Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 naruto'da maalesef yüzbaşı tom miks sendromu var, ilk bölümde yasak scroll'dan aldığı jutsuyu 400 küsur çeptır ve 300 episode sonra hala kullanıyor. versinler bari onu da oradan birşeyler öğrensin. o yasak bu yasak anasını satayım, duyan da şövalye tarikatı sanar. ninjasınız ulan, ne kadar yasak şey varsa kullanmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yasak ama kakashide kullanıyor gerçi kakashi copycat ama olsun.Yassak yasaktır! Naruto demonu embrace ettsin evil olsun o hokageye 1 öteki kageye 2 sasukeyede 9kuyruğum diyip dağıtsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 naruto kyubii ile bir olup dunyayi yok etmesse tatmin olmiycam ben artik bide saskenin icinden bisiler cikarsa fistandantilus hesabi onada sasirmiycam caramon bile akillanmisti bir noktadan sonra naruto hala force kassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence 9 kuyruklu fox aslında sasuke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 taa zamaninda orochimaru vs sandaime'de ben anlamistim zaten bu iyilikte is olmadigini. yasak jutsuymus... adam cekti revivei, verdi poweri hokageye. bizimkiler varsa yoksa ciuv ciuvv ates atsin. bir de su ates toplariyla olen adam oldu mu simdiye kadar? herkes bir kawarimi bir hoplama ziplama... hesapta imba jutsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 KATON! GOUKYAKUUU NO JUTSU! imba filan değil ki zaten, en son kakaşi sense çocuklara öğretiyordu yapmayı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çocuklardan korkcaksın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 katon'un third hokage versiyonu vardı, bildiğin lav püskürtüyodu. ama o 2 ceset hokageye fos geldiydi o alev malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 koton uchihalarin camasir kurutma jutsu su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Çamaşırları çamaşır kurutma makinesinde kurutmadıkları için gözcüler raikageye haber verdi zaten. Bi de bilseler Saske'nin o imba çidorileri kaçak elektrikle attığını, ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 seferogullari ve telliogullarinin arasinida bu zibidiler bozdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yine saçma bir bölümdü, naruto kısmında kalsa, hiç olmazsa pervert ı görürdük biraz daha, duygusallaşırdık falan. Bu embesilin laflar falan iyice emo oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sasuke, ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 naapsın kishi, mantıklı bir şekilde bağlamak için kıçını yırtıyor ama beceremiyor.. sasukeyi konoha'ya küstürmek için sebebi yok.. emo kidlikten başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hayir ilgilenmiyoruz da. bize naruto'nun pain'in falan hikayesini anlatsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yok bu sasuke* ölmeden bu iş olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Spo Saske iyice azıttı tozuttu +1 Ama gutsy ninja rekor kitapmış bide ne biçim raikage o badi bulding yapan değişik bi tipmiş kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Narutonun oldugu bölümler hoşuma gitti ,kishi resmen özletiyor narutoyu.Sasukeye ise kelimeler hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bak bende hazırlamıştım kelimeler banlanmayalım diye yıldız(*) koymakla yetindim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 saske said: if you think i'm just a stupid kid ruled by my emotions, then so be it. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 LİİV SASKE ELOOON ÜHÜÜÜHÜHÜHÜ ='( //_Θ ps: Θ=>nukleer şaringan/sıkıntıdan :D sdfgh şaka gibi ya. ne bu ya! koskoca 8 kuyruklu lan bu! direk canavara dönüştü hem! hayır gidip canavarın kontrolünü ele geçirme hede hödö de yapmadan, koskoca beast'i alaşağı etti lan adam! neyse ya bikaç bölüm sonra naruto da ilahi güce kavuşur umarım, yada şu sasukeyi madara bi sırtından bıçaklar da gücünün yarısını kaybeder falan filan... amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yalnız oroçi'nin ailesinin de öldürüldüğünü ilk defa öğrendik sanırım? beni en çok o şaşırttı doğrusu son zamanlarda öğrendiklerimiz arasında. yalnız sasuke'nin harbi gerizekalı olduğundan şüphe etmeye başladım, itachi gibi uyutuyor mu bizi diye düşünmeden edemedim bu bölümde. bu arada naruto hedef olarak dünya barışı koyduysa önüne işimiz var, 2000 chapter'da bile bitmez bu hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Orichi kendi öldürmüştür ailesini. Saske the Emo, kesin kandırıyor herkesi ya da sonunda naruto dan zılgıt yiyince dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 saskenin a+ oronun mort olduğu bölümde ailesinin öldürüldüğünü görmüyormuyduk ya white snake hede höde diye obsesif oluyordu sonra. 3th vardı yanı başında. Bu arada bence saske ne kadar köteklik adam varsa nekadar demon varsa birde madara ile saz arkadaşlarını toplayıp konohanaya gidecek sonra bütün kötü kenklerini satıp naruto kankam benim diiyip emoydum ben eziğim afet ebni hadi dövelim şunları ultimate hede hödemizle diyip mangayı bok edicek. /not: yukarıda yazdığımdan bişey anladıysanız narutoyu çözmüşsünüz demektir anlamadıysanızda zaten naruto böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben onu bilmem bu Killerbee ile raksederken comradeleri yaralanınca endişelendi falan bence naptım ben allam gibisinden yola gelir üzülür içi sızlar saskenin. 8 kuyruk ne saçma bişey ya tekkendeki ediye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar