Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe süper resim :D(:D:D(:D:D(:D:D
türkçe altyazılı online naruto shippuden izleyebiliceğim bi yer war warsa lüüüütfen söleyin 119-120 de kaldım benim izlediğim site 118 e kadar gözterio bi söyleseniz çok mutlu olcam (bu arada saske olayında tamamen evilangela katılıorum:D)
Mesaj tarihi:
sasuke* bence bu bölümde çok pis dayak iyicek.bir kage yi o kadar kolay yenmemesi lazım

edit:naruto değil sasuke olcak :P. insan şaşırıyor tabi doğal olarak animenin ismini baş kahramanını
Mesaj tarihi:
Amaterasu açacak yine kesin.

Böyle giderse 10 bölüme kör olur zaten lol, gerçi sorun yok Kishi ya Itachinin gözlerini taktırır ya da akrepleri havanda ezerek merhem yapar gözüne sürer Sasugeyin açılır bir anda gözleri hem de eternal mangekyou olarak
Mesaj tarihi:
Kral dayak yemesinin vakti. Ama kishi sasuke'ye toz kondurmaz, büyük ihtimalle daha sopa yiyemeden diğerleri araya giricek ve 1v1'de kaybetmemiş olacak.

Sonra arada bir ameterasu atıp karizma yapıp gidecek ki millet korksun.
Mesaj tarihi:

461

epic dayak yemesi lazım sasucke takımının orada ama biliyoruz ki bir naruto, bir de sasucke dayak yemez bu hikayede. ama yok pardon, naruto da yemişti, sasucke atmıştı dayağı lol. yani bir sasucke dayak yemez. partisindekiler dayak yiyebilir gibi ama.

güzel gidiyor ama, heyecanlı dövüşler başladı gibi.

Mesaj tarihi:
Ya ne kadar saçma tavırlar için de ya bir tarafına sokmadı şu adamın tribini şu ana kadar kimse. Yok ben size ihtiyaç duymuyorum yok bilmemne. Kaç kere kurtardı lan seni arkadaşların ergen seni.

Raikage sharinganını alıp yerleştirse kaidesine sasukenin yemin ediyorum kına yakıcam kıçıma
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...