Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Insanlar one manga'dan okuyor, büyük hata. Narutocentral'deki çeviride bariz bir kalite var. Üstelik çözünürlük tırto değil. Bu bölüme bir bakın mesela, ben çok daha fazla zevk aldım textten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mangareaderla ayni galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Mangareader ile onemanga farklı.Onemanga'nın textleri beğenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 manga reader times new romanla mı yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dili,anlatımı çok farklı.. hemen şöyle iki farkı gösterelim mesela, mangareader onemanga A plain old kick,huh? A physical attack,eh? mangareader'daki bana daha hoş geliyor. Edit: Sonraki sayfaları da okuyabilirsiniz farklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 I'll commend you for actually trapping me in an illusion. vs Congratulations on casting an illusion on me. 2. çok tırt, ilkinde daha karaktere oturan bir hava var ve şurada ÇOK belli oluyor. That's nothing compared to Itachi's tsukiyomi, which could control the lenght of the illusion. vs Compared to Itachi's Tsukiyomi, where he could alter your perception of time at his whim, you're as far below him as the land is below the sky. Obaaaaaa. Ki digerinde your only mistake diyor digerinde your only FAILURE diyor direk eziş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bahsettiğiniz şeyi ben de son bölümde fark ettim. Onemangadan okuyordum şu zamana kadar, korkarım değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Danzouya saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.mangareader.net/93-45540-1/naruto/chapter-479.html yeni bölüm gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 479 elbette ki danzou öldü lol, sasucke ölse de inanmam zaten. izanagi manyakmış tabii ama gai senseeenin 8 gate açması gibi tek sıkımlık, böyle sağa sola şaringan yapıştırmadan olmaz belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Sasukenin chakrası enerjisi bitmiyor artık,danzouyuda basından beri severdim onada yazık olcak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 zaten kimi okuyucuya sevdirmek istese sauscke'nin karşısına koyması yeter mangakanın. sasucke vs hitler olsa hitler tutulur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ahaha yok be ben taa en basından beri seviyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 479 kalan 5 gözde ne çabuk kapandı öyle anlamadım gitti...şimdi biraz daha power up olur bu kombattan sora hatta kopyalamıştır bile danzounun yaptıgı jutsuları bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Nefret ediyorum ya sasuke'den. Bildiğin nefret. Şu serinin ortasındaki bok bildiğin. Ölse gitse artık. İstemiyorum naruto bunu köye döndürsün. Vursun ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Amaterasu ve summondan sonra çakrasının danzoudan daha yavaş bitmesi baya iyiymiş. Ne güzel seriydi bu ya. Böyle olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Gomleginde +3 chakra regen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Okuyanlardan çekiyor bence chakra yı, her sasgay i görüşümde içimden bir şey kopuyor gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Öyküsel olarak en iyi açıklama Kage Summit'de chakra bittiğinde Sasuke'de Zetsu'nun buna tüm Summit'de leech ettiği tüm chakrayı vermiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hiç bişi anlamadım ben bu bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hehe şakşuka lvl atladi ondan bitmoyor chakrası, nede olsa lvl 999 emo kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bişi değil sasuke böyle devam ederse naruto da ellerinden ve ayaklarından 4lü rasengan fln çakacak, ondan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://farm3.static.flickr.com/2688/4293168851_b51eb57652_o.jpg Gerçi kawarimi unutuldu gitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 danzou yu 2 dk da böyle harcarlarsa yazık olur.hemde çok yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gatling rasengan jutsu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar