Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Danzouda gaaranın dükkanını yıksın kuklacının topuklarına sıktırsın göz dağı olsun diye narutoda nası topuklarından vurdurursun diyip danzonun mekanını bassın o sırada sasuke gelsin danzo sasukeye yazsın narutoda o benim diyip danzoya dalsın sasukede olsun canım ben topluda severim desin o sıradada kabuto orochimaru olmuş şekilde gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

Danzouda gaaranın dükkanını yıksın kuklacının topuklarına sıktırsın göz dağı olsun diye narutoda nası topuklarından vurdurursun diyip danzonun mekanını bassın o sırada sasuke gelsin danzo sasukeye yazsın narutoda o benim diyip danzoya dalsın sasukede olsun canım ben topluda severim desin o sıradada kabuto orochimaru olmuş şekilde gelsin

Pembe dizi lan
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:

Sasgay başka birşey alır eline, onu da söylemek burda ayıp olur ahhahaha.

Dipnot: Fanboyluğa gerek yok.

kalbimden geçeni söylemişsin

ps: mangahelpers daki çevirmenlerin dediğine göre onemangadaki sleepyones çevirisinde (her zamanki gibi) hata varmış.
5 kage nin değil sadece hoakge nin peşindeymiş.

ps2: sanki 5 tanesinin peşinde olsa alabilecekti lol
Sosyal ağlarda paylaş

spolan

Abi Kage denilen adamlar köylerinin en güçlüleri arasından seçilmiyor mu ? Sasugay yavaş alsın 5 kageyi . Hayır sadece hokagenin peşinde olmasınıda anlamıyorum ki ? Sasuke mekanı basıcak sora vs mi atıcak hokage ile (ki danzounun vs kabul edicek delikanlı bir adam olduğunu sanmıyorum) ? Hadi delikanlılık yaptılar . İzin verdiler vs atmalarına . O savaş bittikten sonra yüklenmicekler mi sasgay'e ? Lol adamlar zaten akatsuki ve sasukeye karşı toplanıyorlar :D

Sosyal ağlarda paylaş

453

yalnız sasucka'ye 5 kage de aldırırlarsa şaşmam çünkü kagelerin adı var başka birşey yok resmen hikayede. kaç tane kage gördüysek hepsi geberdi, hiçbiri karşılarına çıkan rakipleri öldüremedi. kage öldürenlere bakıyoruz ki kimileri birden fazla öldürmüş:

- sasori (koleksiyon yapmış adam)
- pain (sanninleri döveni öldürmüş)
- orochimaru (kazekage üstüne sandaime)

tsunade oroçi'yi öldüremedi, dördüncü tilkiyi ölümüne hapsetti, birinci madara'yı öldürememiş. kagelerin öldürebildiği kimseyi hatırlamıyorum daha.

cidden geriye dönüp bakıyorum da bütün kage tantanasını "iyi xp veren creep" namına kullandı mangaka paso. şaşmam yani.

pain god-mode idi ama madara daha da god-mode belli, adam invul invul geziyor. çok manyak savaş olacak dövüşünce sanırım.

öte yandan bu sasucke gaara'yı ya da temari'yi öldürürse ben de gider onu öldürürüm direkt. :X

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...