Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 SHUNPOOOOO Ama duvara girmesi kötü oldu ya, tam coollaştı artık fooluk yok diyorduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dreagloth said: six path six path nine değil :) Şimdi geriye saçları uzatmak kaldı, birde hinata yı aldık mı seri bitebilir. naruto 9 kuyruk chakrasını kullanınca öle oluyor o yüzden nine path diyorum sage of six pathin yandan yemişi sanki bi tek bana mı öle geldi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Millet naruto'nun seal'lı dagger atmaya ihtiyaç duymadıgı gercegini kaçırmayınız. -X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ama nereye kadar teleport olabiliyo, gördüğü yere mi yoksa minato gibi köyün diğer ucuna gidebilicek mi. bi de çat diye açıp istediği kadar kalabiliyosa bu şekil zaten gg, bi de sage açar, vur allah vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Naruto kaçabilse de kaçmaz ki. Adam yumrugu alnıyla blocklamış bir shinobi, teleport atarsa düşmana atar zaten hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 lönk diye yemekdense anlınla blocklayıp karşındaki lavuğun elini kırmak daha mantıklı (tecrübeyle sabit :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 shipitducy said: oeh naruto allah olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 harbi allah olmuş. şimdi tokatlar sasukeyi. belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 saske de abisinin gözlerini çakıp eternal mangekyo yapacak daha dur sen.narutoya her seferinde bişey verdiğinde,sasgay e 2 verir kishi. sage of six paths ın vücudu narutoda,gözleri sasgay de olcak gibi bişey. ve kishinin göz fetişini biliyoruz. yanlız bu ikisi kalan ninjalardan baya bi uzaklaştılar güç olaraktan.ninja demeye bin şahit ister. düşünsene naruto vs tenten i şimdi yada ino vs sasgay i herkesin sevgilisi lee bile dokunamaz bile ikisinede.adam kung fu yapıyo,kapı açıp hızlanıp güçleniyo falan.bunlar yeterli değil artık.lee de olan ne varsa,taijutsu hede hedö,bu bufflarda narutoda 10 katı var şu an.sage mode+flash .. seri bitime yaklaşıyor gibi bi izlenim edindim ben.hem doru düzgün boss kalmadı,hemde bu ikisi baya güçlendiler kendiler boss oldu. naruto sasgay i 60 chapterda yenecek,köye döndürüp bitirecek heralde seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Madara aizen gibi comback king olmasında nepe gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Shunpo'yla Rasengan taş gibi kombinasyon olacak. Minato Madaranın bile götüne soktu o numarayı. Zor dodgelanır. Vay be, ilk Rasenganını hatırlarım bebenin, bir eliyle Kabutoyu tutuyordu diğer eliyle clone Rasengan. Kaç sene oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Aile geçmişinide izledik , Madaranın nasıl hayatta kaldığı hariç geçmişe döndürülecek bir hikaye kalmadı ortada. Yavaşça sona doğru yaklaşıyoruz. Ama Narutonun girdiği form ne iş anlamadım hala. Kyubiyi summonlamadı sadece öyle bir forma girdi. Kisameye yazık olacak bu arada , kimvurduya gidecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dostum naruto kyubii yi kontrol etcek super olcak dedin super saiyan cikti???!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_XC8WqXQ7Mcc/SM1_3lKgZWI/AAAAAAAABbc/Lfs5Wdh40Rc/s400/Super-Saiya-Naruto.jpg bir de olmazsa olmazı ekleyelim: http://media.gamerevolution.com/images/misc/image/super-saiyan-sasuke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/8/84/Phelps2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ssj phelps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ccc phelps reyis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nerde bu weekly jump ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Obon festivali varmış Japonya'da, bu hafta wsj yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ulan tatilden döndüm eve adımımı attığım gibi koştum mangayı okuyacam diye oturdum pcye ki birde ne göreyim manga yok! lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bugündemi tatil lan anam bugün çarşambaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 off animede ne güzel olabilir bu bölüm belli değil! 506 yedinci gate heyt be, yıllardır bekliyordum bunu. yalnız gai senseee ekşını görmeye o kadar hasrettim ki iki cinçüürikinin birbirinden beceriksizliklerine değinmiyorum heh yalnız yedinci kapıyı çabuk açtı böyle, sekiz kapılık birşey yaptırmayı düşünmüyordur umarım kişi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gai summon ya, adam süper. 8 açıp ölmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 beklenen kapısma basladı tadı da damagımda kaldı.Sadece 15 sayfa 2 hafta aradan sonra bence az ozellikle su combat icin ama bakalım neler olucak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar