Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 dün tavuk suyuna çorba hikayesi yaşadım. anıttepede spor yaptıktan sonra kendimi çıtır simite attım.çay-zeytinli poaça kombosunu yerken bir tane beyaz mercedes yaklaştı kapının önüne.para uzattı içeriye bağırdı iki poaça diye.içimden geçirdim serrefsize bak iki adım atıp iceriye girip poacasını alamıyo falan boyle dusunceler ıcerısındeyım.poacaları aldıktan sonra uzaklastı plakasında sakat amblemi vardı.boyle kendımı kotu hissettim. dipnot: en buyuk serrefsızım = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 günahını almayalım da öyle arabaları indirimli almak için bikaçtane parmağını kopartan insanlar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 anıttepe ankaradaydı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Haydi elele tutuşup sevgi şarkıları söyleyelim ^.^ *We are the world, we are the children* [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 15:35 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya aslında görmemişin diye teselli olabilirsin ama "önyargı" konusu tamamen irdelenmesi gereken bişey.Yamuluyosam düzeltilsin Einstein şöyle bişey demişti galiba insanları önyargılarını parçalamak bir atomu parçalamaktan daha zor gibi bişeyler öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 o dedigin sözü hatırlıyorum bir yerdende kim demi$ ben de bilmiyorum. bence cok abartma olayı,sonucta görmedin önceden.bende cok ya$adım bu durumu hep kendimi öyle avuttum ki önyargıda tavan yapan biri olarak söylüyorum bunu.(cümleye bak lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 valla tüylerim diken diken olmuştu aynısını bende bana çarpan bi körde yaşamıştım adam çarptı döndum yuh körmüsün dedim ki bi anda ne yapacağımı şaşırdım özür dilesende olmuyor.. ıy tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 şeym on yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 önyargı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Offf var ya kedimi deli kötü hissederdim. Ötesi yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 maşallah bone ne çabuk unuttun buraları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 said: günahını almayalım da öyle arabaları indirimli almak için bikaçtane parmağını kopartan insanlar varmış. yoktur ya, kimse o kadar manyak olamaz :D p.s.: bone inanamıyorum sana :D bu kadar çabuk unutulmaz ki güzel ankara. İnsan anıtkabirden falan hatırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bone un dediği zaten apayrı bir ayıp onu geçiyorum. Bir keresinde ismi lazım değil İstanbulda sabahladığımız bir netcafede adamın teki ut2004 de bizi çarçur etmişti ki bu benim alışkın olduğum bir durum değildir. Kalktım adamın masasına gittim, adamın sağ elinde 3 parmak yoktu. Allah biliyor hiç farkında olmadan yanımdaki arkadaşa verdiğim tepkinin ses düzeyini ayarlayamadım. Adam "oha lan bu nasıl olur" gibisinden dediğim lafları duymuştuda benim de içim cız etmişti; ama ben ne yaptım? Ayıbımı kabul ettim. Oyun içersinde kaynaştım adamla, kahvaltısını ısmarladım muhabbet kakari kikiri derken arada özürümü diledim. Oluyor bazen böyle şeyler. Adamların organları eksik diye adamları da eksik zannediyoruz ama öyle değiller. Netekim hayatımda dayak yediğim yegane adam tekerlekli sandelyedeki birisiydi ki o konuda suçum günahım yok ibnenin kafası iyiydi not: yatmadan once bu aksam ne sacmalamısım diye bakim dedim ki o 3 parmagı eksik olan el sag degil sol el olacaktı. klavye üstündeki el [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 01:17 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 euhe o kadar etkileyici bir olay diildi aslında benimki ama bir gruba acılıp aforoz ettim kendimi bencilce dusuncemden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 said: günahını almayalım da öyle arabaları indirimli almak için bikaçtane parmağını kopartan insanlar varmış. niyeki o arabalar daha mı ucuz? daha pahalı olması gerekmez mi, neticede özel bi donanım var makinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 benim bildiğim de o arabalara özel donanım olmak zorunda.Özel donanımı firma da yapmıyor genelde.Sanırım engelliye yük olmasın diye daha ucuza satıyorlardı,kişi sonra gidip yaptırıyordu. Bu sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama çok gördük parmak kesenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bu aletlere özel donanım takılıp ekstra masraf yapılıyorsa bu adamlar neden parmaklarını kesiyor onu anlayamadım bir türlü. askere gitmemek için olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 canım çekti ya şimdi.olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar