drencrom Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 saske danzo savaşı şimdi illaki bi genjutsu savaşıyla başlar. o genjutsu savaşında da "hatred darkness" diye ffs bir şekilde saske galip çıkar. eğer çıkmazsa şaşarım zaten. ben itachi vs. saske savaşında bile itachi'nin kazanacağına 1 saniye inanmadım. çünkü naruto nun teması gençler>yaşlılar diye gidiyor.(örn: orochimaru sandaime ı yendi. nagato jiraiya'yı yendi. naruto nagato'yu yendi. konohamaru 10 yaşında rasengan atıyor. onun arkasından gelen nesil ana karnından sage çıkar. onun arkasından gelen nesilin her parmağında 1 juubi.) zaten "sasuke's darkness is overpowering" diye birşey var o nasıl birşey o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Danzo kaçar bir şekilde yenilecek olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 saske toparlanamadi daha, ciddi kapismazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 umut sarıkaya karikatür yapsa böyle sasucke gözünü açarken DARKNESS DARKNESS dalgalı efekt verse yanlardan, ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Abi AHAHAHAHAH daha kötü olamazdı ya. Artık Kishi sharingan, sasuke, danzou, tentacle sex keyword'lü bi bölüm yaratsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çıktıgı gün okumuştum son sayfayı atlamışım keske ögrenmeseydim,1 hafta daha bilgisiz ve mutlu kalsaydım ama takdir etmek lazım itachi öldügünden beri her 2 haftada bi "daha ne olabilirki" diyerek şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bu sefer inanıyorum sasgay in hakedeceğini bulacağına, bu sefer olacak, ama madara höyt lan diyecek. Ya da, Danzo nun madara yüzünden uchia yı kestirdiğini öğrenecek, nefret bitecek tekrar team 7 kurulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kishide sharingan fetishi var. yoksa "sharingARM" mı demeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Abi kolda sharingan mı olur bi 2 dk saçmalamasınlar ya.. Görme sinirleri nasıl gidiyormuş beyne açıklasın kishi..Sharingan OP bişi olabilir ama bu kadar da zorlanmaz ki olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sharingan a inandın, koldakine mi inanmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lol sercan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahah ne zaman böyle bir muhabbet geçse aklıma şu geliyor: ÖYLE BİŞEY GERÇEK OLAMAZ BENCE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Wishmaster said: Abi kolda sharingan mı olur bi 2 dk saçmalamasınlar ya.. Görme sinirleri nasıl gidiyormuş beyne açıklasın kishi..Sharingan OP bişi olabilir ama bu kadar da zorlanmaz ki olay.. Adamlar ateş püskürtüyor seller yaratıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dj_tata Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Tamam da o fanteziye uygun.. Kolda göz ne alaka abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sen ölmedin mi hala, baya vurmuştuk halbüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Wishmaster said: Tamam da o fanteziye uygun.. Kolda göz ne alaka abi.. hayır alnına koysa çok mu mantıklı o olabilir ama kol mu olamaz madem inanmıyorsun açıklayım olayı sana.Şimdi bu gözlerin beyinle iletişimini sağlamak için chakra sinirlerini kullanıyor o yüzden de fazla chakra kullanıyor neden kol dersen yüzünde karizmasını çok bozacağını düşünmüş kendisi... şimdi inandın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dreagloth said: Sen ölmedin mi hala, baya vurmuştuk halbüse. olum adam baytahmin ölmez o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o zaman hadi halısaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Anket sorusu kolunda sharingan çıkan adamın pipisinde ne çıkar : a : Sharingan heryerde b : Sasugayin saç teli c : Sasugayin küçüklük fotosu d : Orochimarunun yılan başı e : Hiçiri denzo dişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yalnız o şaringanlar ne çakra yakıyordur ha, zaten adam mühürlemiş fatura çok gelmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 giysisinin içi çakra akkümülatör doluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dreagloth said: o zaman hadi halısaha. olabilir aslında=) konuyla alakasız yeterince msg attım öm ile devam ederiz maç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 adam toplama kasa gibi yalnız onun gözü bunun kolu derken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Danzo aslında şaringan bankası madara arada gelip 2 çift alıp gidio bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar