Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 çıkmamış bir bölüm için spoiler kullanmak zorundasın,yazdıgın konu benim içimide kemiren bir mevzuydu mangada okumayı tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 spo Kesin bişi var ki Konoha'nın yarısı gitti.Ve gidenler arasında bildiğimiz bütün karakterlerin de olma ihtimali var.Şu öldü bu öldü diye ağlamayalım.(Gai,Tenten,Neji,Rock Lee yok)Kısacası Konoha Nation diye birşey kalmadı diyebiliriz.Şu ana kadar gördüğümüz bütün karakterlerin hepsi piyon niteliğindelermiş,bu kadar çok yıkıma karşı koyamayıp Naruto'nun gelmesini beklediklerine göre. Pein şu anda baya bir yoruldu,yeni bir rakip beklemeyerek son jutsusunu kullandı ama alev pelerinli adam geldi.Pein okadar bitkin bir şekilde kapışırsa çok adil bir savaş da olmaz açıkçası. Cuma sabahı kalktığımızda açacaz sayfaları ve "the rising fighting spirit" ya da "turn over" şarksını koyup gerçekleri görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Pelerin Gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Aha gözler Rider dan çalma direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ALLAAAH Hadi çıksın artık, efsane bi bölüm gibi duruyo. Hem bi de bitsin Naruto'nun şu zavallı modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 vay naruto yürü yavrum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yahu niye çıkmadı hala bu bölüm sayısı?Normalde bu saatlerde çıkması gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ne naruto ne bleach . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Evet ben de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bu hafta yılbaşı dolayısıyla bölüm yok,geçen seneki gibi nete erkenden düşersede önümüzdeki haftanın bölümü olacagı için önümüzdei hafta naruto olmıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Raw spoilerı görünce çıkar sandıydık.Bazı yerlerde 1 hafta önceden adamın eline geçtiği söyleniyor.İsterlerse haftaya kalmadan çevrilebilirler.Çünkü spoiler salıdan düştü. Haftaya da çıksa erken çıkar büyük ihtimal diye umut edeyim. http://keep4u.ru/imgs/b/081221/c9/c995a24ab45c85e987.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ooo neler oluyormuş neler.Her yerde deli spoiler var yalnız.Bir de bu mangaların sitelerde siyah-beyaz olmasının bi nedeni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Şöyle olabilir:Renklendirme ile uğraşırsa 1 ayda çıkar.Renklendirme ile uğraşmazsa 1 haftada gibi. Marvelin sayıları aylık çıkıyor.Onlar renkli olur. Mangaların orjinal hali siyah beyaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Yuppii sonunda Naruto 430 Naruto uzun aradan sonra karizma hala inanamıyom lol,kishi yeni yıl hediyemizi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tam ben diyecektim.Kalitesi kötü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 .. Ali sami herkesi toplamış gelmiş, heyecanla okuyorum.. Okdudktan sonra gelen edit: Güzel bölümdü... Oldukça, sonunda bişeyler görmeye başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 cok guzel bolum ama "iki bolum sonra kishi bunu da mundar edicek" korkusu hemen sardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Kesin topic patladı dedim Naruto'nun bu karizmasından sonra :) Sonunda be.Bu arada cüppe giyiyordu diyen kimse keskin gözü varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 430 yalnız nihayet adam olmuştur diye umuyorum, o güç de "kullanmazsın sana da çevrene de zarar verir" olmayan bir güçtür inşallah. öte yandan çok güzel bölümdü, belki de ilk defa naruto bu kadar gaza getirdi. tip bozulmuş ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 430 oye bence de güzel bölümdü de şu kakaşi 5 bölümdür can çekişiyor öldü mü kaldı mı bi haberimiz olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Oh lan oh naruto+karizma = Umut ışığı = zevk+gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yeni yıl mucizesi gibi naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Naruto yu böyle gördüm ya, kakashi ölse de gam yemem artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 naruto nun karizma 10 numara kimse beğenmedim demesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 narutoyu böyle nyaptıysa saskeyi ne yapmıştır birde onu düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar