Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

six path six path nine değil :)

Şimdi geriye saçları uzatmak kaldı, birde hinata yı aldık mı seri bitebilir.

naruto 9 kuyruk chakrasını kullanınca öle oluyor o yüzden nine path diyorum sage of six pathin yandan yemişi sanki bi tek bana mı öle geldi yoksa
Mesaj tarihi:
ama nereye kadar teleport olabiliyo, gördüğü yere mi yoksa minato gibi köyün diğer ucuna gidebilicek mi. bi de çat diye açıp istediği kadar kalabiliyosa bu şekil zaten gg, bi de sage açar, vur allah vur.
Mesaj tarihi:
saske de abisinin gözlerini çakıp eternal mangekyo yapacak daha dur sen.narutoya her seferinde bişey verdiğinde,sasgay e 2 verir kishi.
sage of six paths ın vücudu narutoda,gözleri sasgay de olcak gibi bişey.
ve kishinin göz fetişini biliyoruz.
yanlız bu ikisi kalan ninjalardan baya bi uzaklaştılar güç olaraktan.ninja demeye bin şahit ister.
düşünsene naruto vs tenten i şimdi
yada ino vs sasgay i
herkesin sevgilisi lee bile dokunamaz bile ikisinede.adam kung fu yapıyo,kapı açıp hızlanıp güçleniyo falan.bunlar yeterli değil artık.lee de olan ne varsa,taijutsu hede hedö,bu bufflarda narutoda 10 katı var şu an.sage mode+flash ..
seri bitime yaklaşıyor gibi bi izlenim edindim ben.hem doru düzgün boss kalmadı,hemde bu ikisi baya güçlendiler kendiler boss oldu.
naruto sasgay i 60 chapterda yenecek,köye döndürüp bitirecek heralde seriyi.
Mesaj tarihi:
Shunpo'yla Rasengan taş gibi kombinasyon olacak. Minato Madaranın bile götüne soktu o numarayı. Zor dodgelanır.

Vay be, ilk Rasenganını hatırlarım bebenin, bir eliyle Kabutoyu tutuyordu diğer eliyle clone Rasengan.

Kaç sene oldu ya.
Mesaj tarihi:
Aile geçmişinide izledik , Madaranın nasıl hayatta kaldığı hariç geçmişe döndürülecek bir hikaye kalmadı ortada. Yavaşça sona doğru yaklaşıyoruz.

Ama Narutonun girdiği form ne iş anlamadım hala. Kyubiyi summonlamadı sadece öyle bir forma girdi.

Kisameye yazık olacak bu arada , kimvurduya gidecek :P
Mesaj tarihi:
http://2.bp.blogspot.com/_XC8WqXQ7Mcc/SM1_3lKgZWI/AAAAAAAABbc/Lfs5Wdh40Rc/s400/Super-Saiya-Naruto.jpg
bir de olmazsa olmazı ekleyelim:
http://media.gamerevolution.com/images/misc/image/super-saiyan-sasuke.jpg
Mesaj tarihi:
off animede ne güzel olabilir bu bölüm belli değil!

506

yedinci gate heyt be, yıllardır bekliyordum bunu. yalnız gai senseee ekşını görmeye o kadar hasrettim ki iki cinçüürikinin birbirinden beceriksizliklerine değinmiyorum heh

yalnız yedinci kapıyı çabuk açtı böyle, sekiz kapılık birşey yaptırmayı düşünmüyordur umarım kişi. :/

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...