Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

naruto'da maalesef yüzbaşı tom miks sendromu var, ilk bölümde yasak scroll'dan aldığı jutsuyu 400 küsur çeptır ve 300 episode sonra hala kullanıyor. versinler bari onu da oradan birşeyler öğrensin. o yasak bu yasak anasını satayım, duyan da şövalye tarikatı sanar. ninjasınız ulan, ne kadar yasak şey varsa kullanmanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

taa zamaninda orochimaru vs sandaime'de ben anlamistim zaten bu iyilikte is olmadigini. yasak jutsuymus... adam cekti revivei, verdi poweri hokageye. bizimkiler varsa yoksa ciuv ciuvv ates atsin.
bir de su ates toplariyla olen adam oldu mu simdiye kadar? herkes bir kawarimi bir hoplama ziplama... hesapta imba jutsu.
Sosyal ağlarda paylaş

LİİV SASKE ELOOON ÜHÜÜÜHÜHÜHÜ ='(

//_Θ

ps: Θ=>nukleer şaringan/sıkıntıdan :D

sdfgh şaka gibi ya. ne bu ya! koskoca 8 kuyruklu lan bu! direk canavara dönüştü hem! hayır gidip canavarın kontrolünü ele geçirme hede hödö de yapmadan, koskoca beast'i alaşağı etti lan adam! neyse ya bikaç bölüm sonra naruto da ilahi güce kavuşur umarım, yada şu sasukeyi madara bi sırtından bıçaklar da gücünün yarısını kaybeder falan filan... amin!
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız oroçi'nin ailesinin de öldürüldüğünü ilk defa öğrendik sanırım? beni en çok o şaşırttı doğrusu son zamanlarda öğrendiklerimiz arasında.

yalnız sasuke'nin harbi gerizekalı olduğundan şüphe etmeye başladım, itachi gibi uyutuyor mu bizi diye düşünmeden edemedim bu bölümde.

bu arada naruto hedef olarak dünya barışı koyduysa önüne işimiz var, 2000 chapter'da bile bitmez bu hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

saskenin a+ oronun mort olduğu bölümde ailesinin öldürüldüğünü görmüyormuyduk ya white snake hede höde diye obsesif oluyordu sonra. 3th vardı yanı başında.
Bu arada bence saske ne kadar köteklik adam varsa nekadar demon varsa birde madara ile saz arkadaşlarını toplayıp konohanaya gidecek sonra bütün kötü kenklerini satıp naruto kankam benim diiyip emoydum ben eziğim afet ebni hadi dövelim şunları ultimate hede hödemizle diyip mangayı bok edicek.

/not: yukarıda yazdığımdan bişey anladıysanız narutoyu çözmüşsünüz demektir anlamadıysanızda zaten naruto böyle bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...