Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sasgay li kısımları ve fillerları çıkar shiipuuden cok daha iyi. ama hala chunin exam arcın tadı başka gelir bana :D çok doruk bi zamandı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 itachi yine iyi de, sasgay çok kötü ama yani mangayı sadece karakterlerden ibaret görmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya uchihalar gay de naruto daha gay hinata painin önüne atladı seviyorum uleyn dedi sakura bişiler dedi aşk meşk fındık fıstık adam bi kere de geri dönmedi lan hatunlara hadi sakuranın üfürdüğünü biliodu dielm de.hiçbişi olmamış gibi davranamaz lan insan hele hinataya bişey demio ya oda ayrı ayar olunacak taraf ya tamam high school mangası olsun demiyoruz da,karakter derinliği için önemli şeyler bunlar naruto pure guts abi adamın karakterinde daha da bişey yok yani.10 yıldır cok bişey eklenip cıkmadı.birinci bölümde neyse,şu anki ultrasonik güçlü halinde de o adamın kişiliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Şu aksiyonlar bir bitsin, hinata`nın işini görecek naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Eğer manga Naruto Hinata'yla en azından şu işi bir konuşmadan biterse tüm bölümleri bastırıp yakarım. Korkulası bir alt-tür olan yaoi fangirller bile aynı şeyi söylüyor. Kishimoto'nun okuyucularını da dinlemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 MasterHapLo said: Esnaf said: naruto osursa ailesinden biri çıkıyo.yanlız bu bölümleri animede görmeyi çok istiyorum ya:P 9 kuyruğun sesine bitiyorum.naruto iyice güçlendi birde saske ile konuşmasından sonra iyice bi gaz yaptı heralde :).babasının tekniğini öğrenirmi bilmiyorum ama onuda öğrenirse naruto çok imba olur baska kullanan var mi o teknigi? kim ogretecekki? kendi kendine ogrenecek kapasitede yok asdsa babası anlatır yine icinden cıkıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 eet gerge bende japonyaya gidip dövüp special chapter çıkattırıp hinaxnaruto yu everdirme planları yapmakdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://img10.imageshack.us/img10/8069/12357002839171.jpg tekrar koyma ihtiyaci hissettim :D :D :D ne naru&hina sindan bahsediyorsunuz sfdsfadsfd adam acik acik soylemis iste nasil biticegini eheueheueheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tam aklımdan çıkıyor birisi gene koyuyo şunu ya, yapmayın arkadaşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dreagloth said: Şu aksiyonlar bir bitsin, hinata`nın işini görecek naruto. vietnam sendromu, sari sacli abazan byakugan kid ler cikacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Vallaha ilk zamanlar ninja kapışmaları ne güzeldi :) son zamanlarda olay artık sihirbazlık moduna geçti .. yok onun gözü yok bunun gözü .. adam bişey yapıyor tüm köy yok oluyor diğeri bişey yapıyor tüm kapışma hayal ürünü çıkıyor .. ulen chunin examda adam dövmek için osuran naruto ne güzeldi ah ah hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Viktor said: ne naru&hina sindan bahsediyorsunuz sfdsfadsfd adam acik acik soylemis iste nasil biticegini eheueheueheueheu Shounen-ai bir fanfiction okumayı denemiştim. Berbattı, bitiremedim, chunin exama bile gelemedim. Bir de en iyilerindenmiş, okumadan önce dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bir de SasuxNaru M-preg kavramı var, tanıştığımda tüylerim diken diken olmuştu. Bu pre-teen girl aklı çok korkunç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Regalya said: eet gerge bende japonyaya gidip dövüp special chapter çıkattırıp hinaxnaruto yu everdirme planları yapmakdayım onu yapana kadar bi ortakoye gitme plani yap da nargile yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Otur çalış evde kurtlu musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 GERGE said: Bir de SasuxNaru M-preg kavramı var, tanıştığımda tüylerim diken diken olmuştu. Bu pre-teen girl aklı çok korkunç :S pre-teen degil sirf ne yazikki, kazik gibi kizlarda ilgileniyor o islerle dasffas hatta pre-teen den cok cok cok daha fazla sayidalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 okuyonuz okuyonuz sonra gelip muhabbet ortasında spoiler veriyosunuz durmadan, birinizi alıp öbürünüze vurmak lazım, ibibikler sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sanki kazık kadar erkek aklından neler çıkıyor bilmiyoruz, fazla kurcalamayalım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 simdi cevap vericeksiniz, vermeyin onuda okuyamıycam cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 En fazla NarutoxHarem çıkıyor ya da NarutoxHanabi olup loli çıkıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 4chan dan uzak kalmissin sen :p adamlarin sakurayi ile ino yu futa filan yapiyorlar, hadi lez okeyde heriflerin fantezilerinin limiti yok, square a bile yeni RPG ana hatun akrakteri futa yaptirtmayi basardialr nier de cidden trapler ve futalar kizlarin abidik gubudik gay fantezilerinden cok cok cok daha kotu bir akim cancer killing animu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çin işi japon işi, bunu yapan futatsu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 cüce sana bazı spoiler lar hazırladım lan partide vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 manganin sonunda naruto ile sasuke amsterdamda evleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Düğünlerinde de Kakashi ve Iruka işi pişiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar