dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sasgay e yine buff gelmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 zlorwf said: Samurailer yeni creeplermiş, üzüldüm buna. 460 yok belliydi aslında ama yine de güzel bölümdü. fakat adamlar lightsaber'lı stormtrooper'dı o ilginç bir kombo olmuş heh. raikage de yazık 3 vakte kalmaz yatar kesin. kardeşi rage'e girip ne yapar bilmem ama naruto ölür sasucke ölmez o belli. öte yandan zetsu'yu da mengene gibi sıktı adam, baka çikara tsunade modunda mıdır nedir devamlı. zetsu ne olacak ve madara ne diyecek onlar en büyük soru işareti şu an görünen. "sasucke'yi tezgaha getirip herkese kalıcı düşman ettim, artık öldürmeden durduramazsın" diye birbirine düşürecek herhalde onları. öte yandan gene güzel bölümdü, şahane savaş olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Madara ne diycek çok merak ediyorum. Muhtemelen Itachiden de bahsedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 zetsu bence zetsu bilinçli olarak yaptı.yoksa saske sadece danzou yu öldürüp giderdi.şimdi alayına gider yapmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Samuraylarla ninjalar arasında büyük güç farklı olsaydı, ninjalar onları görünce kaçsaydı falan, ama nerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sasukeyi konohalılar kurtaracak çıkamaz ordan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bencede, raikage ezecek bunu, konohalılar gelcek, dostluk, kardeşlik dicek, kardeşi gelcek, yo yo çekecek, naruto hiçbirşey bilmeyip madara nın gazıyla sasgay e dalacak kimse bişey diyemeden, sonra naruto yine dışlanan adam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nerdrage açtı sasucke, raikage'nin hulkrage zor yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Shippuuden kısmından sonra bu manga beni hiç sarmamaya başladı, sadece bitişi ne zaman diye bakıyorum. Sasgaycilere fanservice tadında devam ediyor. Ve artık iyice nuke vs. nuke e dönüştü. Küçük bir hatırlatma veriyim manganın gidişatı hakkında, Haku'nun en büyük özelliği ellerini kullanmadan jutsu yapmasıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ya zaten hep söylüyorum, naruto ninjalı dnd mage savaşı. taijutsu kullanan iki kişi filan var, onlar da ortalarda yok bayağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 zlorwf said: Haku'nun en büyük özelliği ellerini kullanmadan jutsu yapmasıydı.. Pardon "tek" elini kullanarak yapmasıydı.. Başlarında ninja savaşlarında kimin neden yenildiği falan hep bir şeye bağlanabiliyordu. Satranç tarzı savaşlar hep hoşuma gitmiştir. "Şimdi alev pokemonum odunu yakacak ve üzerindeki karları eriterek güçlü bir su saldırısı başlatacak." Bu bile RASENGANMANGOKYOUUAMATERASU GO! savaşlarından daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sam said: ya zaten hep söylüyorum, naruto ninjalı dnd mage savaşı. taijutsu kullanan iki kişi filan var, onlar da ortalarda yok bayağıdır. Naruto 18/00str level 20 conjurer level 10 kyubiymiş!!11 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 naruto fox wildform açar, sakura mordenkainen's transformation, kakşi shocking touch filan böyle gider. ha ama herkesin en çok sevdiği KAVARİMİ NO CUTSU!!! ki ona ne denk olur hatırlayamadım şimdi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ben Kirini görünce battle star galactica kishi dediydim ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 うずまき ナルト,,,,もうなかないで uzumaki naruto....artık ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Devrik cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Uzumaki tamamda niye Naruto katakana ile yazılmış! Naruto sapına kadar japonca kelime onunda hiragana ile yazılması gerekiyor. Cümle doğru bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dikkat çeksin diye bazı japonca kelimeleri de katakana ile yazıyorlar, title'da da katakana ile yazılı naruto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 aykutdmn said: Uzumaki tamamda niye Naruto katakana ile yazılmış! Naruto sapına kadar japonca kelime onunda hiragana ile yazılması gerekiyor. Cümle doğru bu arada :D katakana ve hirigana ne ben japon yazılarını fazla bilimiorum bi açıklarmısınız?:) (ben naruto mastırımı xD japon ekreri üstüne yaptım(-kun,-chan-san vb.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yeri değil ama; kısaca özetleyeyim. Hiragana Japonların Çin'den aldıkları Kanjileri sadeleştirerek kendilerine özgü bir alfabe haline getirdikleri alfabedir. Japonca kelimler bu alfabe ile yazılırlar. Katakana aynı şekilde Çin'den getirdikleri alfabenin sadeleştirilmiş halidir. Hiragana'dan farkı katakana yabancı sözcükleri yazmak için kullanılır. Yani Japonca bir kelimeyi yazmak için Hiragana farklı bir dilden kelimeyi yazmak için katakana kullanılır. Naruto ve Uzumaki kelimeleri japonca olduğu için Hiragana ile yazılır. (Kanji olayına girmiyorum kafa karışmasın.) İngilizce olarak kullandıkları kelimeleri duymuşsunuzdur. O kelimeler katakana ile yazılırlar. Ayrıntılı bilgi için bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok teşekkür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 işte tsunadenin gerçek kopyası XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar