Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 naruto 425 Hadi kakashiyi öldüreceksin böyle mi öldürülür? Bu mu ya böyle salakça mı ölür.Benim inanasım gelmedi Gaara gibi dönsün yani babasıyla iki laf etsin konohadakiler çağırsın.Hokage iyileştirsin bunu bir işe yarasın.Lan maskeyi bile açmadın öldükten sonra.Babasına benziyor tamam da insan kakashinin maskesini açardı. Rin ölmüş bunu öğrendik ayrıca çok sinirlendim bu kishimotoyu döverim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 425 pff, kishi, kakashi'yi de yatırdı ya, daha ne diyim ben :, bu kadar orjinal ve hakkında bu kadar az sey bildigimiz bu kadar guzel bi karakter zor goruruz bi daha... naruto konusunda da kishi naruto'yu mumkun oldugunca jiraiya'dan farklı yapmaya calısıyor sanırım, bu fusion geyigi falan olmayacak, naruto da tek basına sage mode'a gecebilecek, normalde fukusaku'nun yapacagı distraction olayını da klonlarından biri falan yapıcak herhalde... yalnız hala kakashi'de kafam, tek bi bolumde tum naruto hevesimi bu kadar yok edebilirdi kishi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Rinin öldüğünü biliyoruz zaten eski bölümlerde mezarına gitmişti 1 defa. Yanlız çok mal oldu bu bölüm. Hiç hoşuma gitmedi. Lan Asuma bile karizma gitti giderken. Kakashiye yapılmaz bu ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o mezarına gittigi obito degil miydi yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hangi bölümde gitmişti ya ben kaçırmışım.3.Hokage öldükten sonra ziyareti diyorsan orda obito için merkezi bir anıt gibi bişey var ona gidiyor.Hatta bir hatun geliyor obito için mi burdasın diyor. O kız kim harbiden:).Ben onu Rin sanıyordum.Bir sürü teori üretiyorlardı rin aslında düşmanı olarak gelecek gibi falan.Ben şimdi öğrendim valla Rinin öldüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ben neden bu bölümden kakashi nin ölmeyeceğini çıkarttım ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bencede ölmiyecek,ölmemeli,ölemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Theghosthand said: Hangi bölümde gitmişti ya ben kaçırmışım.3.Hokage öldükten sonra ziyareti diyorsan orda obito için merkezi bir anıt gibi bişey var ona gidiyor.Hatta bir hatun geliyor obito için mi burdasın diyor. O kız kim harbiden:).Ben onu Rin sanıyordum.Bir sürü teori üretiyorlardı rin aslında düşmanı olarak gelecek gibi falan.Ben şimdi öğrendim valla Rinin öldüğünü. http://www.onemanga.com/Naruto/139/09/ ben rin saniyodum bu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ben de öyle sanmıştım ama alakası yokmuş.Saçlar,saç stili, gözler tutmuyormuş.Bir estetik op geçirdiyse tabi olabilir:) Ben hala merak ediyorum kim bu kız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dreagloth said: Ben neden bu bölümden kakashi nin ölmeyeceğini çıkarttım ki acaba. +1 bende aynı çıkarımı yaptım çünkü çok kısa geçiyor ve babasıyla muhabbete oturmaları falan var, devamı gelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bana olecek gibi geliyor, cunku her karakter olmeden once "tam bu sekilde" gecmisi hatırlama tribi yapıldı =), amacımı tamamladım, artık topu genclere bırakıyorum seklinde eheh... bir de babasıyla muhabbete girdiginde boyle, hikayem uzun ama vaktim var, hepsini anlatıcam gibi bir sey dedi ya, o yuzden bence olecek :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İşte belki öyle yapıldığı için fake atıp hayatta tutabilirler Kakashi'yi. Öyle olsun diye umuyorum diyelim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o hatun anbudan falan tanıdığıydı sanırım. ya kakashi ölmemeli hala da ölmez diyorum da jiraiya'ya da öyle demiştim peh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Theghosthand said: Hangi bölümde gitmişti ya ben kaçırmışım.3.Hokage öldükten sonra ziyareti diyorsan orda obito için merkezi bir anıt gibi bişey var ona gidiyor.Hatta bir hatun geliyor obito için mi burdasın diyor. O kız kim harbiden:).Ben onu Rin sanıyordum.Bir sürü teori üretiyorlardı rin aslında düşmanı olarak gelecek gibi falan.Ben şimdi öğrendim valla Rinin öldüğünü. O hatun chunin hakeminin sevgilisiydi yanlış hatırlamıyorsam (hayate'ydi sanırım elemanın adıda hatta baki tarafından gg olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Aslında.. Sandaime Hokage öldüğünde kakashinin mezarında gittiği kişi obitoydu. Konuşmaya gelen kızda o sınav eşleştirmelerini yapan, Sand in saldırısı sırasında ölen ninjanın sevgilisiydi. Kakashinin öldüğünü düşünmek pek doğru deil aslında. Narutoda pek çok kez böyle gidiş gelişler yaşadık, Jiraiya bile aldığı onca ölümcül darbeden sonra geri gelip mesajı gönderebildi, keza Gaara'da öyle. Kishi'nin konu bulamamnın sonucunda harcayacağı kadar değersiz bir karakter deil kakashi, bu kadar çok seveni varkende öldürmesi çok büyük kayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 [spo]Karakter anketlerinde kaç kere birinci olmuş adam Kakashi. O kadar kolay öldürtmezler, editörün pek onaylayacağını sanmıyorum. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o gittigi mezar obito'ya ozel degil sanırım, boyle konoha icin canını vermis ninjaların isimleri var hepsinin, anıt gibi bir sey, naruto da demisti baslarda "ben de ismimi oraya yazdırıcam" diye, kakashi'de "sacmalama, onlar gorev sırasında oldukleri icin isimleri orada" falan demisti, karıstırıyor da olabilirim eheh... belki rin'in de ismi orada yazıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 senin dediğin doğru anıt gibi bir yer orası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kfg dogru hatırlıyor anıt orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bırakıyorum okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yaaa kishi kakashi gibi bi karakter daha çıkarabilirmi...inş bi mucizeyyle geri döner ki kakashi daha tam açılımını yapamadı..yandaimenin öğrencisiyken süper bi ninjaymış..babası lengenderler kadar güçlüyöüş şimdi mangekyousuda var...bu karakterin ii bi açılım yapması lazım dahaaa böle basitçe ölmemesi lazım....sonra narutoyu kim eğitecek.bu kadar orjinal ve sevilen bi karakter böle harcanırmı ki harcanırsa bu manga daha okunmaz.... asıl sasukenin mangada daha bi işlevi kalmadı abisinde öldürdü boşa takılıo...bu kishi takıntılımıdır nedir...animenin sonuda naruto sakura tusunade hatta konaha fln gider...saske yeni bi konaho kurar sakın şaşırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Saske ile ego tatmini yaşıyor gibi geliyor bana. Bişeyler daha söylerdimde banlanırım diye söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://i24.tinypic.com/34pfhv6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 asd Babası oğlum sana ihtiyaçları var hikayen beklesin az daha diyip power boost yapabilir bakalım =) Hala kakashi ölmez diye düşünüyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Resim zaten herşeyi anlatıyor:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar