Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madara son bölümde iki tane kaldı diyor.

über saske

Bir de şu konuda bittim ben,Madara direk Sasori,Hidan,Kakuzu,Dediara önemliydi,ama sasuke için feda edildiler meh meh meh dedi,hiç bir şey demiyorum.Sasuke'de nasıl bunların hepsini yok sayacak bir güç var,cidden anlamıyorum.

Mesaj tarihi:
işte palpatine de sasuke-küünnnn, aman.. anakin-kün için darth maul ve kont dooku'yu feda etmişti. kurbağa sage yoda da gelince herşey yerli yerine oturdu!
Mesaj tarihi:
Kartan said:

über saske

Bir de şu konuda bittim ben,Madara direk Sasori,Hidan,Kakuzu,Dediara önemliydi,ama sasuke için feda edildiler meh meh meh dedi,hiç bir şey demiyorum.Sasuke'de nasıl bunların hepsini yok sayacak bir güç var,cidden anlamıyorum.

thanks to them who died in battlefield

"sağolsunlar, onlar sayesinde her şey plana göre ilerledi" diyor. "daha da önemlisi, sasuke'yi kazandım huleeyn" diye de ekliyor. ben buradan saske'yi kazanmak, asıl hedefi (ve sasori falan da saske için feda edildiler) gibi anlamadım valla?

Mesaj tarihi:
Ractamainus said:
sen ne diyosun, meğersem naruto bile sasuke'ye seal edilmiş

lol

bu adamlar yıllardır tail topluolar, über silahı yapmaya çalışıolar. madara gitti sasukeye "sana benden bi jinchuuriki çslışır" dedi.

e madem bi jinchuuriki eksik oluodu, yapsınlar ultimate silahı işte, sasuke buff için bu kadar saçmalamaya gerek var mı?
Mesaj tarihi:
ehehe, ciddi ciddi verecek degil abi jinchuuriki'lerden birini saske'ye =)... kullanıyodur simdilik =), ilerde yollar isi bitince, orochi gibi vucudunu falan ele gecirmeyecekse (anlamadım ki, herkes saske'yi ele gecirmeye calısıyo =))... hem saske naapcak o seal olayı olmadan jinchuuriki'yi, evinde mi besleyecek eheh, daha yeni ogrendi ezik bijuu'ları...
Mesaj tarihi:
kfg said:
ehehe, ciddi ciddi verecek degil abi jinchuuriki'lerden birini saske'ye =)... kullanıyodur simdilik =)

ya olur mu, kishi her türlü yolunu yapıo sasuke ye bi jinchuriki vermenin. sasukeyi nasıl buff layacağını şaşırdı, madem naruto da tail var, sasuke ye de vereyim, kapıştırtayım tailleri fln kovalıo olabilir.
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
ben bu bütün kötü elemanların "sasuke benim olmalı" kompleksini çözemiyorum.

evet evet onu ben de çözemedim ama sasuke tam olayları çözdü diyosun sasukeye başka bir yerden takıyo bi olay sonunda sasuke naruto combatı olacak illa ki :)
napalım ne diyelim bari güzel bir combat olsun da izlemeye doyamayalım :D
Mesaj tarihi:
sasuke bütün öykünün başkötüsü olacaksa cidden çok yanlış bir seçim, şimdiye kadarki kötülerin onda biri bile karizma yok. bunu göremiyor olması yazarın cidden enteresan.

bana göre hala oroçi'nin öyle adeta ekmek arası gitmesi büyük hata, herşeyiyle sasuke'yi ona katlar kötü karakter olarak.
Mesaj tarihi:
naruto vs. sasuke kombatı 1 kez olmaz. eğer naruto serisi uzun bir döneme yayılacaksa, ara ara kapışırlar tansiyonu yüksek tutmak için.

ve bu gidişle naruto da sasuke de gelmiş geçmiş en baba ninjalar olacaklarından, çoook ileride yapacakları bir combat, ikinci bir valley of the end, hatta daha da büyük değişimler yaratabilir ^^

sam, sasuke öyle ya da böyle popüler bir karakter. sevmeyeni çok olabilir ama seveni de çok. bence hikayeden çıkartılması için sunduğun argüman doğru değil.

oroçi'ye bence de yazık oldu. öyle bir karakter, kolay harcandı.
Mesaj tarihi:
hikayeden çıkarılsın demedim de bariz zayıf bir kötü karakter. bir konsepti, teması yok öncelikle ki böyle süper kahraman kıvamlı hikayelerde çok önemli bir olay. yok yılan oldu takımı, sonra şahin oldu, sonra gergedan olacak bilmemne. oroçi mesela yılan teması üzerine kurulmuş ve adamın niyeti, görüntüsü, teknikleri, anime'de sesi filan hepsi yılan gibi. bu nedenle başarılı bir karakter.

yani aynı hikaye içinde daha başarılı karakterler varken nispeten zayıf olan bir tanesini başrol seviyesinde oynatmak yanlış.
Mesaj tarihi:
saske geberirse naruto duzelir

uchihalar ve birkac iyi ninca koseptinde gidiyro su anda
narutonun en buyuk numarasi olan kyubi bile ibibik uchihalarin kankasi cikti

YETTI BE diye haykirmak istiyorum
Mesaj tarihi:
Jiraiyanın ölümü çok başarılıydı ama orochimaru çooooooooooook kolay yenildi.Örneğin Deidara orochimarudan çok daha güçlü olduğu imajı verildi(2 savaşı karşılaştırırsak saske vs orochimaru , saske vs deidara) ki hiç sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
oroçi üflesen devrilecekti, savaş bile olmadı ciddi aralarında. üçüncü'ye ya da 4-kuyruklu naruto'ya karşıyken olduğu güçte olsa sasuke pek kolay yenemezdi hani. oroçi gibi "aha öldü bu sefer hakkaten" derken okuyucu kendini ağzından tükürebilen bir tip yok bir kere hikayede heh

ama işte yazar oldubittiye getirdi. deidara kıyaslamasına gelince, "ustam sasori" diyor ve sasori o ortada yokken oroçi ile ne işler çevirmiş.
Mesaj tarihi:
Bence de Orochi'nin ölümü diğerlerinin yanında biraz zayıf kaldı. Fakat sanırım bunun en büyük nedeni, Kishi'nin Orochimaru'yu tamamen silmemiş olması. Büyük ihtimalle Orochimaru'nun yerini Kabuchimaru alacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...