Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sasuke combatlari basliyana kadar cok iyidi anime. Yalniz shipudden oncesindeki savaslar bana Overlord oyunundaki implerin savaslari hatirlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Demekki yılanın başı sasucke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sasucke yılanın kendisi oldu zaten oroçi'yi ham yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Yılan resmı bazıları için rahatsızlık verici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hastane çatısı sahnesi çok iyiydi ya. Su tanklarında özellikle içinde patlasın yavşak diye bağırdığımı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Wispy said: Hastane çatısı sahnesi çok iyiydi ya. Su tanklarında özellikle içinde patlasın yavşak diye bağırdığımı hatırlıyorum Evet, yavaş yavaş "ooo, naruto çalıştı emegini aldı sasuke otursun" demiştik. Sonra? Sasuke oturarak buff alsın. Naruto öyle bebe bebe gezsin hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ya bana ilginç gelen naruto hayla tek başına rosengan yapamıyor.jirayia tek başına hayvan gibi rosengan yaptı garibim naruto 4 yıl geçti hayla kage bunshin siz yapamıyor.en güçlü saldırısınıda rosengan ı geliştirerek yapmasıda ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 rosengan nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 rororororo sengan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 rasengan rosengan ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dua okurken yaptıgın ufak bir hata ile allaha küfrederken bulabilirsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hayla ile yapmaya çalışınca rosengan oluyormuş :) hâlâ ile yapınca ama rasengan oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 adam rasenshurikeni fırlattı daha napsın bre, yakında rasengan fırlatır kartopu niyetine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Shikamaru Temari'yi kafalayamadı ya içimde uktedir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kafalar inş ya umutluyum hala ben zaten temari onu kafalayacak gibi duruyo daa cok gerçi kishi unutmuştur onları.yan karakter ya hani bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 inanılmaz bir spoiler gördüm simdi.Daha önce çıkmış olabilir ben yeni görüyorum. Open with your own risk Çoook ağır bir edo tensei gelecek kabutomaru'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Fortuna said: inanılmaz bir spoiler gördüm simdi.Daha önce çıkmış olabilir ben yeni görüyorum. Open with your own risk Çoook ağır bir edo tensei gelecek kabutomaru'dan. eet öle böle deil yani offf ciddi çok feci oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 spoiler off off spoilerlara baktım göz ucuyla naruto yeri göğü inletecek gibi geliyor yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evet bende bi göz ucuyla baktım dayanamayıp ama bana feyk gibi geldi o...eğer gerçekten yaparsa feci bişy olur o olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kabutomaru + madara aman aman cok fena olcak gibi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kimdi ki o cikanlar? akatsukiciler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evette saçma ya biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kabuchimaru rulaz. Biraz da Orochimaru gibi sayko oldu mu, tadından yenmez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 489 of gg oldu ninca ittifakı, öyle aile boyu rasenganla filan olmaz bu işler. adam edo tensei çakar kendi başına teşkilat kurar. yalnız kabuçimaru'nun katılmasının sebebi gene sasucke'yi hüpletmekse no comment.. yalnız cidden madara'nın bile şaringan'ını faltaşı gibi açtırdı ki hakkı var. öte yandan ikinci hokage bulmuş anlaşılan bu cutsuyu, o da çok enteresan bir bilgi. onu anlatsa keşke ileride biraz kişi kişisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar