cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abv sakura tekrardan abv sakura içerikli mesajımı yazıyorum=) sasukeye oyun da yapsan ciddi de olsan abv sakura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lan sakura kafana sasuke-kun kadar tas düssün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 layn Bu salak sasuke kakashiyi oldurmesin gider ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 482 koynuna girip deli gücü yumruğu böğrüne basmak istiyor herhalde, çok da güzel bir sahne olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 OFFF cok kolpa ya of SAKURA NE SALAKSIN SEN YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bodrack said: layn Bu salak sasuke kakashiyi oldurmesin gider ayak Olmaz öyle şey ayrıyetten Sakura sen ne mal bir karaktersin Karin ölmeseydide sen öleydin oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Spastik ya sakura. Karin yerini alsın sakura'nın, daha kaliteli bir backgrounda sahip oldu tek sayfada rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Plan değilse, naruto`nun iki sevilmeyeni birden dövme şansı var, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sage moda geçince pek bi seviyorum narutoyu ya :D ciddi gözüküyor en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Danzou kendini patlatıyor, Karin bile yaşıyor. Her hafta sitem dolu mesajlar atmaktan, kendi kendime beğenmiyorsan okuma demekten bıktım. Ulan Zabuza yüzünden mangayı okuyorum, belki bir gün geri gelir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dreagloth said: Plan değilse, naruto`nun iki sevilmeyeni birden dövme şansı var, güzel oldu. inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sayfa 13te neden arkplandakileri çekmece olarak algılıyorum. Ve neden her birinin içinde bir sharingan olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 13. sayfa Ben de orayi, kaplar icinde gozler olarak algiladim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ki bencede ole adam sharingan koleksiyon yapmıs . we sakurada arada olsun yaff sasuke zaten darknessin dibine wurmusken sırf zevk icin ldursun bence hic mahsuru yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bence çok iyi oldu çokta güzel oldu şaringan meselesini çok karıstırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkla çok güzel oldu ha herkesin gözüne kimse karısamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 wispy,sereglin +1 ordan bi olay çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 N'apıyor bu Sakura anlayamadım ben. Görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gereksiz saçma bi bölümdü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben sasuke'nin siradan bir gununu cok merak ediyorum. hani karin filan varken devamli tersliyordu, simdi de sakurayi tersliycek. sonra odasina cekilip fapfapfap mi? az biraz karakter derinligi filan olsa yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 GERGE said: N'apıyor bu Sakura anlayamadım ben. Görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yakında naroto vs. all olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sakura yapamaz da , sasukeyi öldürürse sevişirim valla sakurayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Kaijad said: sakura yapamaz da , sasukeyi öldürürse sevişirim valla sakurayla feci spo Aramızda kalsın ama sakura da sasukeyi öldürdüğünde senle sevişmek istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben sasukeyi kim öldürse sevisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Wishmaster said: Kaijad said: sakura yapamaz da , sasukeyi öldürürse sevişirim valla sakurayla feci spo Aramızda kalsın ama sakura da sasukeyi öldürdüğünde senle sevişmek istiyormuş. üzülme ölmezse saske de senle istiyomuş ki saske ölmez bildiğin gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar