Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

benim merak ettiğim bu raikage büyük ihtimal ritual yerine gidecek eee peki nolacak?Kalkıp orda herkezi alaşağı mı edebilecek?nolacak da hikayeye etki olacak yoksa boşu boşuna gidip dayak yiyip belkide öldürülür.Burdan şumu çıkıyor hikaye uzatılması için boş boş bölümler gibimi algılamak gerkir?
Sosyal ağlarda paylaş

417

yeni karakterler geldi ve 5 kage toplantısı düzenlenecek, güzeeel. :) hoş gerçi raikage de "çok böbürlenip dayak yiyecek tipim" huyunda tam ama bakalım artık.

yalnız pain konoha'dan dönemezse bijuu toplama işi patlayacak anlaşılan? bakalım nasıl bağlanacak, 8-kuyruk kurtulabilir de.

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Mum_Chamber said:
başlamadılar daha 8i extract etmeye, pein'i bekliyorlar.

kastetiğim saske the emo, 8 in gücünü mü almış, yanındaki tiplemelerden biri soruyordu.

Yok sordular saske gücünü kullanıcakmısın 8 in diyorlar. O da yok hacı benim yeni gücüm yeter bana 8 kuyrugu kullanmayı dusunmuyorm simdilik gibi bi artislik yapıyordu snra da gözü şaşılasıyo:S

-Ya gozune zarar gelmemesi lazım degil mi ems ile ?
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:

417 - next episode

yalnız ben sleepyfans'ın scanlation'ını okudum, son sayfada next episode: naruto's sage training is complete yazıyor... bu saydı hic complete gibi gozukmedi bana eheh, hala sefil, ama dogruysa yakında aksiyona girer insallh =)...

Altta o yazıyor çünkü sonraki sayının ilk sayfasında 'TAMAM OLDU' temalı hareketler yapıcak naruto, yeni de bir teknik öğrenecek.

Anladığım kadarıyla Naruto bitemeyecek, yeni memleketin ana karakterleri çıktı, tıpki Sand gibi, onlarla tanışacaklar, onların jutsuları, flashbackleri falan derken bir 500 bölüm daha sürer onların defterinin kapanması.

Gaara gibi bir karakterden neredeyse hiç haber almıyoruz bayağıdır, kesin Chuunin Exam sonrası olanlar gibi ansızın çıkıp karışacaklar mevzuya.

5 Kage'nin toplanması ne demek bu arada ya? Oha.
Bu vesileyle Gaara'yı görmüş olacağız, Tsunade gelecek, Pain'i tanrı zanneden memleketin insanlarının Kage'si yok, öldü. Zenci bodybuilder bey gelecek.

Gaara ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Silver diye bi oyun vardı, hala en sevdiğim oyunlardan biridir, oyunun ana karakteri David diye bi elemandı ve ben onu çok severdim. Her oyunda David diye bi karakterim olurdu mutlaka. Mesela Fifa 2000'de takım yapardım, bütün oyuncular editli her şey maksimumda, bu oyunculardan biri David olurdu ve ben hep ona çalışırdım. Bütün paslaı ona verir, bütün golleri ona attırır, bütün frikik ve kornerleri ona kullandırırdım.

Kishimoto da aynısını Sasuke'ye yapıyo lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...