Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sai süperdi bu bölümde. Sonunda ne dediğini bilen biri çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hani bu pembe dizilerde çok iğrendiğin, boğmak, işkence etmek istediğin salak karılar olur ya. Danzou'ya o kadar kılım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 danzou superdi bence, ilk kez bu bolumde sempati duydum adama o da spoiler dan gerci http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/962/962785/episode-11-the-final-straw-20090315102139936.jpg http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/962/962785/episode-11-the-final-straw-20090315102141233.jpg http://media2.onemanga.com/mangas/00000004/000208022/12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Danzou için özel küfürler çıkarsınlar, şimdikiler biraz yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 narutoXsakura olayı kesinleşio gibi artık iyiden iyiye :) akatsukiyi tam kadro görünce duygulandım bi an ühühü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Dangoza liderlik verilirse yuh diyecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Öncesini okumadımda çok mal bir meeting gibi duruyor beh :P Buradan ally değil kan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Saiden beklenmeyecek kadar iyi sözler çıktı bu sefer.Danzou'nun Madara olayını nasıl bildiğini çözemedim yanlız,var aralarında bir bağlantı ama nedir?. edit:Türkçemizi güzel kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tsunadeye nolduda nasıl bu adam kage summit ine gitti bilmiyorumda belki danzou anlaşma yapmıştır madara ile bütün herşey bunun altından çıkıyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 öncesini oku o halde. :) 458 sai'yi ilk defa beğendim, güzel söyledi. toplantı da güzel oldu, millet heyecanlandı yumrukla filan bir ara. yalnız daha 1 günlük kageyi seçen land of iron lideri de tam kazmaymış. yalnız danzou madara'yı açıkladı, ordaki gizli plan ne ya da danzou hakikaten madara olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sakura'ya bu tokatın sai'den geleceğini hiç düşünmezdim. iyi oldu. bu da sakura'nın velet düşünce sisteminde bi twist yaratsın artık. manga biticek hala "sasuke where are you?" "baka naruto" pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 spoiler büyük ihtimal iron countrynin elemanla danzou arasında bı baglantı var baska bısı aklıma gelmıyor yoksa zaten bıdahakı sayıda naruto dalar ortalıga fln sasugay gırer ortalık tam papaz olur. birde dıkkat ettınızmı bılmem ama raikage yumrugu vurduktan sonra mıllet sılahları cektı orda kankuronun puppet aynı sasorı ye benzıyor elınden cıkan boru gıbı sey sac yapısı sasorı cıkarsa hıc şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Vioxx said: birde dıkkat ettınızmı bılmem ama raikage yumrugu vurduktan sonra mıllet sılahları cektı orda kankuronun puppet aynı sasorı ye benzıyor elınden cıkan boru gıbı sey sac yapısı sasorı cıkarsa hıc şaşırmam hiç dikkat etmemiştim. bariz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aaa hakikaten öyle, vay be. bir sürü detaya bakarken gözden kaçmış. sevindim ama, en iyi akatsuki karakteriydi bence. böyle de olsa görmek hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sasoriyi öldürmemişlermiydi gaara olayında?:S hatırlayamıo olabilirim çünkü bayağı eski bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Geriye kalan parçalarından yapmıştır birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Naruto ve Sasuke aynı anda belirince neler olacak onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 (:P)shirpuudenin başında göstermişlerdi sakura naruto ve sai sasukeyi arıolardı sonra sasuke dağ gibi bi yerde belirdi sonrada dahası yoq normal shirpudenin ilk bölümünü verdiler ben ilk saiyi orda gördüğümde kim bu lan kız kılıkı adam? demişdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aslında düşündüğün zaman sai mangadaki en pasif karekter.Koca popo choji'nin bile kral olduğu bir savaş vardı.Sai'nin hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dağ sai doğurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Tenten varken Sai'e laf düşmez arkadaşlar. Nerden baksan 400 sayıdır bir işe yaramamış bir karakter kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 tenten hadi halamın teyzesinin görümcesi uzaklığında bir karakter, ekrana bile girmiyor 100 bölüm. sai doğrudan başrole yardımcı rolünde, devamlı gözönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kartan said: Naruto ve Sasuke aynı anda belirince neler olacak onu merak ediyorum ben. http://th08.deviantart.net/fs8/300W/i/2005/330/c/9/NaruSasu___Let_me_hold_you_by_Suzimi.jpg confirmed adsffadsfadsfdsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Şüphelenmiyor değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yaq yaww ole bişiy olsaydı sakurayı narutoya ayarlamaya çalışmazlardı. shirpuden başladığında ilk naruto sakura yüzleşmesinden itibaren sakuranın sasukenin yoqluğundan narutodan hafiften hoşlandığını anlamak mümkün. hem B)-saskeB)me yaptırmazlar ole bişiy ama narutoyu bilemem zaten sasuke gittiğinden beri'saske,saske' die peşinden koşan oydu(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar