dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 8 le karşılaşma olacak, bu iyi oldu, bir şeyler öğrenir. Bence key`i kabul etmeyecek. Yoksa sağlam buff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kabuto salacak kobrayı yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 [spo]Key gibi sağlam buff olmadan da yalnız, harcarlar bizim narutocuğu bence.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Öyle deme, kage bunshin diye bir teknik var, yeterince sinirlenirsen herkesi dövüyo. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kyubiyi salıp üzerine kage bunshin yapar 10000 kyubi olur sonra o bölge haritadan silinir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o tekniği öğrenmenin yolu da diyo hangi jutsuki bu...4. nun 9 tail i mühürlediği teknikmiki acep.... son savaşta edo tensei de çıkan elemanları 3. gibi bu tekniklemi mühürlicek acaba naruto da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 spoiler kurbağa master yarısını sealladi fln diyordu 9 tailin bu bölümde önceden açıklamışlar mıydı bunu ben hatırlamıyorum tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 AYY ÇOK EYLENÇELİYDİ :)Ş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 9`un yarının naruto`da olduğu bayadır bilinen bir şey, diğer yarısı belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yalnız Edo tensei normal yollarla yokedilemiyor diye hatırlıyorum. Shiki Fuujin'i yapacak adam da kalmadı ortalıkta farkettiyseniz. = GG Böyle bir hamleden sonra Kishi nasıl toparlıycak çok merak ediyorum. Ayrıca Naruto'da buffı 100% kabul etmeyecek gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Wispy said: Yalnız Edo tensei normal yollarla yokedilemiyor diye hatırlıyorum. Shiki Fuujin'i yapacak adam da kalmadı ortalıkta farkettiyseniz. = GG Böyle bir hamleden sonra Kishi nasıl toparlıycak çok merak ediyorum. Ayrıca Naruto'da buffı 100% kabul etmeyecek gerizekalı. evet 3. nün savaşında ayağa kalktılardı gene. Muhtemelen 8 kuyrukluyla buluşup bana teknik öğret falan diyecek naruto o arada kisameyi doğrayacaklar veya kisame doğrayacak muhtemelen :D Bu arada Edo Tensei için cesetlerin onda olması gerekmiyormuydu ?? Daidara fezada astronot olduydu mesela onun cesedi ne alaka. Hatta Pain ( en sağdaki itachi ise ) itachi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 @wispy Shiki Fuujin'i yapacak adam kalmadı belki ama yondaime yapabiliyodu bunu... ayrıca şu karede onla ilgili bi olayda olabilir gibime geliyo... 3. bile max 2 kage bunshin yapabiliyodu 5 ve üzeri kage bunshin ve üstüne Shiki Fuujin'i yapabilecek chakraya sadece naruto sahip.. PERFECTING THAT JUTSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet hatırlattığın iiy oldu, "THAT" jutsu klişesine girdik yine. Teşekkürler Kishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 rasengan tensei fuujin rasengan bu ikisinden birisi olcak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Futon Rasen-Shrikunen'in de öldürebilmesi lazım zombileri. Zombiler chakrayla çalışıyor futon rasen shiruken bütün chakra damarlarını kesiyor ama kishi unutmuştur bunu.İnsan kütlesinde olupda Futon Rasen-Shiruken'i içine alıp yaşayabilecek birşey yok şuan naruto'da.En fazla Madara yaşar ama o da Amaterasu'dan nasıl kaçtıysa onu kullanıp öyle yaşar.Gerçi Naruto bu herşey mümkün, kesin konuşmamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 En soldaki pain mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Nagato, Orochimaru, Deidara, Sasori ve Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oroçi değil kakuzu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://www.hizliupload.com/img/571870untitled.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Siyah BEyazken nedense ben Hidan sandım başta, lolol Kishi fails diye geliyordum. Sonra kaburgaları görünce farkettim bizim nagato bebe olduğunu Onu da kurtarırlar delikten kadro tamamlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oha itachi ve pain aynı tarafta. Orochimaru + Madara'dan bile daha ürkütücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fortuna, daimi regen var necrolanmış vücutlarda, o yüzden hiç sanmam. samaella, herhangi birilerinin cesetleri kullanılabiliyor, o kişilerin ruhlarını getirip yerleştiriyor cesetlere. ama görüntüyü filan da değiştiriyor vücudun çevresini kille filan kapladığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 durduk yere iş çıkarıcak kabuto şerefsizi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sasorinin vücut kukla değilmiydi ya nasıl bida çıkardıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar