Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Basligi bile yokmus yahu. 217'yi cekiyorum simdi, var mi baska HIMYM izleyicileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 1. sezon mükemmeldi ama 2. sezon pek sarmadı beni ama yine de cnbc de izliyoruz,izletiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Robin inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ucanadamın tavsiyesiyle 3-5 bölüm izledim pek hoştu izlenilesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Barney 'nin yorumları ve Robin'in taşlığı için izliyorum. Süper bir dizi bence. Yok canım süper değil de bayağı eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ben 17 yi izledim dün. gayet güzel dizi, barney in felsefesine kaptırıyorum kendimi yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Barney'in hastasıyım bazen Ted'e kıl oluyorum ama genelde hepsi legen wait for it.... daarryy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 gayet basarili, barney ile robinin paintball tarzi bisi oynadigi bolum filan super komikti. ha bide, do you like.... MAGİC! POFF ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bu arada kaldı 3 slap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet de slap betler çok yavaş ilerliyor ya.:) bu arada hastasıyım. hiçbişi izlemiyorum bi how i met your mother ı izliyorum resmen. yakında robinin çıkması lazım ama diziden. başkasıyla evlenecek ted. şaka bi yana bunun Türk versiyonunu çeksek ya.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Sezon 1 izledim, eglenceli diziydi robin süperdi =) Sezon 2 komple bitsin direk indirmeyi düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bi ara two man and a pizza place die bir dizi vardı baya sevmiştim o tadı veriyor bana bu dizi tuttum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 eglenceli baya dizi de,öyle kaptırıp dl etmedim hiç.cnbc e den eskiden gelerek takip ediyorum.hatta aynı bölümü 3-4 defa bile izledigim oluyor sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 new york, robin, aşk meşk, eğlence, ve barney var dizide. daha ne olsun. süper bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Süper dizidir çok keyifli karakterler cok orjinal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 dizinin ismi etiğe aykırı, ana bacı durumu söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 nothing good happens after 2 A.M! super bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 cok güzel dizi.zaten cnbce'nin yayınladıgı dizilerin çoğu güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 manyak diziymiş hakkaten, 22 dakika olması çok iyi konu sıkıntısı çekmeden, baya bir bölüm çekerler tabi ki barney rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 çok güzel dizi, ama robin güzel değil bence ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yüklemeyle uğraşmıyorum, cnbc-e den izliyorum ama bayağı güzel=) (ama şu anda kaçıncı bölümde hiçbir fikrim yok:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 218 yayınlandı en son. süper dizi, hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 cnbce de kaçta şu anda, amerikada kaçıncısı yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Barney Jefften beri bir komedi dizisinde beni kendisine hasta edebilen ilk karekter. Cok basarili bir konsept, hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Barney Jefften beri bir komedi dizisinde beni kendisine hasta edebilen ilk karekter. Cok basarili bir konsept, hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar