ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 [spo]Bence itachi ölmedi, sadece bayıldı. İşin kötü yanı ise Orochimaru da bu fırsatı bulup tüydü. Hatta belki kim bilir, zayıf düşmüş Itachi'nin bir türlü içine girip kontrolü de ele alabilir. Aslında umarım inşallah öyle olur. Orochimaru kadar iyi kötü adam çıkmadı çünkü henüz. Hatta Kabuchimaru ile de yapışık ikizler olsunlar, super-ultra-mega kötü adam rolünü o alsın.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Haftaya bu hareketin anlamı açıklanmazda itachi orada gerçekten yorulduğu için yenildiyse çizer abiye en derin saygılarımı çekinmeden göndercem...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 1 episode izledim anlamadım tam neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 394 geldi victory for sasuke diyo ama saske'de yığıldı yere.zetsu'da mantıklı konuştu biraz itachi gibi değildi hiç falan diyo düzgün bi açıklama gelsin artık. sonunda madara dövüşüne döndü oh ayrıca shino ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 naruto vs pain? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 lol ne brothers'ı ya, babası yasında pain naruto'nun eheh =), daha once de pain'in gercek kimligi fourth geyigi vardı zaten =)... 394 yalnız gecen bolum itachi yere yıgıldıktan sonra, "next episode: why ?" diyodu, next episode geldi, hic nedeni falan acıklanmadı, eger nedeninden kasıt o itachi savas oncesinden damage almıs geyigiyse cok kolpa yani... ama su tobi vs konoha eight savasına donmesi iyi oldu harbiden artık, baymıstı bunlar... gerci kisame vs suigetsu nooldu acaba yaw ? bana kalırsa kisame cok rahat tokatlar hepsini =)... sonunda shippuden shino'sunu da gorucez bakalım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Son olaylar bayağı koptu.Geliyor bu cuma anlaşılacak: Tobi'nin kim olduğu...Ve İtachi'nin büyük gizi rım rım rım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 itachinin pipisi yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 saske gay değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 iste ona inanmam MJ orochimarunun eline dusenin sonu belli at cinagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 naruto'nun son bölümde "filler charlarız biiiiiiz" diye bağıran iki tip görünce kendimi tutamadım okudum, (aylarca bitmez filler daha bir yıl gerisinde en az anime zaten) son 80 civarı chapter'a yönelik düşüncelerim: çok feci miktarda spoyler hidan'la kakuzu iyiydi; oroçi ve erosennin'in ölmesi çok kötü oldu; uchiha'lardan kurtulduk derken uchiha madara (darth malak'tan sonra ikinci bahtsız kötü adam ismi) çıktı ama bizim kardeşler gibi salak değil sanırım; pain'le konan da iyiydi; deidara'nın da her lafını "hmm" ile bitirişini özleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 en sevdigim iki adam deidara'yla jiraiya cok kısa arayla oldukten sonra itachi'nin falan olmesi cok koymadı bana =)... tam tobi maskeyi cıkarırken pein'in kimliginde yaptıgı gibi, burayı kessin de tsunade'ye donsun kishi, pein kimligini daha cok merak ediyorum ben tobi'den... ayrıca kisame savası nooldu yaw ? bu arada nette super fake spoiler'lar var, tobi, saske'nin babası cıkıyor falan =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 "saske, i'm your father!" uyuor aslında, luke, saske filan birebir son heceler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Bende peini daha çok merak ediyorum ve halen jiraiyanın öldüğüne inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 itachi'yle ilgili gerçek fln diyo. ne acaba bi de tipi nasıl bişe çok merak ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 aslında itachi abin iyi biriydi falan tarzı bir sey cıkarsa cok kızıcam =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 En son spoilerlar öyle diyor ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 off ben de yeni gordum :... en olmamasını istedigim seydi bu yaw, fake'tir insallah (oyle gozukmuyor gerci), itachi kotu olmasıyla, gucsuzluge tahammul edememesiyle guzeldi ya, simdi klasik bi anime abisi oldu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 397 Yuppi sasuke amaterasuyuda ögrendi! sharingan+ms sharingan(şimdilik amaterasu)+curse seal+sayısız jutsu)=u die kishide pişman serinin ismini naruto koyduguna ilk sezondan sasukenin annesini babasını 7 sülalesini tanıttı 6sene sonra narutonun annesini babasını öğrendik, buda yetmezmiş gibi jirayayı öldürdü hala gelmiş uchia uchia uchina phew: neyse gündemimize geri dönelim itachinin asıl amacını hala ögrenemedik ormanda narutoylan konuşmak istediği neydi?Tobi=Madara ama nasıl? Madara bugune kadar nasıl yaşadı?Naruto doktordan numaralı sharingan lensi alsa sasukeye yetişebilirmi :S ps:narutochaos forumlarında fark edilen kucuk bir ayrıntı.Danzo hakkında başka bir ayrıntı.insanın aklına gelmiyor değil danzo=tobi=obito=madara :S önümüzdeki hafta manga çıkmayacakmış duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 397 off off off daha nereye kadar gidicek bu bakalım... cıkan spoiler'larda da buna en olmayacak gozuyle bakıyodum... bu arada tobi "he transferred all his eye techniques diye, suusanoo da dahil hepsini aldı demek ki saske... bu savasta orochimaru seal'lanınca white snake power larda gitti bence, saske boyle cs2'si olan daha cok jutsu kullanan bi itachi oldu yaw... bu arada kesin bi timeskip gelicek bak, naruto'nun su anda bunların oldugu seviyeyle alakası yok, anca boyle jiraiya olumden doncek, itachi'nin yaptıgı gibi naruto'ya tum jutsu'ları transfer edicek, naruto'da biraz calıscak o zaman bunlarla kapısır =)... p.s: aptal aptal teorilere gıcık oluyorum normalde boyle tobi = obito pein = yondaime falan, ama bu kadar seyden sonra pein = yondaime olmasını isterdim eheh =)... tam savasın ortasında naruto cıksa "eeeh, sıktınız ama, baslatmayın sharingan ınıza, gercek guc budur rinnegan", diyip hepsini kesse negzel olurdu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 [spo]OFFFFfFF bu ne yaaaaaaa. Sasuke'den daha da nefret eder oldum. Itachi boşu boşuna yalan oldu şimdi. Yakında manganın adı "Sasuke" olacak arkadaşlar. O zaman topluca harakiri yaparız[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Naruto 397 bu jutsu transfer saçmalığıda nedir popolarından element uyduruyorlar sealsız acısız elim sende dedi itachi,eğer susanoyuda geçirdiyse sasukeye valla yazık günah yaptıgım dlye zavallı narutoda sabah akşam ağlıyor iyice emo yaptılar güzelim karakteri dönsün köyüne bıraksın this is my ninja way ayaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 397 ehe galiba itachi "bütün dünyayı korumak için klanını yoketti, kardeşini düşman edindi, bilmemne kadar şeyi kurban etti" filan şekline bağlanacak. çok mantıksız değil aslında, hep kıl kapmıştım itachi'nin hikayesinin ilerleyişine o şekliyle. ya ne olacak siz de naruto'yu iyice amele yaptınız, çocuk kakuzu'yu one shot'ladı ki saske-küüünnn deidara'dan ancak kaçarak kurtuldu. dediğiniz kadar büyük fark yok bence, hiç olmadı naruto birkaç kuyruk daha açar. daha dört kuyrukta canına okuyordu oroçi'nin. yalnıoz danzou'nun o bandaj olayı cidden doğru, madara olabilir. madara olmak tabiri da cuk oturdu buraya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 burda asil madara olan kishimoto dur hadi anladik gaysin cocukken en iyi arkadasina asik olmussun o senden daha sipesil mis kabul etmemis duygularini icnde firtina yapmissin ne diye uzun bi sure sahane bir hikaye yapip izleyiciyi baglayip sonra MUAHAHAH BAKIN BENIM ASIL NIYETIM BUYDU modunda bu iskenceyi cektirirsin madem uchihalar ve saske ustune hikayeyi kurucaktin neden ismini naruto yaptin sebebi bu iste ilk bolumden OMFG SASKE IS FECKING SPECIAL la baslayip ana karakteri bu akdar yikayip yaglasaydin kimseye izlettiremezsin tabi su haliyle naruto direk side karakter saske ana karakter her sey onun ve uchihalarin etrafinda donuyor yazik yani bu akdar saglam background u bu kadar saglam karakterleri olan bir dunya varken butun hikayeyi uchihalar ustune oturtmaya sebep nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sasuke saplantısı var adamda. Ama son hamlesi güzeldi. Eğer ki cidden Madara'nın Itachi hakkında söyledikleri doğruysa, Sasuke iyice rezil rüsvan olur. Tam da benim istediğim şey. Kıl oluyorum Sasuke'ye. Ne kadar kötülük varsa gelsin başına. Uchiha kadar taş düşsün kafasına. HRRRRRRRR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar