DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 8 kuyruklu yılan yakalanmıştı sanırım? yanlış mı hatırlıyorum?
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Madara son bölümde iki tane kaldı diyor. über saske Bir de şu konuda bittim ben,Madara direk Sasori,Hidan,Kakuzu,Dediara önemliydi,ama sasuke için feda edildiler meh meh meh dedi,hiç bir şey demiyorum.Sasuke'de nasıl bunların hepsini yok sayacak bir güç var,cidden anlamıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 işte palpatine de sasuke-küünnnn, aman.. anakin-kün için darth maul ve kont dooku'yu feda etmişti. kurbağa sage yoda da gelince herşey yerli yerine oturdu!
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Kartan said: über saske Bir de şu konuda bittim ben,Madara direk Sasori,Hidan,Kakuzu,Dediara önemliydi,ama sasuke için feda edildiler meh meh meh dedi,hiç bir şey demiyorum.Sasuke'de nasıl bunların hepsini yok sayacak bir güç var,cidden anlamıyorum. thanks to them who died in battlefield "sağolsunlar, onlar sayesinde her şey plana göre ilerledi" diyor. "daha da önemlisi, sasuke'yi kazandım huleeyn" diye de ekliyor. ben buradan saske'yi kazanmak, asıl hedefi (ve sasori falan da saske için feda edildiler) gibi anlamadım valla?
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Şu 8 kuyruk sasuke çıkarsa hiç şaşırmam bu kadar olaydan sonra.
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sen ne diyosun, meğersem naruto bile sasuke'ye seal edilmiş
bao Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ractamainus said: sen ne diyosun, meğersem naruto bile sasuke'ye seal edilmiş lol bu adamlar yıllardır tail topluolar, über silahı yapmaya çalışıolar. madara gitti sasukeye "sana benden bi jinchuuriki çslışır" dedi. e madem bi jinchuuriki eksik oluodu, yapsınlar ultimate silahı işte, sasuke buff için bu kadar saçmalamaya gerek var mı?
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ehehe, ciddi ciddi verecek degil abi jinchuuriki'lerden birini saske'ye =)... kullanıyodur simdilik =), ilerde yollar isi bitince, orochi gibi vucudunu falan ele gecirmeyecekse (anlamadım ki, herkes saske'yi ele gecirmeye calısıyo =))... hem saske naapcak o seal olayı olmadan jinchuuriki'yi, evinde mi besleyecek eheh, daha yeni ogrendi ezik bijuu'ları...
bao Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kfg said: ehehe, ciddi ciddi verecek degil abi jinchuuriki'lerden birini saske'ye =)... kullanıyodur simdilik =) ya olur mu, kishi her türlü yolunu yapıo sasuke ye bi jinchuriki vermenin. sasukeyi nasıl buff layacağını şaşırdı, madem naruto da tail var, sasuke ye de vereyim, kapıştırtayım tailleri fln kovalıo olabilir.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben bu bütün kötü elemanların "sasuke benim olmalı" kompleksini çözemiyorum.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Cidden.Gerçi Sasuke de kendi hesabında gayet masum takılıyor,sadece elderları alırım vs diye.Madara oynatmasın da kim oynatsın bu saf çocuğu parmağında?
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Alexi_Septimus said: ben bu bütün kötü elemanların "sasuke benim olmalı" kompleksini çözemiyorum. evet evet onu ben de çözemedim ama sasuke tam olayları çözdü diyosun sasukeye başka bir yerden takıyo bi olay sonunda sasuke naruto combatı olacak illa ki :) napalım ne diyelim bari güzel bir combat olsun da izlemeye doyamayalım :D
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sasuke bütün öykünün başkötüsü olacaksa cidden çok yanlış bir seçim, şimdiye kadarki kötülerin onda biri bile karizma yok. bunu göremiyor olması yazarın cidden enteresan. bana göre hala oroçi'nin öyle adeta ekmek arası gitmesi büyük hata, herşeyiyle sasuke'yi ona katlar kötü karakter olarak.
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 naruto vs. sasuke kombatı 1 kez olmaz. eğer naruto serisi uzun bir döneme yayılacaksa, ara ara kapışırlar tansiyonu yüksek tutmak için. ve bu gidişle naruto da sasuke de gelmiş geçmiş en baba ninjalar olacaklarından, çoook ileride yapacakları bir combat, ikinci bir valley of the end, hatta daha da büyük değişimler yaratabilir ^^ sam, sasuke öyle ya da böyle popüler bir karakter. sevmeyeni çok olabilir ama seveni de çok. bence hikayeden çıkartılması için sunduğun argüman doğru değil. oroçi'ye bence de yazık oldu. öyle bir karakter, kolay harcandı.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Orochimaru'nun öldürülmesini ben çok doğru buldum açıkçası. Lazımdı.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hikayeden çıkarılsın demedim de bariz zayıf bir kötü karakter. bir konsepti, teması yok öncelikle ki böyle süper kahraman kıvamlı hikayelerde çok önemli bir olay. yok yılan oldu takımı, sonra şahin oldu, sonra gergedan olacak bilmemne. oroçi mesela yılan teması üzerine kurulmuş ve adamın niyeti, görüntüsü, teknikleri, anime'de sesi filan hepsi yılan gibi. bu nedenle başarılı bir karakter. yani aynı hikaye içinde daha başarılı karakterler varken nispeten zayıf olan bir tanesini başrol seviyesinde oynatmak yanlış.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Orochi ve Jiraiya'nin olumleri basarili, hatta ufaktan Tsunade de gitse de artik bizim cocuklar iyice `gercek` olsalar.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 saske geberirse naruto duzelir uchihalar ve birkac iyi ninca koseptinde gidiyro su anda narutonun en buyuk numarasi olan kyubi bile ibibik uchihalarin kankasi cikti YETTI BE diye haykirmak istiyorum
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Jiraiyanın ölümü çok başarılıydı ama orochimaru çooooooooooook kolay yenildi.Örneğin Deidara orochimarudan çok daha güçlü olduğu imajı verildi(2 savaşı karşılaştırırsak saske vs orochimaru , saske vs deidara) ki hiç sanmıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oroçi üflesen devrilecekti, savaş bile olmadı ciddi aralarında. üçüncü'ye ya da 4-kuyruklu naruto'ya karşıyken olduğu güçte olsa sasuke pek kolay yenemezdi hani. oroçi gibi "aha öldü bu sefer hakkaten" derken okuyucu kendini ağzından tükürebilen bir tip yok bir kere hikayede heh ama işte yazar oldubittiye getirdi. deidara kıyaslamasına gelince, "ustam sasori" diyor ve sasori o ortada yokken oroçi ile ne işler çevirmiş.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bence de Orochi'nin ölümü diğerlerinin yanında biraz zayıf kaldı. Fakat sanırım bunun en büyük nedeni, Kishi'nin Orochimaru'yu tamamen silmemiş olması. Büyük ihtimalle Orochimaru'nun yerini Kabuchimaru alacak.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 epic win hem de
Öne çıkan mesajlar