Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 437 Bence ölmeyecek Hinata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Naruto bu gazla da hiçbirşey yapamazsa çok bayacağım. Boşuna gitti Hinata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oha lan yuh tek hamlede öldü lan böyle bukadar basit ölmeleri sinirimi bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ölmez abi , ölemez , ölmemeli laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 spoiler Hinata kesin bütün chakrasını kullanıp kendisine kalkan sağlayan bi jutsu kullanmıştır öle dalmıştır.İlk defa bukadar gaza geldim en son Naruto'nun çıkışından beri ama bence Hinata'nın "I love you" repliği çok gereksizdi. Tem Gai de çıktı ondan kimse bahsetmemiş ama onlar da kesin bişiler yapacaklar.İçinizdeki will of fire'ı kaybeymeyin.Zaten asıl savaş diğer grubun Conan'la olan savaşı olacak,büyük ihtimalle onları bulurlar Nagato'yu. Bu Naruto mangasının sonu umarım Naruto Shippu Konoha Gakuen Den gibi bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hinata uçarken EEK diyo abi fare gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Nasıl toparlayacak kishimoto merak ediyorum.Konoha denen bir şey kalmadı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 eek cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Hinata ´i love you.´ dedikten sonra olmeliydi zaten, gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Abi ahsdkldjsdfklajsd ne saçma bi manga oldu Naruto ya eline sağlık Kishi, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Narutoyu da emo yapacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Naruto çekti ya 6 kuyruk şimdi büyük bir ihtimal kontrolü kaybetti hani mangekyo kontrol edebiliyor falan tilkimizi. Umarım sasuke ile bağlamazlar narutonun kontrol mevzsunu =/ Pff acayip karıştı konular nasıl bağlanacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ad3m said: Umarım sasuke ile bağlamazlar narutonun kontrol mevzsunu =/Bu kesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Confirmed spoilerlar gelmeye başladı, kishi iyiiiiice sündürdü bakalım hayırlısı.. Merak Edenler http://mangaraw.wordpress.com/2009/03/04/naruto-438-manga/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Abi spo eğer doğru ise süper derim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Herkes bi mutlu oldu zaten iyi haberleri alınca :) Naruto senseilerinin izinden gitmezde tek bir kişiye odaklanırsa yazık olur. Ne anlamı var yoksa icha icha nın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Eğer doğruysa çok mutlu oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hiç olmazsa hinata yaşıyor, onun dışında birşey görmedik ama 6 kuyruk formu beğenmedim, daha doğrusu seçemiyorum birşey, ortaya karışık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bi hafta beklediğimize değmedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 evet ben de nerede ne oldu pek anlayamadım ilk sayfalarda. altı kuyrukla böyleyse yedi kuyruğu açınca ülkeyi uçurur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nuke vs nuke tema vakfi narutoyu ve kishi yi mahkemeye vericek bu gidisle asiri baydim ama 6 taildan bir anda naruto eski formuna donseydi daha enteresan olabilirdi yani o derece baymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 438 Pain heralde seal deniyecek.Yusuf attı çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Belkide diğer kuyrukluların güçlerini kullancak sanırımda öyle olacak secret technique dediğide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 O değil de, asıl Naruto'nun 6-tails formdan sağ çıkması çok saçma olur bence. Ya bi kerecik olsun Naruto'nun kage bunshin, rasengan ve kyuubi üçlüsünden farklı bi şeyle bizi gaza getirip karşısındakini evire çevire dövdüğünü göremedik ya, yanarım yanarım ona yanarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 heavenly surface blast mı ne o tarz bişey olarak çevirmişlerdi spoilerlar arasında chibaku tensei yi; yine nuke kasıyo pain heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar