Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

saske de abisinin gözlerini çakıp eternal mangekyo yapacak daha dur sen.narutoya her seferinde bişey verdiğinde,sasgay e 2 verir kishi.
sage of six paths ın vücudu narutoda,gözleri sasgay de olcak gibi bişey.
ve kishinin göz fetişini biliyoruz.
yanlız bu ikisi kalan ninjalardan baya bi uzaklaştılar güç olaraktan.ninja demeye bin şahit ister.
düşünsene naruto vs tenten i şimdi
yada ino vs sasgay i
herkesin sevgilisi lee bile dokunamaz bile ikisinede.adam kung fu yapıyo,kapı açıp hızlanıp güçleniyo falan.bunlar yeterli değil artık.lee de olan ne varsa,taijutsu hede hedö,bu bufflarda narutoda 10 katı var şu an.sage mode+flash ..
seri bitime yaklaşıyor gibi bi izlenim edindim ben.hem doru düzgün boss kalmadı,hemde bu ikisi baya güçlendiler kendiler boss oldu.
naruto sasgay i 60 chapterda yenecek,köye döndürüp bitirecek heralde seriyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aile geçmişinide izledik , Madaranın nasıl hayatta kaldığı hariç geçmişe döndürülecek bir hikaye kalmadı ortada. Yavaşça sona doğru yaklaşıyoruz.

Ama Narutonun girdiği form ne iş anlamadım hala. Kyubiyi summonlamadı sadece öyle bir forma girdi.

Kisameye yazık olacak bu arada , kimvurduya gidecek :P
Sosyal ağlarda paylaş

off animede ne güzel olabilir bu bölüm belli değil!

506

yedinci gate heyt be, yıllardır bekliyordum bunu. yalnız gai senseee ekşını görmeye o kadar hasrettim ki iki cinçüürikinin birbirinden beceriksizliklerine değinmiyorum heh

yalnız yedinci kapıyı çabuk açtı böyle, sekiz kapılık birşey yaptırmayı düşünmüyordur umarım kişi. :/

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...