Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

sage of 6 paths (so6p)

yabancı forumlarda rastladıgım teori:

bu 6 path clanların blood limitleri uchihanın sharingan uzumakinin body falan
so6p te bu 6 Kekkai Genkai(blood limit) kendi bedeninde toplayabilen tek kisi

madara bu bolumde hashiramayı yendigini söledikten sonra 2 path tek bedende diyo buda teoriyi destekliyo
kyuubi leri toplamak istemeside gene bi path i kendi bedenine almak istemesi

Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

1. ye hani yenildiydi bu herif ya. Diğer pathler ne çok merak ettim şimdi byakugan mesela geçmedi hiçbir olayda.

diğer pathler

1.Eyes > uchiha clan
2.Body > senju clan
3.Sealing > uzumaki clan
4.Using elements together > rinnegan sanırım
5.Using natural energy > kurbagalarda vardı ama hangi clan bilmiyom (sage mode)
6.Controlling bijuus > malum ztn

---------------------------------------------------------------

1: Hell (path of pure evil, aggression and torture)
2: Ghosts (those who, crave or suffer)
3: Animal (the idiot, or the gullible)
4: Ashurado (path of war, anger)
5: Human (those who hold the key to enlightenment)
6: Tendo (path of the divine, the proud)

bunlarda pain in bedenleri olan 6 path ama bunları clanlarla estirmek zor olsa olsa 4 numara uchiha olur gibi 3 numara bijuular

bide rinnegan ilk çıktıgında istedigin jutsuyu yapmanı saglıyo denmisti galiba
so6p bu yetenek sayesindemi creation yapıyo yoksa bu yetenekle yaptıgı izanagi jutsu suylamı creation yapıyo

Sosyal ağlarda paylaş

Eleman gözünü mü kaybetmiş 1.den ne aldıysa o sırada. Yoksa konandan kaçarkenmi kaybetmiş :S Mangada biryerde sharinganlı gösteriyo gözü yakından normal olarak göstermiş anlamadım bişi ya.

He is forced to use the Izanagi technique, having lost to Hashirama to copy his powers in order to be able to do so, to escape Konan's trap, losing the Sharingan in his left eye, but defeats her and forces her to reveal the location of Nagato's body.
Sosyal ağlarda paylaş

510

her açıdan çok güzel bölümdü, (ekşın var, duygu var, hikaye var) konan imba jutsu ile (anime'de şahane olacak gene) madara'nın maskesini kırdı, izanagi (en saçmasapan bir cutsudur yani şu, wish büyüsünün gözle yapılanı ki o da saçmalıktır) ile gözünü harcattı filan ama gene de kötü harcadı onun potansiyeli kişi bence. :/

üçüncü sage felan enteresan olaylar açığa çıkıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

kabuçimaru bir tabut daha çıkardı, madara'nın şaringanları faltaşı gibi açıldı içindeki görünce ama kim olduğunu herhalde son büyük savaşta filan göreceğiz. zaten böyle izanagiler, power word kill'ler filan havada uçacak herhalde.

yalnız cidden danzo ne dangoz bir adammış ki düzineyle izanagi açtı gene yenemedi sasucke'yi. bana versen ben bile 50 kere öldürürdüm ki şu koca hikayenin en saçmaladığı nokta orası herhalde halen.

ha bu dilek olayının sınırı var mı, yoksa eğer nasıl olur da buna karşı birşey yapılabilir apayrı bir mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...