_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 narutolu kısımlar güzeldi de sasuke tam bir gerizekalı of sıkıldım artık şu çüksüz emodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aman raikage enrage olma. saske tek çeker yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 -I will crush raikage, then ichiraku ramen, then konoha then bla bla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sasuke burda tum ictenligi ile bizlere sesleniyor aslinda.fakat hicbirimiz onu anlayamiyoruzjfısdfjdspog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 raikage tam da arkadasim olmasini istediim tipte biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 8 in gücüde mi aldı şimdi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 başlamadılar daha 8i extract etmeye, pein'i bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 benim merak ettiğim bu raikage büyük ihtimal ritual yerine gidecek eee peki nolacak?Kalkıp orda herkezi alaşağı mı edebilecek?nolacak da hikayeye etki olacak yoksa boşu boşuna gidip dayak yiyip belkide öldürülür.Burdan şumu çıkıyor hikaye uzatılması için boş boş bölümler gibimi algılamak gerkir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yokmu şu cihanda sasukeyi nolur öldür beni kıvamına getirecek bi baba yiğit!Nefret ediyorum sasukeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 417 yeni karakterler geldi ve 5 kage toplantısı düzenlenecek, güzeeel. :) hoş gerçi raikage de "çok böbürlenip dayak yiyecek tipim" huyunda tam ama bakalım artık. yalnız pain konoha'dan dönemezse bijuu toplama işi patlayacak anlaşılan? bakalım nasıl bağlanacak, 8-kuyruk kurtulabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 spo saske yeni gucum yeni gucum diye havalarda gene amaterasu dan mı bahsediyor bi onla mı ezecekmiş konohayı? Bu arada naruto da olcak gibi hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 astigmat başladı saskede.. ameterasu filan yalan olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 [spo]Naruto Sage Chakra'yı kullanabilir hala gelicekte, ondan sonra teknik öğrenecekte, konoha'ya dönecekte.... Daha bir kaç ay Naruto'ya hasretiz arkadaşlar. 2-3 sayfa verip bizi kandırıyor işte Kishimoto.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 417 - next episode yalnız ben sleepyfans'ın scanlation'ını okudum, son sayfada next episode: naruto's sage training is complete yazıyor... bu saydı hic complete gibi gozukmedi bana eheh, hala sefil, ama dogruysa yakında aksiyona girer insallh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 iyi gidiyo naruto yağdan çıkmış artık yağsız kasıyor baya iyi bi gelişme bu aslında :) onun dışında ben yeni takım görmekten mutlu oldum aslında yeni jutsular filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 benim daha bir 5 hafta umudum yok narutodan ff yapmadıkları sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mum_Chamber said: başlamadılar daha 8i extract etmeye, pein'i bekliyorlar. kastetiğim saske the emo, 8 in gücünü mü almış, yanındaki tiplemelerden biri soruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dreagloth said: Mum_Chamber said: başlamadılar daha 8i extract etmeye, pein'i bekliyorlar. kastetiğim saske the emo, 8 in gücünü mü almış, yanındaki tiplemelerden biri soruyordu. Yok sordular saske gücünü kullanıcakmısın 8 in diyorlar. O da yok hacı benim yeni gücüm yeter bana 8 kuyrugu kullanmayı dusunmuyorm simdilik gibi bi artislik yapıyordu snra da gözü şaşılasıyo:S -Ya gozune zarar gelmemesi lazım degil mi ems ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 saske'ninki ems degil ki benim bildigim, baska bir sey... hatta itachi'yle savasından sonra sormustu madara, gozunu alacak mısın itachi'nin diye... bu da yok dunyayı artık kendi gozlerimden gorucem falan diye sacmalamıstı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sasukeye duydugum kini hiçbir anime karakterine duymamışımdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 saskenin öldüğü ya da dayak yeyipte son anda hadi final hareketimi yapiyim ozaman deyip öldürmediği bi dövüşte kurban kesicem zaten ben, bi de yeni hareket çıkıcak şimdi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kfg said: 417 - next episode yalnız ben sleepyfans'ın scanlation'ını okudum, son sayfada next episode: naruto's sage training is complete yazıyor... bu saydı hic complete gibi gozukmedi bana eheh, hala sefil, ama dogruysa yakında aksiyona girer insallh =)... Altta o yazıyor çünkü sonraki sayının ilk sayfasında 'TAMAM OLDU' temalı hareketler yapıcak naruto, yeni de bir teknik öğrenecek. Anladığım kadarıyla Naruto bitemeyecek, yeni memleketin ana karakterleri çıktı, tıpki Sand gibi, onlarla tanışacaklar, onların jutsuları, flashbackleri falan derken bir 500 bölüm daha sürer onların defterinin kapanması. Gaara gibi bir karakterden neredeyse hiç haber almıyoruz bayağıdır, kesin Chuunin Exam sonrası olanlar gibi ansızın çıkıp karışacaklar mevzuya. 5 Kage'nin toplanması ne demek bu arada ya? Oha. Bu vesileyle Gaara'yı görmüş olacağız, Tsunade gelecek, Pain'i tanrı zanneden memleketin insanlarının Kage'si yok, öldü. Zenci bodybuilder bey gelecek. Gaara ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Zamanında Silver diye bi oyun vardı, hala en sevdiğim oyunlardan biridir, oyunun ana karakteri David diye bi elemandı ve ben onu çok severdim. Her oyunda David diye bi karakterim olurdu mutlaka. Mesela Fifa 2000'de takım yapardım, bütün oyuncular editli her şey maksimumda, bu oyunculardan biri David olurdu ve ben hep ona çalışırdım. Bütün paslaı ona verir, bütün golleri ona attırır, bütün frikik ve kornerleri ona kullandırırdım. Kishimoto da aynısını Sasuke'ye yapıyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Olsun ama saske insanlaşma emareleri gösterdi. Sözüm ona comradeleri 8 kuyrukla kapışırken yaralandı fln böyle hafif duygusallık sezdim belki emoluktan kurtulur saske nezih bi insan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Olur belki hıı hııı olur olur. Saskeye kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar