ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bence danzou gücünden ziyade mafya babası vari derin bağlantıların adamı olarak yansayacak bize hoş bellide olmaz sonuçta sandaime ile kapışmışlığıda var sırf o laflar için bile flashbackler görecez yakınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Gaara Danzou'ya Naruto'ya elini süreni yakarım desin,Danzou şaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Danzouda gaaranın dükkanını yıksın kuklacının topuklarına sıktırsın göz dağı olsun diye narutoda nası topuklarından vurdurursun diyip danzonun mekanını bassın o sırada sasuke gelsin danzo sasukeye yazsın narutoda o benim diyip danzoya dalsın sasukede olsun canım ben topluda severim desin o sıradada kabuto orochimaru olmuş şekilde gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 o değil de şu olsun artık KenshinHimura said: ...o sıradada kabuto orochimaru olmuş şekilde gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 KenshinHimura said: Danzouda gaaranın dükkanını yıksın kuklacının topuklarına sıktırsın göz dağı olsun diye narutoda nası topuklarından vurdurursun diyip danzonun mekanını bassın o sırada sasuke gelsin danzo sasukeye yazsın narutoda o benim diyip danzoya dalsın sasukede olsun canım ben topluda severim desin o sıradada kabuto orochimaru olmuş şekilde gelsin Pembe dizi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu saske ne sanıyo kendini ya cüneyt arkın gibi "döverim seni, hepinizi döverim uleyn" modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sonunda madara nın nasıl yasadıgını anlıcaz sanırım net olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sasuke Killerbee nin kendine naptığını hatırlamıyor galiba. 8 tails i bile kullanmadan sırf kılıçlarıyla biçti sasukeyi. 5 tane kage top yapar oynar sasukeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 madaranin travel hedesini gormus olduk, o guzeldi. ama "he's probably stronger than sasuke now" ne demek ya. yeto musunuz.. hadi manga shounen de, yazan da mi shounen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 453 Mangaya resmen renk geldi ya.Gaara geliyor,Sasuke yolda,Naruto da harekete geçiyor.Kankuro yeni bir teknikle geliyor.Bütün Akatsuki harekette ama Kisame nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sasuke sanırım yeni bi teknikle geliyor amaterasu ile ilgili güvendiği bişey var belli.Sasuke 5 kageyide alır tek başına ama öyle olmayacak gibi hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sasuke 5 kageyide alır tek başına? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sas gay tekniklerini kullanarak alabilir kage leri evet. Ayrıca kankuro nun yeni tekniği olduğunu nereden çıkardınız, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 geç kaldın diye sorduklarında verdiği cevaptan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Gaap said: sasuke 5 kageyide alır tek başına? ahahahah alırmı almazmı görecez. araya danzo ve tobi girerse sasuke ye bişey kalmaz ama tek başına alır için rahat olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sasgay başka birşey alır eline, onu da söylemek burda ayıp olur ahhahaha. Dipnot: Fanboyluğa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İlk defa gördüm burda sasgay fanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kankoru new jutsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ssj4songoku said: Sasgay başka birşey alır eline, onu da söylemek burda ayıp olur ahhahaha. Dipnot: Fanboyluğa gerek yok. kalbimden geçeni söylemişsin ps: mangahelpers daki çevirmenlerin dediğine göre onemangadaki sleepyones çevirisinde (her zamanki gibi) hata varmış. 5 kage nin değil sadece hoakge nin peşindeymiş. ps2: sanki 5 tanesinin peşinde olsa alabilecekti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 spolan Abi Kage denilen adamlar köylerinin en güçlüleri arasından seçilmiyor mu ? Sasugay yavaş alsın 5 kageyi . Hayır sadece hokagenin peşinde olmasınıda anlamıyorum ki ? Sasuke mekanı basıcak sora vs mi atıcak hokage ile (ki danzounun vs kabul edicek delikanlı bir adam olduğunu sanmıyorum) ? Hadi delikanlılık yaptılar . İzin verdiler vs atmalarına . O savaş bittikten sonra yüklenmicekler mi sasgay'e ? Lol adamlar zaten akatsuki ve sasukeye karşı toplanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Gaara! Oh be sonunda göründü,neler olacak bakalım. Yalnız Orochimaru'nun planlarına uymayı reddeden saskenin Madara'nın planların bu denli uyması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 453 yalnız sasucka'ye 5 kage de aldırırlarsa şaşmam çünkü kagelerin adı var başka birşey yok resmen hikayede. kaç tane kage gördüysek hepsi geberdi, hiçbiri karşılarına çıkan rakipleri öldüremedi. kage öldürenlere bakıyoruz ki kimileri birden fazla öldürmüş: - sasori (koleksiyon yapmış adam) - pain (sanninleri döveni öldürmüş) - orochimaru (kazekage üstüne sandaime) tsunade oroçi'yi öldüremedi, dördüncü tilkiyi ölümüne hapsetti, birinci madara'yı öldürememiş. kagelerin öldürebildiği kimseyi hatırlamıyorum daha. cidden geriye dönüp bakıyorum da bütün kage tantanasını "iyi xp veren creep" namına kullandı mangaka paso. şaşmam yani. pain god-mode idi ama madara daha da god-mode belli, adam invul invul geziyor. çok manyak savaş olacak dövüşünce sanırım. öte yandan bu sasucke gaara'yı ya da temari'yi öldürürse ben de gider onu öldürürüm direkt. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kakashi sağlam kalsında gerisi önemli değil. Bide Gaara. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Temari ölmesin lan Shika ile arasını yapcaktık daha onun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar