Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Hürriyetin sayfasında eski haberleri karıştırırken gördüm.öh dedim. Pazarda Eminem tişörtü cinayetihttp://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/11/04/366860.asp [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 15:22 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hepimiz eminemiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yuhh artık harbı yuhh adam öksürse vurucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hahaha bunun geyiği döndüydü bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 lisedeyken oss zamanina az kalmis herkes stres okulun kapisindan gecen bir cocugu okulun piskopatlarindan biri ne yuruyon lan demisti :) kavga cikmisti sonra aksam cocuk arkadaslarini getirdi bizide topladilar okul cikisi meydan muharebesi olucaktida son anda durdular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bu daha önce açılmıştı zuh zuh (dayak yiycem biliyorum) http://forum.paticik.com/konu.php?id=47696 http://forum.paticik.com/konu.php?id=47737 [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 16:29 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ahah Bonek formunda gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 oha be bro. 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 büyük ihtimalle masabaşı palavra haberlerden bi tanesidir.. olayın sebebi tamamen cehalet gibi görünüyo. hangi devirde yaşıyoruz da bi insan böyle hareketlerde bulunur.. onu da geçtim eminem die biri ilk çıktıgında aynı medyada 'yok ismi M&M şekerlerinin kısaltmasıymış,yok marshall mathers kısaltmasıymış' geyikleri de bolca dönmüştü.evinde televizyonu olan birisi mutlaka haberdardır bu adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 haberin üstünden dört sene geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 pati bir yıl kapalı kaldı ama koca bır yılda degısmeyenler olmus. patide milyonlarca konu var ve hepsi bir zincirle aslında birbirleriyle ilintili ve bircogu baska konular altında tartısılacak nitelikte. kedi bir yıl önce ne demisti 'bu konu acılmıstıcı insan istemiyoruz'. bir yıl gecti ben hala istemiyorum. sonucta amac burada eglenmek,guzel vakit gecirmek.siyasiforum.com degilki burası en ince ilmigine kadar inceleyelimde,dusunsel olarak kendimizi gerelim. hani aynı sayfada olur tıpatıp aynıdır bende katılırım,kirlilik olur.ama gözüme carpmıs benim eglendigim bir konuyu,baska insanlarda gorup eglensin diye acılmıs oldugu bilindigi halde 'acılmıstı bak buda linki,buda kapagı' seklınde mesaj atmak densizlik. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 18:21 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yav geyiğine yaptım, sinirlenmene gerek yok. "aha bu da sana kapak" gibi bir niyetim de yok, yanlış anlamışsın :) eski "bu topic daha önce açılmıştı" meselesine gönderme yapmak istemiştim, sakin ol :) sadece çok eski bir konu, o aklıma geldi, paylaşıyım dedim. gazetede felan da okumuştum, ilginç gelmişti. yoksa bir art niyetim felan yok ki hoca. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 18:44 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Annesinin ismi Binnaz diye ciguliye saldıran bi adam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 töbee. böyle yanlış anlamada ilk defa görüyorum. demek emine yolluymuş. yoksa niye alınsın annesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Apache ye bak ya alayına isyan mode = on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 gergin bu aralar apache üzerine gitmemek lazım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bone, ultimate search bot olarak her hakka sahiptir bence bu konuda. Adam bulup çıkarıyor işte, ben takdir ediyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bone versin böyle linkleri, "Açılmıştı" diyip link vermeyen bir Bonesiz Paticik olmaz, olamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Artık nasıl bir ruh hali nasıl bir karakter varmışsa adamda. Aklım hayalim ermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ''Benim anamın adı Emine. Böyle bağırarak tişört satamazsın'' bu ne ya sankı arkadas denemıs satamamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 hydebeach haber ayrı sen ayrı ayrdın beni valla helal olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar