Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu hanzo: http://naruto.wikia.com/wiki/Hanz%C5%8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ahtapot diyince 8 ile bağlantı kuramadıysanız bir zahmet okumayın mangayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Benim teorim Ama Hanzo olamaz, Pain'den daha güçlü ya da Madara için önemi olan birisi olmalı. Shodaime olsaydı Orochimaru zaten Madara'ya yapacağını yapardı. Yondaime'nin kendisi Madara'dan zayıf olduğunu söyledi. Madara summitte bedenimi kaybettim diye yorumlanabilecek şeyler söylüyordu: http://www.mangareader.net/manga/naruto/858289_e.jpg Burada Kabuto kimse söylemedim diyor: http://www.mangareader.net/manga/naruto/1293098_e.jpg Şu anda aklımda oluşan teoriye göre Madara Shodaime ile dövüşürken bedenini kaybetti ama bir şekilde kendini hayatta tutmayı başardı. Belki de Izanagi yaptı, bir gözü gitti ama bedensiz de hayatta kalmayı başardı. Ölümün etkileri negate etti yani. Kabuto Madara'nın bedenini summon etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 arkadaşlar ilk attığım mesajda bold yaptığım yere bir bakın... okuduğunuz şeylere dikkat edin biraz. octopusun eight tails oldğunu biliyoruz herhalde. ondan bahseden kim? ben naruto ile eight tailsin bağlantısını kuramamıştım ki bu da kaçırdığım bir noktadan dolayıymış. orayı da bold ile belirtmişim. hemen yargılamayın, ahkam kesmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Madara 1. tırsar belki ama Kabuto 1. summonlayabilseydi tüm jiçükürüleri kontrol edebilirdi. Bence bu koz elinde olsaydı onu böylece harcamazdı. Hokagelerin ruhlarının getirilebileceğini düşünmüyorum. Bilmiyom yaw karışık ortalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hokageleri çıkaramaz artık sandaimeyle orochimaru dövüşürken kullanıldı ve seallandı onlar artık tekrar gelemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bana sage of the six paths'dir gibi geliyor. Madarayı bu kadar korkutan başka ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sadece güç olarak düşünmemek lazım tabuttakini.Tabutta Madara'nın sırrı ile ilgili birisi var. Kabuto'nun " korkma kimseye söylemedim." demesinin başka bir manası yok bence. O yüzden "Madara kimden korkar?" şeklinde tahmin etmek zor olur. Tabuttaki her kimse Madara'nın geçmişiyle alakalı ve Madara'nın bir zayıflığı ile ilgili galiba. Maadara Sasuke'yi ilk getirdiğinde de Amaterasu ile yanmaktan kurtulduğunda "Itachi bile hakkımdaki gerçeği bilmiyormuş, bilseydi şimdi ölmüştüm." diyordu. Muhtemelen Madara hakkındaki gerçek ile ilgili birşey tabuttaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben yukarıdaki teorimin arkasındayım, biraz daha düşündüm, bence öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Gerge`nin teorisini düşündüm bence haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 spoiler aizen samayı summonlayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Abi naruto babasının summonlandıgını görürse one-shot çeker kabuçimaru'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hanzo değildir.çünkü hanzo pain den güçlü değildi sanmam o olcağını yondaime de değildir.yanılmıyorsam madara dan güçsüz olduğunu söylüyordu. sage of the six paths olabilir ama onu bile summon luyabiliyorsa sharingan ile uğraşmaz heralde :P. bence madara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 madaranin annesiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 saskenin ta kendisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu arada saskeyi istemeyen bi kabuto kalmıştı o da tamam. Nasıl bir arzu nesnesi bu saske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 490 of çok iyi bölümdü başı nedeniyle, bütün okuyucuları deli gibi düşündürtecek kişi uzun süre şimdi. bence altı yolun arifi :P olabilir, madara "nasıl yaptın bunu?" diyor çünkü. kagelerin bile summonlanabildiğini geçmişten biliyoruz, yapılamayan birşey olmayacağını bilir madara. dördüncü de kageydi nihayetinde. 1 veya 2 olamaz çünkü mühürlendiler. kage seviyesinin de üstünde sadece nincalık kurumunun kurucusu olabilir, madara'nın fikrini değiştirmesine neden olabilecek. ayrıca biliyoruz ki sasori, deidara gibi tipler kagelerle teketek dövüşüp yenmişler vaktinde. topundan birden tırsmamışken tek bir tabuttan şaringanı faltaşı gibi açılıyor. kageden üst seviyede biri olmalı kesin her halükarda. evet öküz/ahtapot öğretecek naruto'ya kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 teknik veya kuvvet olarak ustun olmasina gerek yok bence, sevdigi biri olabilir, eski yavuklusu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Abi balıkçı köyündeki ağlak çocuk çıksın ilk sezondaki. Zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 daha cok madara nin kirli camasirlarindan haberi olan birisi gibi. muhtemelen bilmedigimiz bir karakter cikacak sonrasinda da madarayla olan iliskisini aciklamak icin flashback olayina girilecek diye desteksiz salliyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 490 spekülasyon varan 2 haa bir de kardeşi olabilir eğer güçlü olması değil özel biri olması nedeniyle şoke olmuşsa, onu yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 onu yazdilardi onceden, ben hala annesi oldugunu dusunuyorum. sana ninca olma, okulunu bitir, sonra hobi olarak yaparsin demedim mi ben, diye haraslicak madarayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 no more sharingan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bu ne be Madara obito'ysa gerçek madara olabilir. Sage of the six paths olabilir Obito'nun takımdaki medical ninja olabilir. Yondaime olamaz diycem seal olayından dolayı ama Orachimaru da summonluyordu neredeyse Sarutobiyle olan fightında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 GERGE said: Benim teorim Ama Hanzo olamaz, Pain'den daha güçlü ya da Madara için önemi olan birisi olmalı. Shodaime olsaydı Orochimaru zaten Madara'ya yapacağını yapardı. Yondaime'nin kendisi Madara'dan zayıf olduğunu söyledi. Madara summitte bedenimi kaybettim diye yorumlanabilecek şeyler söylüyordu: http://www.mangareader.net/manga/naruto/858289_e.jpg Burada Kabuto kimse söylemedim diyor: http://www.mangareader.net/manga/naruto/1293098_e.jpg Şu anda aklımda oluşan teoriye göre Madara Shodaime ile dövüşürken bedenini kaybetti ama bir şekilde kendini hayatta tutmayı başardı. Belki de Izanagi yaptı, bir gözü gitti ama bedensiz de hayatta kalmayı başardı. Ölümün etkileri negate etti yani. Kabuto Madara'nın bedenini summon etti. Israr ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar