Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ssj4songoku said: [spo=Kishimoto kandırır, kanmayın]Benzerlikler çok, zamanlar da uyuşuyor, ama Kishimoto oldu mu ben pek güvenmiyorum. Böyle benzerlikleri çok kullanıyor. Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo] tobi, obito'nun dirilisi olarak tasarlanmisti, cok belliydi. fakat cok belli olunca, kishi yediremedi ve madara olarak degistirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sartherien, Obito ile Tobi'yi karıştırıyorsun. Senin dediğin Tobi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet tekrar baktım ilk sefer tobi diye okumuşum ora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Zaten ayrıntıdan yoksun çizimler, 150000 karakter olunca o kadar benzerlik olur. Hadi dota sedat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 geldim...yanlız normal di o benzetme çünkü görünüş bi yandan sağlıyodu durumunu obitonun sol göz olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ben mesajı atmadan önce google'da baktım, acaba doğru mu atıyorum diye. Normal yani karıştırman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 2 sayfada hokageyi seçmekte iyiymiş. nerde o tsunadeyi bulduklarında orochi ile dönen aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sartherien said: ssj4songoku said: [spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo] 450 obito zaten madara kesinleşti fos fln değil... yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte Katılmıyorum Pardon ama obito nasıl madara oluyor ? Madara dediğin taaa First zamanında yaşamış koskoca adam, obito kakashi'nin veletliği zamanında sınıf arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hokage tsunade bikac hafta komada kalir, o sirada takim hem onu uyandirmaya hem de danzonun hiyarliklariyla ugrasir. sonra tsunade uyanip danzonun agzini kirar memeleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Wispy said: sartherien said: ssj4songoku said: [spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo] 450 obito zaten madara kesinleşti fos fln değil... yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte Katılmıyorum Pardon ama obito nasıl madara oluyor ? Madara dediğin taaa First zamanında yaşamış koskoca adam, obito kakashi'nin veletliği zamanında sınıf arkadaşı. yukarda denilmiş zaten yannış anlaşılma olmuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Tsunade eski tsunade olamayacak gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Tsunade pörsümüştür iyice, tam "old hag" olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kartan said: Tsunade eski tsunade olamayacak gibi :/:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Tsunade yeni hali buymuş: http://iareawesomeness.files.wordpress.com/2009/02/nagato-naruto-manga.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DadashNik0F said: Wispy said: sartherien said: ssj4songoku said: [spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo] 450 obito zaten madara kesinleşti fos fln değil... yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte Katılmıyorum Pardon ama obito nasıl madara oluyor ? Madara dediğin taaa First zamanında yaşamış koskoca adam, obito kakashi'nin veletliği zamanında sınıf arkadaşı. Herkes yanlış anlamış. Obito=Tobi olayı patladı. Tobi=Madara halen gayet geçerli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aquila said: hokage tsunade bikac hafta komada kalir, o sirada takim hem onu uyandirmaya hem de danzonun hiyarliklariyla ugrasir. sonra tsunade uyanip danzonun agzini kirar memeleriyle. Danzonun ne combatını gördük, ne bir şeyini, bence bayağı sağlam. Bi de mafyası var tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 saske kun da koye donuyo ama, belki camiye gider, tovbe eder yola gelir, narutoyla danzoyu doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Tobi zaten Madara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aquila said: saske kun da koye donuyo ama, belki camiye gider, tovbe eder yola gelir, narutoyla danzoyu doverler. Bunu ben de düşünüyorum, temiz iş olur. Tarihin tekerrür etmesinden hoşlanan bir figür olduğu için Kishi, ilk hokage ve madara ilişkisi tekrarlanır sonra falan filan. Dövüşürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yok köy hokage'sini korumaya çalışacak doğal olarak, bütün köyü dövdürecekler kesin sasucka'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sürekli Tobi derseniz: Tobitobitobitobi. Bakın, Obito oluyor. DUN DUN DUUNNNN!!1 Ve bir gizem daha çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya su yildirim koyunden gelen tayfa goreve degil sanki amsterdama gidiyor, yok soyle manita yapıcam yok bole erkek kaldiricam, ne bu yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o köyün tamamı retard ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Eğlenceli geldiler bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 "Naruto Wiki / Past Speculation" said: Before Tobi was revealed to be Madara Uchiha, (Bir yıldan fazla bir süre önceydi) several fans hypothesized that he was Obito Uchiha, as his only shown eye was the opposite of the eye that was inserted in Kakashi. They also have similar personalities, hair styles, as well as the same blood type, "O". The spelling of Obito was also similar to Tobi, creating the fan reference of ObiTobi, or Tobito. Even though Tobi has been referred to as Madara several times in the series, some fans still insist that Obito is somehow connected to Tobi or Madara. İlk Ortaya Çıkış Hikayenin Başlangıcı Vs vs.. Bilmiyosanız veya yeni öğreniyosanız eyvallah, hani mangaya geç başlamışsınızdır gözden kaçmıştırda, öyle bi hal aldıki hani daha çok lanet ettim animenin bu kadar geriden geldiğine en azından hafızalar daha taze olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar