Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 scanden mi yoksa anlatımdanmı bilmem ama cok boktan bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Danzou gidici görünüyor. Nitekim her bir tekniğini açığa vurdu. Naruto dünyasında tüm teknikleri anlaşılan karakterler kesin ölüyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Fortuna said: http://farm3.static.flickr.com/2688/4293168851_b51eb57652_o.jpg Gerçi kawarimi unutuldu gitti ama. LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bleach diye narutoya gelmişim, ne saskesi diyorum, tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Okuyanlardan çekiyor bence chakra yı, her sasgay i görüşümde içimden bir şey kopuyor gibi oluyorum. eheheh Fortuna said: http://farm3.static.flickr.com/2688/4293168851_b51eb57652_o.jpg Gerçi kawarimi unutuldu gitti ama. buna çok güldüm. Danzou'nun o kadar kolay öleceğini sanmıyorum. Saske yanındaki karı olmasa zaten pertleyecekti.(Tamam ben de biliyorum Saske'nin Kishi koruması altında olduğunu ama hikayede böyle oldu sdfs). Her bi haltı yüklemişler adama saskenin karşısında ezilirse gerçekten b.ku çıkmış demektir Naruto'nun. Kishi fantezilerini gerçekleştirir oldu baya bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 zaten adamin fantazileri tamami, senin benim fantazimi mi yazicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Madara olaya birkez daha el atacak yada yardım gelecek bi şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bende öyle düşünüyorum çünkü Sasuke gibi daha dün mangekyo açmış bir çocuk bilmem kaç yıllık ninja Danzo'ya karşı kazanmaması lazım.Ki iş sadece yaş da değil geçmişi vs. kendisi çok güçlü. Danzo'nun bu kadar ucuz bir adam olmaması lazım. İlla geberecekse Madara gebertsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aquila said: zaten adamin fantazileri tamami, senin benim fantazimi mi yazicak. Bir biriyle ilişkili bir hikaye oluşturmak ayrı birşey fantezi üretmek ayrı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sasukenin manası sınırsız herkesi keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sasucke'de mana bar yok, rage bar var. savaştıkça doluyor. sasucke kimi yense şaşırmayın artık, madara bile "vay be iyi numara çektin sasucke" dedi bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şu bebe ölse nasıl sevineceğim belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Biri gelse, ben buradan itibaren bu seriyi araklayıp kafama göre çıkaracağım dese, direk ona giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bundan sonraben çiziyorum beyler/bayanlar okumak isteyen varsa su linkten gelsin okusun batumanga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Saske haber yollamış http://img689.imageshack.us/img689/9503/sigpic678991gif.jpg sdfsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bundan 5 sene once shikamaru "kage mana shibari no jutsu" yu ilk kullandiginda vay anasını teknige bak bunla kolay kolay yatiramayacagin adam yok demiştim, su hale bak, adam mangal yakmaya amaterasu kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ne kadar dandik bir combat, bitse de kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Eee hani mangekyou gözleri kör ediyordu ? Adam eternal mangekyou gibi sürekli açık dolaşıyor. Gerçi gözler gidince kesin itachinin gözlerini takar sasukeye madara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Beyt said: Saske haber yollamış http://img689.imageshack.us/img689/9503/sigpic678991gif.jpg sdfsasdf Can't unsee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mangahelpersda yazılanlara göre kishi bir röpoörtajında 6 ay kadar sasuke odaklı gidecegini söylemis. oturur aglarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 1 senedir sasukeden çekiyoruz zaten garibim naruto bir painle kapıştı ne 6 ayından bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu adam naruto ya gelmeden ölür kalırsa ağlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Gaap said: mangahelpersda yazılanlara göre kishi bir röpoörtajında 6 ay kadar sasuke odaklı gidecegini söylemis. oturur aglarım OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bırakırız okumayı nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Naruto'da summon edilen hayvanların randomluğunu düşünüyordum demin. FİL nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar