Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 İtachi meselesi bitince saskenin akıllanması lazımdı ama nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Akıllanmıştır belkide, sonuçta abisinin yaptığı bütün fedakarlıklar baştan beri planladığı her şey, ailesini yok edip hain damgası yemesi sonradan kardeşinin onu öldürüp kahraman olması, her şey boşa gitmiş olacak.. Bunları görmemezlikten gelmezde gerçekten yakışır bi şekilde bağlarsa kishi ömrünün kalan yıllarında kaleme kağıda dokunmadan saltanat sefası sürebilir.. Yaşlılar yaşlılar dedi durdu bakalım ne yapacak nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Hazır son yaklaşıyo gibi görünüyoken, manga sonu tahminimi yürütiim: Şu an manganın sonunda Sasuke ve Naruto'dan tekrardan kanka olacaa kesin gibi. Kishi tüm dramaları mutlu sonla bitiriyo çünkü resmen. Bikaç tahminim daha var: Naruto veya Sasuke ölcek en sonda ve bana kalırsa ölen Sasuke olcak. Tsunade en son savaştan sonra hokageliği devretcek Naruto'ya, Naruto da gidip Sasuke'nin kafasını yaptırcak hokage anıtına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Itachi bir öldüreydi ne güzel olackatı emo sasuke'yi. Adam dokunduğu herşeye zarar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Offf Alacaktı Itachi gözlerini Sasuke'nin, eternal mangekyou'yla madarayı da dütecekti. Sonra da Hokage olacaktı. İstediğin kadar koru ondan sonra Konaha'yı Yok gerçekten benim sasuke gibi emo kardeşim olsa vallahi ağır döverim yani. Ne sümüklü veletmiş ya. Şu anda tahminim, Sasuke'nin adam olması daha çok uzun sürecek, hatta muhtemelen hikayenin sonlarına doğru. Daha Zetsu'yla karşılaşacak Narutolar. Madara bence en sonunda Kyubiyi Naruto'nun içinden extract edecek. Naruto da ya yenecek Kyubiyi ya da Yondaime'nin yaptığı gibi sealleyecek. Sonuçta ölecek, sasuke hokage olacak ama içi de kan ağlayacak, narutonun heykelini koyacak hokageler dağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Naruto'daki guts seviyesiyle o dağdaki yüzlerin utanıp tuz buz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 final hakkında epey bir beyin fırtınası dönüyor ama bence bu kishi den herşey beklenir bu gidişle umulmadık bir sonla bile karşılaşabiliriz...klişe bir son olmasında benim isteğim o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 valla ben etrafa res cekecegine gozlerini narutoya verecek sandim. Gozleri naruto alaydi iste o zaman biraz guzel olurdu. Bu kadar tepki uzerine milleti resleyip kurtarmayi denedi ama 5 para etmez bana gore. Rezil herif icine etti guzelim senaryonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 harbiden milleti resleyince içine etti bende gözlerinin verir diye düşünüyordum. neyse şimdi kageler felan buluşcak heralde ortalık dahada karışcak.akatsuki de iyice dağıldı bakalım neler olcak ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Chiyo Gaara´yi reslediginde sorun olmamisti da simdi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 olay reslemesinde değil zaten.adam soğuk kanlılıkla tüm köyü darmadağan ediyor.döt kadar çocuk geliyor onu dinleyip tüm köyü resliyor :).ama gerge ninde dediği gibi pek bir şey beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 iyi de onun açısından naruto 'döt gibi çocuk' değil. ikna olmayacaktı eğer o kitap bağlantısı çıkmış olmasaydı. başka kimse ikna edemezdi, naruto'nun da jiraiya'nın öğrencisi olduğu halde samimiyetini kanıtlaması yüzünden fikrini değiştirdi. bir bakıma speech check ile master'ı fev sevdasından vazgeçirmek gibi, en güzel çözüm. tekme tokat dövse hiçbir esprisi olmayacaktı, naruto'nun kalaslığı tasdiklenecekti ancak. beni tatmin etti doğrusu olayın bu şekilde bağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 en sonunda kon opecek sandim o da olmadi. Herturlu kliseyi yapiyor en onemlilerini yapmiyor, vallaha doverim ben bu adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Hinata varken yavaş öpsün; öyle birşey olursa keser fan la kişiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya kesinlikle ölmemeliydi Pain bence bu kadar kolay. Ayrıca all-res çok komik kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya narutochaos'ta ilginç birşey okudum ama tam anlamadım. Ağır spoiler potansiyeli var Jiraiya vs Pain'de, J ölmeden önce ağzından bir tane kocaman scroll çıkarıyor, birşeyler konuşuyor kurbaayla sonra ölüyor. Key Scroll deniyor sanırım. Sonra ileride Naruto Itachi'yi görüyor, konuşuyorlar, en sonunda Itachi'nin kargaları mı kuzgunları mı ne ağzına giriyor. Itachi'nin aslında itachi değil de o scrollun bekçisi frog olduğunu, kargaların da genjutsuya dahil olup Naruto'nun içine scrollu koyduğunu söylüyor. Mantıklı mı bu, bir de nedir o scroll, açıkladı da ben mi atladım yoksa daha anlatılmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oluru var aslında, hoş da olur. Scroll olayıda açıklanmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Jiraya ölmeden önce hangi scrollu çıkarıyordu ya chapterini bi söylesene ben de merak ettim.Benim hatırladığım pafrogun sırtına painle ilgili kod yazıyordu sadece. İtachinin o kargalarını ise gücünün bi kısmını narutoya vermesi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ölmeden önce değil aslında tam olarak, pein e dalmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Itachi olayında genjutsudaydı zaten karga gibi görünüp gücünün bi kısmını verdi narutoya, diğer tarafta jiraiya notlarda aldı scrolla bi nevi günlük gibi sonrası biraz yalan oldu orda kayboldu gitti o scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya scroll yondaime ölmeden önce ondaymış cunku jiraya onu cıkarıp narutoya git dedıgınde scroll un üstündeki kurbaga: ' naruto daha anlaşma yapmadı beni alamaz' gibi bişeyler soluyodu. jirayada bişey olmaz o babasından genetik olarak kalmıstır falan diyodu. o scrollun espirisine de goremedik dedıgın gıbı ama sanmıyom itachinin onun koruyucu oldugunu. bence itachi kargalarla MS nın genjutsu suna karsı bı koruma yada daha cok koruyucu tılsım gibi bisey werdı narutoya sonrada ' zamanı gelınce yapman gerekenı yapabilecekmısın' diye sordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 scrool bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Narutonun key'iymiş scroll, anime 3 yıl geriden gelinde eski bölümlerde okunmayınca unutuluyo tabi.. Saçma sapan bi sürü spoiler çıkartmışlar, biri akla çok yatkın geldide confirmed olana kadar bekleyim yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Evet virus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ya dayanamıycam artık, diğer saçma spoiler o kadar çok yere düştüki kişhinin zekasına yönelik kaygılarımın yersiz olduğunu, cidden zekayla ilgili bir problemi olduğunu düşünmeye başladım şimdi hangisi daha sallamasyon hangisi daha akla yatkın geliyo kararı siz verin.. Spoiler Ver1 Tarafımca daha akla yatkın gelen http://narutorawspoiler.wordpress.com/ Spoiler Ver2 http://mangastar.wordpress.com/2009/06/03/naruto-450-confirmed-spoiler-and-pics-%E3%83%8A%E3%83%AB%E3%83%88-450/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar