Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ssj4songoku said:

[spo=Kishimoto kandırır, kanmayın]Benzerlikler çok, zamanlar da uyuşuyor, ama Kishimoto oldu mu ben pek güvenmiyorum. Böyle benzerlikleri çok kullanıyor. Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo]

tobi, obito'nun dirilisi olarak tasarlanmisti, cok belliydi. fakat cok belli olunca, kishi yediremedi ve madara olarak degistirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:

ssj4songoku said:

[spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo]

450

obito zaten madara kesinleşti fos fln değil...
yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte

Katılmıyorum

Pardon ama obito nasıl madara oluyor ?
Madara dediğin taaa First zamanında yaşamış koskoca adam, obito kakashi'nin veletliği zamanında sınıf arkadaşı.

Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

sartherien said:

ssj4songoku said:

[spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo]

450

yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte

Katılmıyorum

Madara dediğin taaa First zamanında yaşamış koskoca adam, obito kakashi'nin veletliği zamanında sınıf arkadaşı.

yukarda denilmiş zaten yannış anlaşılma olmuş diye
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

Wispy said:

sartherien said:

ssj4songoku said:

450

Katılmıyorum

Herkes yanlış anlamış.
Obito=Tobi olayı patladı.
Tobi=Madara halen gayet geçerli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

"Naruto Wiki / Past Speculation" said:

Before Tobi was revealed to be Madara Uchiha, (Bir yıldan fazla bir süre önceydi) several fans hypothesized that he was Obito Uchiha, as his only shown eye was the opposite of the eye that was inserted in Kakashi. They also have similar personalities, hair styles, as well as the same blood type, "O". The spelling of Obito was also similar to Tobi, creating the fan reference of ObiTobi, or Tobito. Even though Tobi has been referred to as Madara several times in the series, some fans still insist that Obito is somehow connected to Tobi or Madara.

İlk Ortaya Çıkış
Hikayenin Başlangıcı
Vs vs..

Bilmiyosanız veya yeni öğreniyosanız eyvallah, hani mangaya geç başlamışsınızdır gözden kaçmıştırda, öyle bi hal aldıki hani daha çok lanet ettim animenin bu kadar geriden geldiğine en azından hafızalar daha taze olurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...