Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ya uchihalar gay de
naruto daha gay
hinata painin önüne atladı seviyorum uleyn dedi
sakura bişiler dedi aşk meşk fındık fıstık
adam bi kere de geri dönmedi lan hatunlara
hadi sakuranın üfürdüğünü biliodu dielm de.hiçbişi olmamış gibi davranamaz lan insan
hele hinataya bişey demio ya oda ayrı ayar olunacak taraf

ya tamam high school mangası olsun demiyoruz da,karakter derinliği için önemli şeyler bunlar
naruto pure guts abi adamın karakterinde daha da bişey yok yani.10 yıldır cok bişey eklenip cıkmadı.birinci bölümde neyse,şu anki ultrasonik güçlü halinde de o adamın kişiliği
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

Esnaf said:

naruto osursa ailesinden biri çıkıyo.yanlız bu bölümleri animede görmeyi çok istiyorum ya:P 9 kuyruğun sesine bitiyorum.naruto iyice güçlendi birde saske ile konuşmasından sonra iyice bi gaz yaptı heralde :).babasının tekniğini öğrenirmi bilmiyorum ama onuda öğrenirse naruto çok imba olur

baska kullanan var mi o teknigi? kim ogretecekki? kendi kendine ogrenecek kapasitede yok asdsa

babası anlatır yine icinden cıkıp :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha ilk zamanlar ninja kapışmaları ne güzeldi :) son zamanlarda olay artık sihirbazlık moduna geçti .. yok onun gözü yok bunun gözü .. adam bişey yapıyor tüm köy yok oluyor diğeri bişey yapıyor tüm kapışma hayal ürünü çıkıyor .. ulen chunin examda adam dövmek için osuran naruto ne güzeldi ah ah hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Viktor said:

ne naru&hina sindan bahsediyorsunuz sfdsfadsfd
adam acik acik soylemis iste nasil biticegini eheueheueheueheu

Shounen-ai bir fanfiction okumayı denemiştim. Berbattı, bitiremedim, chunin exama bile gelemedim. Bir de en iyilerindenmiş, okumadan önce dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

4chan dan uzak kalmissin sen :p

adamlarin sakurayi ile ino yu futa filan yapiyorlar, hadi lez okeyde heriflerin fantezilerinin limiti yok, square a bile yeni RPG ana hatun akrakteri futa yaptirtmayi basardialr nier de

cidden trapler ve futalar kizlarin abidik gubudik gay fantezilerinden cok cok cok daha kotu bir akim

cancer killing animu direk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...