Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

e spoyler filan koymaya ne oldu?

407

yalnız pain naruto yokken konoha'nın belini bükecek gibi bir hissiyat oluştu. sonra naruto dönüp bakacak yerle birle olmuş, onun gazıyla hayatta kalanları toplayıp gidip bütün akatsuki'yi sonra da saske'yi dövecek filan.

wesley snipes hentai tentakül çıkaracak galiba ama sasuke-künnnn'ü geçtim 4 kişiler zaten. kişimoto önceki hostları 3-5 karede öldürttüğü için "bari bununla biraz ekşın kasıyım" demiş herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
öyle valla.

wesley snipes jinchuuriki şöyle güzelce tokatlar umarım ama sasuke'nin yeni gözü atom bombası patlatmıyorsa şaşacam cidden.

karşılaştıklarında aklımdan aynı şey geçti yemin ediyorum:D

Spoiler

Adam oldu yürüyen felaket.Ne anlamı varki sonucu belli bi dövüşte sasukeyi kullanmanın.Bence yanındakileri falan göndermelilerdi en azından muallakta kalırdık acaba biri gidermi diye...

Sosyal ağlarda paylaş

410

spoilerı sevelim, koruyalım

her tekniğin de hızlı öğrenilmesinin yolu var nedense.. bir de "bunu jiraiya bile tam yapamıyordu", "rasengan'ı yondaime bile bitirememişti"ler.. lol

8 kuyruğun da blade karizması benim için bitmiştir, gitsin rap yapsın bir köşede. muhtemelen saske'yle kapışmasından sonra arabeske döner zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
eight-tails'i sevdim ben de, iyi bi elemana benziyor, ama saske'nin karsısına cıkmak gibi bi talihsizlik yasadı, saske hayatta yenilmeyecegine gore uzun omurlu bi karakter olmayacak...

sasukenin karşısına çıkması talihsizlik gibi görünsede ben eight-tail in kolay kolay yenileceğini sanmıyorum belkide sürpriz gelişmeler bile olabilir!
Sosyal ağlarda paylaş

evet maalesef wesley snipes değil, dennis rodman kılığnda ice t çıktı adam. gene sage yoda felsefe yaparken iki karede yenilmiş halini görürüz muhtemelen.

ya bu darth saske naruto'yu da yener ama naruto skywalker bunun vicdanına seslenir filan, elini keser sonra elini uzatır vs.

bu "falanca bile 50 yıl çalıştı ama tam yapamıyordu, AMA SADECE SANA ÖZEL 15DK'DE AB-ŞEYPIR VARRRR" geyiği de çok sinir bozuyor. neden? çünkü naruto çok kabız karakter. sasuke-künnn'ün miras jutsu olayları gibi. hakeden bir karaktere verseler (naruto bin kat daha iyi ama gene kabız maalesef, çok bekledim değişsin diye ama gene bir time-skip lazım en azından yani belli oldu) bunları içimiz cız etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
feel the force nature naruto!
or I will knock you with my stick

do or do not there is no try olucak sonra zaten xwing tadinda kayayi kaldirdi master yoda kurbaga

narutonun bunu sirtina alip kosacagi ve bespinin kohanin saldiriya ugradigini force natur yoluyla hissedicek ve jedi sage egitimini yarim birakicak (BUT I CANT ABANDON MY FRIENDS!)

vader pein bu sirada koyu mahvedicek ve hansolo saiyi karbonit e barrier jutsusu na koyucak

tam o sirada naruto karbonite chamber a hokage binasina gelicek ve vader pein ile karsilasicak

vader pein join me, that is your destiny diyicek ama anruto reddedicek ve kapismaya basliycaklar

binanin catisina gelindiginde en sonunda narutonun eli kesilicek ve koseye sikisicak vader pein Im your father naruto! diyicek ve maskesini cikardiginda anakin skywalker yondaime cikicak

cok sevdigi yondaime nin hem aysiyro oldugunu ogrenmesi hem babasi oldugunu ogrenmesi ayni zamanda kotu adam oldugunu ogrenmesi narutoyu dumurdan dumura sokucak ve kendini binadan asagiya birakicak

tam o anda leia sakura birseyin ters oldugunu hissedicek ve chebacca tsunade ile kacarlar iken solucani cevirip narutoyu kurtaricaklar

naruto dagobaha kurbag ulkesine geri doner ancak yodanin kurbag efendinin omru bitmistir ve narutoya leianin sakuranin kayip ikiz kardesi oldugunu soyle ve force nature ile bir olur

bu arada emperor uchiha madara planalr yapmaktadir ve en sadik hizmetkarlarindan mara jade saske yi durumu incelemesi icin yollar

rebellar konahalilar death stara akatsuki base e saldirir iken naruto, vader yondaime/pein ile emperor madara nin mekanina gelir

son savasta babasini olduremez ancak nefretine kapilip dark side i kyubi yi kullanmaz ve emperor cok sinirlenip lightning katon atar ancak vader yondaime/pein oglunu korumak icin ileri atilir ve emeperor madara yi oldurur ve oldugu yerde can verir

leia ile han solo sai ile sakura evlenirler
naruto ile mara jade saske dahada kapisip en sonunda aska teslim olurlar

kapanista kurbag sensei, jiraiya ve yondaime nin hayaletini naruto ya el salalrken goruruz

the end

duttu duttu duttu dududu
diiiii duuuuuuuuun didididi duuuuuu duuun dididi duuu diiiiin dudududuuuuuuu

kishimotonun orjinal hikayesi bu iste
ninca wars!
Sosyal ağlarda paylaş

kakashi tribi cekti 8-tails =)... hatta daha beter, bu okumuyo da, yazıyo eheh... bu kadar imba gozuktukten sonra sacma bi bicimde, "bunu nasıl yaptın !?!?!?" falan diyip olmesin de ne olursa olsun...

@Kartan, o seymis abi... convention'a gidenlere verilen bi kolye mi neymis... onun icin oyle cizmis kishi... eski bi sayıda da yine aynı sekilde saske'yle naruto kol saati takıyodu eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...