Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Kakashi

Valla ona birşey yaparlarsa gider vururum senaryoyu yazanları. Jiraiya'yı anladık yaşlıydı, öğrencisine karşı savaştı falan ama Kakashi'ye birşey olacağını hiç sanmıyordum. Dediğim gibi orada en kötü bir amaretsu çakıp sharinganlı gözü gider diyordum adamlar neredeyse öldürecek Kakashi'yi ya.

Of inanılmaz keyif aldım ama şimdi de boşboş bakıyorum ekrana, 2 günde tükettim koskoca mangayı. Nolcak şimdi ya. Her haftada 1 mi çıkıyor bu
Sosyal ağlarda paylaş

Kakashi

Ya son bir mangekyou yapıcak zannettim işte. Neydi onun uzayı büken jutsu'su ondan işte, ameterasu da olabilir copyright Itachi değil herhalde : ) Tsukuyumi yapabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi iyice düşündüm de sanmıyorum öldüreceklerini. Daha yüzünü görecektik kakashi'nin yaaa off.

Sosyal ağlarda paylaş

güzel bölümdü

448

eğer cidden buff geliyosa kendide ölecektir, hep öyle oldu çünki serinin yapısı. normal kişilerin ölümünün gazı bile buff verdi yani. ama şey olmasından iyidir yine seni anlıyorum naruto kun o zaman bundan sonra yan yana savaşalım barış için, tarzı bişey artık çok bayardı.. bufflaması eeeh yani, yine bi nebze

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi esasında

arkasında çıkan, bir dönem çakra çubuklarıyla bağlı olduğu ve hanzonun bağlantıyı kopardığı heykel alıyo evet ama hani ordan dilediği gibi alıp kullanabiliyomu, yoksa ordan istediği zaman bijou yu salabiliyomu bilmiyorum ama gidip 7 tane bijouyuda narutonun içine seallamaz herhalde :D

Sosyal ağlarda paylaş

drall

naruto nagato'nun geçmişte dediğinin aynısını söyledi, nagato da köyü yıkılıp arkadaşları öldürülmüş çocuk hala vazgeçmeyince "ben beceremedim ama sen yaparsın" diye inandı.

yalnız naruto'nun adını jiraiya mı koydu acaba, sanırım kitabın kahramının ismi naruto gibi anlaşıldı. nagato'dan o sözleri duyduktan sonra "hmm şimdi kahramana isim lazım" diyor. zaten ikisi de:

na**to :P

Sosyal ağlarda paylaş

@sam

hmm anladım sanırım. ama yine de biraz zorlama gibi geldi sanki =P

isim meselesine gelince, jiraiya kitabı yazarken isim bulamıyodu, önündeki ramene bakıp narutoyu görüp karakterin adına naruto koyuyodu. 4üncü hokage de çocuğuna isim koyarken narutoyu seçiyodu jiraiyanın kitabından esinlenip, jiraiya da eminmisin ben o ismi ramen yerken aklıma geldi de yazdım diyodu.

Sosyal ağlarda paylaş

drall özetlemiş evet, esasında sallamasyon olarak koyuyo ama hoşlarınada gidiyo. tabi jiraiyanın kitabını okuyan herkesin orda kendini bulmasıda güzeldir..

Nagato söylenen söz kendinden esinlenildiği için kendini buldu bi zamanlarki amacı olduğu için, naruto kendi ismini gördüğü için ve senseisinin amacı kendi amacıda olduğu için kendini buldu.. Sonuçta yani ne yaptı etti ikisini ortak paydada birleştirdi jiraiya bi şekilde

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

pain spekülasyonu

adamın zamanı geriye alma jutsusu var belki hayatına malolan? ölmeden önce bütün konoha'yı eski haline döndürür varsa?

böyle bir fikir geldi aklıma.

Benden sonra tekrarla:

Naruto DBZ değil.

Naruto DBZ değil.

Dip Not: öyle bir salaklık yaparsa kishi naruto gg olur
Sosyal ağlarda paylaş

spo

öyle bi son görünce direk bir beyin fırtınası yaşamadım desem yalan olur...ilk aklıma gelen narutoya rinneganı mı vericek acaba dedim ama sonra böyle olursa feci bir edit olup sasugay gibi godmode açardı artık..sonra aklıma bijuular geldi ama hepsini içine seallamak gibi bir ihtimal fazla fantastic olur diye düşündüm tek birini zor taşırken diğerleri..
sonra aklıma şu milletin ruhunu alan jutsu geldi acaba onumu vericek diye düşündüm ama oda naruto'nun karakterine ters düşer biraz...ihtimaller bol hepsi birbirinden heyecanlandırıcı ama şöyle bir seçenek te yok değil bu kadar acının üstüne sana güvenen ve inana birini öldürmek zorunda kalmakta ta pain in acıyı öğretmek gibi bi seçeneğide olabilir ve narutoya saldırabilir diyede düşünmeden edemedim doğrusu...yada birinin bahsettiği gibi zamanı geri alma olayı vs...
çok fazla yada var bu işin içinden ben çıkamadım en iyisi beklemek :S

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...