyorum diyolar mıydı öyle bişi.

Bir bölümde "size eski kız arkadaşlarımı anlatıyorum sizce ben kötü bir baba mıyım?" diye sormuştu çocuklarda kafa sallamıştı.

teorimi zaten çok mantıklı bulmuyorumda öylesine attım ortaya baştan söyliim =)

eğer bir babaysan , gidip bir arkadaşına, başkasına falanda sence ben kötü bir baba mıyım diye sorabilirsin gayette :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi çocukları mı değil mi konusunun tartışılması bile komik bence, dizinin adını inceleyelim beraber:

"How I Met Your Mother"

Ha bu noktada birisi çıkıp da, "bunu demesi için babası olması gerekmez ki trollolol" derse diye, dizinin akışını düşünelim,

Temel konu Ted ve kız arkadaşları, bunları anlatıp anlatıp da ben işte bu kadar insanla beraber oldum sonra da babanız kızı buldu diye dizi mi biter sayın seyirci, sorarım size?!?
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Kendi çocukları mı değil mi konusunun tartışılması bile komik bence, dizinin adını inceleyelim beraber:

"How I Met Your Mother"

Ha bu noktada birisi çıkıp da, "bunu demesi için babası olması gerekmez ki trollolol" derse diye, dizinin akışını düşünelim,

Temel konu Ted ve kız arkadaşları, bunları anlatıp anlatıp da ben işte bu kadar insanla beraber oldum sonra da babanız kızı buldu diye dizi mi biter sayın seyirci, sorarım size?!?

en güzel yaklaşım buydu :) yinede bi şekilde bağlanabilir haaa diye bırakılabilir seyirciler en sonunda =) kafam iyiyken aklıma gelmişti zaten çok mantıklı bişi olmadığınıda söyledim =)
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden bizimkiler leş, onlarınki klas

ara versinler veya vermesinler bi şekilde 24 bölüme ulaşıolar sezonda. bu da normal rakam amerika'da zaten. ara verilince bu kadar ağlamayın yahu. bir şekilde tamamlanıyor 24'e.

ha flashforward'ın yaptığı beyinsizlik gibi 5 ay ara verirlerse de zaten iptal oluyorlar sezon sonunda

amerika'da insanlar insan yerine konuyor, burada köle. arkadaşım çalışıyor kavak yelleri'nde senarist. her hafta 6 gün buluşuyo senaristler, 3-4 tanesi hergün eve gelip yeni bir şeyler yazıyolar, ertesi gün yine buluşup bunları tartışıyolar falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

ve tahmin edeyim arkadaşının buna rağmen deli gibi boş vakti kalıyor. öyle değil mi?

abi tr'de senaristleri c++ a falan başlatın random dizi bölümü generator yapsınlar haftada 6gün buluşup. her dizi bir diğerinden kötü...

"sadece dizide böyle çünkü çok kısa sürelerde çalışıp yazıyorlar" diyeceğim.. gelgelelim sinema filmlerindeki performansları da hiç iyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...