BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 iyi ki var :D olmasa napardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 herkese bu diziyi kötülerim ama ne zmn rastlasam hep sonuna kdr izlerim.tamam normal değilim kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 s03e10 (3 hafta sonraki bölüm) konuk yıldız listesi: Victoria's Secret supermodels including Heidi Klum, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Marisa Miller and Selita Ebanks will guest star legendary! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 broda götürür onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 listeye bi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Barney yiyecek kafayı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 götürür, götürür:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Barney boş geçerse bir daha izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 amanin! hemen gidip bi yerlerden amerkian tvsini izlemenin yolunu bulayım. 3 haffta sonrasına hazır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Barney tricycle olayını tencycle falan yapabilir yani. Artık belt yerine ne verir bilemeyeceğim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Victoria's Secret supermodels including Heidi Klum, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Marisa Miller and Selita Ebanks will guest star oha.. Nasıl bir bölüm olucağını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ağzımızın suyunun akacağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 en yüksek çözünürlükte indirmek lazım o bölümü hr midir nedir, hatta varsa daha iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 an itibariyle 2.sezonu yarıladım. mükemmel gidiyo dizi :d biz niye böyle şeyler yapamıyoruz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1) Çok tutucu bir toplumdasın 2) O kadar güzel bir ırk değiliz. Amerikalılar salak olabilir ama kuzenimin üniversitesinde etraf güzel kız kaynıyordu. 3) Böyle bir ortam olmadığından bu modda zaman geçirebilecek bir arkadaş grubu bulmak zor oluyor. Çok bilimsel açıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bence istersek yaparız abi.. bize bağlı bence biraz. bide maddiyat rahat olursa imkanlarda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi maddiyatım çok kötü değil. Kızlarla aram iyi, gayetde kız arkadaşlarımda oluyor, ama o şekilde çat diye gidip tricycle yaratacağım ortam yok, olacağı konusundada hiç umutlu değilim. Örnek vermek gerekirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Harika bir bolum! That's what we/he/she should've said :D Bi de bu barney ne super bi oc ya hastasiyim hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 3x07 çok tatmin edici bir bölüm değildi bence, marshall/lily fazla ön planda ve what up zayıf kalmış. bir öncekinden çok iyi değildi, bu sezon içinde bile daha iyi bölümler vardı. halen daha kütüphanede izleyip kimseyi rahatsız ettirmeyecek seviyede malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bence de biraz aceleye gelmişti sanki daha ii olabilirdi daha çok gülmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bence gayet eğlenceli bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bende çok aşırı beğenmedim, hala belt kalitesinde bir bölüm gelmedi. Beltin çıktığı yer yani, eridiğim andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 "şunu demeliydi/bunu demeliydi" acaip baydı, çok uzatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 guzel bolumdu 3. sezon diger bolumlere kiyasla. nedense barney'ye eskisinden az dakika veriyolar, eglenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar