Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Remus said: Bu madara kesin tanidik biri cikicak, bu arada madaranin kolu koptu yahu simdi gider birinden imba bi kol bulup takar kesin spoiler bence lord voldemortu naruto dünyasına spawn eder, o buna yeni kol yapar o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Kök hücre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu ne lan bomboş bölüm yine sadece flashback animede güzel durur yoksa süpriz yok ben zaten rineganıda bekliyordum madaradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gelmeseydi beklediginle kalacaktın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 509 çok iyiydi, madara zaten aizen gibi olacak orası belli ama konan'ı da çok takdir ettim, en sonunda kızıldeniz'i de yardı. (tu) çok tatmin etti bölüm beni her bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 510 :/ Konan gg Ama oldukça açıklayıcı bilgiler vardı madara hakkında, güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 510 Ben yanlış mı anladım yoksa Madara Nagato'nun Uzumaki clanından olduğunu mu söyledi? 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 anaaaa,yahiko da uzumaki çıktı.önceden de biliyor muydu bu? yahiko'ya dedi gibi geldi bana. mindfuck da olabilir tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 narutonun abisi felan gibi teoriler vardıda öyle birşey görmemiştim hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 cok bayara bagladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 İlk çocuk naruto, onu biliyoruz. Kuzeni falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 uzumaki koskoca klan, bi naruto mu olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Uzumaki klanındansın diye nagatoya dedi, hatta klanın sembolü olan kırmızı saçların kar beyazına dönmüş falan dedi. Nitekim narutonun annesinin de saçları öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sage of 6 paths (so6p) yabancı forumlarda rastladıgım teori: bu 6 path clanların blood limitleri uchihanın sharingan uzumakinin body falan so6p te bu 6 Kekkai Genkai(blood limit) kendi bedeninde toplayabilen tek kisi madara bu bolumde hashiramayı yendigini söledikten sonra 2 path tek bedende diyo buda teoriyi destekliyo kyuubi leri toplamak istemeside gene bi path i kendi bedenine almak istemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 1. ye hani yenildiydi bu herif ya. Diğer pathler ne çok merak ettim şimdi byakugan mesela geçmedi hiçbir olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 samaella said: 1. ye hani yenildiydi bu herif ya. Diğer pathler ne çok merak ettim şimdi byakugan mesela geçmedi hiçbir olayda. diğer pathler 1.Eyes > uchiha clan 2.Body > senju clan 3.Sealing > uzumaki clan 4.Using elements together > rinnegan sanırım 5.Using natural energy > kurbagalarda vardı ama hangi clan bilmiyom (sage mode) 6.Controlling bijuus > malum ztn --------------------------------------------------------------- 1: Hell (path of pure evil, aggression and torture) 2: Ghosts (those who, crave or suffer) 3: Animal (the idiot, or the gullible) 4: Ashurado (path of war, anger) 5: Human (those who hold the key to enlightenment) 6: Tendo (path of the divine, the proud) bunlarda pain in bedenleri olan 6 path ama bunları clanlarla estirmek zor olsa olsa 4 numara uchiha olur gibi 3 numara bijuular bide rinnegan ilk çıktıgında istedigin jutsuyu yapmanı saglıyo denmisti galiba so6p bu yetenek sayesindemi creation yapıyo yoksa bu yetenekle yaptıgı izanagi jutsu suylamı creation yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Eleman gözünü mü kaybetmiş 1.den ne aldıysa o sırada. Yoksa konandan kaçarkenmi kaybetmiş :S Mangada biryerde sharinganlı gösteriyo gözü yakından normal olarak göstermiş anlamadım bişi ya. He is forced to use the Izanagi technique, having lost to Hashirama to copy his powers in order to be able to do so, to escape Konan's trap, losing the Sharingan in his left eye, but defeats her and forces her to reveal the location of Nagato's body. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 konandan kacarken izanagi basiyo, sonra da gozu gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Güzel bölümdü, anime de iyi müzikle süper dramatize edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 510 her açıdan çok güzel bölümdü, (ekşın var, duygu var, hikaye var) konan imba jutsu ile (anime'de şahane olacak gene) madara'nın maskesini kırdı, izanagi (en saçmasapan bir cutsudur yani şu, wish büyüsünün gözle yapılanı ki o da saçmalıktır) ile gözünü harcattı filan ama gene de kötü harcadı onun potansiyeli kişi bence. :/ üçüncü sage felan enteresan olaylar açığa çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madara en son kabutoyla degil miydi, orda ne oldu goremedik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kabuçimaru bir tabut daha çıkardı, madara'nın şaringanları faltaşı gibi açıldı içindeki görünce ama kim olduğunu herhalde son büyük savaşta filan göreceğiz. zaten böyle izanagiler, power word kill'ler filan havada uçacak herhalde. yalnız cidden danzo ne dangoz bir adammış ki düzineyle izanagi açtı gene yenemedi sasucke'yi. bana versen ben bile 50 kere öldürürdüm ki şu koca hikayenin en saçmaladığı nokta orası herhalde halen. ha bu dilek olayının sınırı var mı, yoksa eğer nasıl olur da buna karşı birşey yapılabilir apayrı bir mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tabut ilk sage olabilir diye düşünüyorum ben hala o tabuttakinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 wastyrx said: tabut ilk sage olabilir diye düşünüyorum ben hala o tabuttakinin /APPLAUD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 lolmario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar