Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Akıllanmıştır belkide, sonuçta abisinin yaptığı bütün fedakarlıklar baştan beri planladığı her şey, ailesini yok edip hain damgası yemesi sonradan kardeşinin onu öldürüp kahraman olması, her şey boşa gitmiş olacak.. Bunları görmemezlikten gelmezde gerçekten yakışır bi şekilde bağlarsa kishi ömrünün kalan yıllarında kaleme kağıda dokunmadan saltanat sefası sürebilir.. Yaşlılar yaşlılar dedi durdu bakalım ne yapacak nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır son yaklaşıyo gibi görünüyoken, manga sonu tahminimi yürütiim:

Şu an manganın sonunda Sasuke ve Naruto'dan tekrardan kanka olacaa kesin gibi. Kishi tüm dramaları mutlu sonla bitiriyo çünkü resmen.
Bikaç tahminim daha var:
Naruto veya Sasuke ölcek en sonda ve bana kalırsa ölen Sasuke olcak. Tsunade en son savaştan sonra hokageliği devretcek Naruto'ya, Naruto da gidip Sasuke'nin kafasını yaptırcak hokage anıtına.

Sosyal ağlarda paylaş

Offf

Alacaktı Itachi gözlerini Sasuke'nin, eternal mangekyou'yla madarayı da dütecekti. Sonra da Hokage olacaktı. İstediğin kadar koru ondan sonra Konaha'yı

Yok gerçekten benim sasuke gibi emo kardeşim olsa vallahi ağır döverim yani. Ne sümüklü veletmiş ya.

Şu anda tahminim, Sasuke'nin adam olması daha çok uzun sürecek, hatta muhtemelen hikayenin sonlarına doğru. Daha Zetsu'yla karşılaşacak Narutolar. Madara bence en sonunda Kyubiyi Naruto'nun içinden extract edecek. Naruto da ya yenecek Kyubiyi ya da Yondaime'nin yaptığı gibi sealleyecek. Sonuçta ölecek, sasuke hokage olacak ama içi de kan ağlayacak, narutonun heykelini koyacak hokageler dağına.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de onun açısından naruto 'döt gibi çocuk' değil. ikna olmayacaktı eğer o kitap bağlantısı çıkmış olmasaydı. başka kimse ikna edemezdi, naruto'nun da jiraiya'nın öğrencisi olduğu halde samimiyetini kanıtlaması yüzünden fikrini değiştirdi.

bir bakıma speech check ile master'ı fev sevdasından vazgeçirmek gibi, en güzel çözüm. tekme tokat dövse hiçbir esprisi olmayacaktı, naruto'nun kalaslığı tasdiklenecekti ancak.

beni tatmin etti doğrusu olayın bu şekilde bağlanması.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya narutochaos'ta ilginç birşey okudum ama tam anlamadım.

Ağır spoiler potansiyeli var

Jiraiya vs Pain'de, J ölmeden önce ağzından bir tane kocaman scroll çıkarıyor, birşeyler konuşuyor kurbaayla sonra ölüyor. Key Scroll deniyor sanırım.

Sonra ileride Naruto Itachi'yi görüyor, konuşuyorlar, en sonunda Itachi'nin kargaları mı kuzgunları mı ne ağzına giriyor. Itachi'nin aslında itachi değil de o scrollun bekçisi frog olduğunu, kargaların da genjutsuya dahil olup Naruto'nun içine scrollu koyduğunu söylüyor.

Mantıklı mı bu, bir de nedir o scroll, açıkladı da ben mi atladım yoksa daha anlatılmadı mı ?

Sosyal ağlarda paylaş

ya scroll yondaime ölmeden önce ondaymış cunku jiraya onu cıkarıp narutoya git dedıgınde scroll un üstündeki kurbaga: ' naruto daha anlaşma yapmadı beni alamaz' gibi bişeyler soluyodu. jirayada bişey olmaz o babasından genetik olarak kalmıstır falan diyodu.

o scrollun espirisine de goremedik dedıgın gıbı ama sanmıyom itachinin onun koruyucu oldugunu. bence itachi kargalarla MS nın genjutsu suna karsı bı koruma yada daha cok koruyucu tılsım gibi bisey werdı narutoya sonrada ' zamanı gelınce yapman gerekenı yapabilecekmısın' diye sordu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dayanamıycam artık, diğer saçma spoiler o kadar çok yere düştüki kişhinin zekasına yönelik kaygılarımın yersiz olduğunu, cidden zekayla ilgili bir problemi olduğunu düşünmeye başladım şimdi hangisi daha sallamasyon hangisi daha akla yatkın geliyo kararı siz verin..

Spoiler Ver1

Tarafımca daha akla yatkın gelen
http://narutorawspoiler.wordpress.com/

Spoiler Ver2

http://mangastar.wordpress.com/2009/06/03/naruto-450-confirmed-spoiler-and-pics-%E3%83%8A%E3%83%AB%E3%83%88-450/

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...