Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Lol o Hrant Dink bu forumdakilerden de , ülkedekilerin yarısından daha fazlasından daha çok Türkiye'lidir.Bu ülkeyi kendi vatandaşından daha iyi korumuş biridir. Bir çok dava açılmış diyorsun da hepsi zaten yalan oldu.Davalar neymiş ? Hrant Dink: "Ben Türk değilim,Türkiye'liyim,Ermeni'yim" dedi diye dava açıldı.Bu bizim milletimizin salaklığı diyorum. Kars'ta vs. propagadan yapıyor diyorsun kanıt ne ? Ermenistan malı o diyorsun , tazminat istiyorlar diyorsun ama T.C kimliği taşıyan kimseden tazminat isteyemezler ... Neleri okuyorsun , kimlerle muhabbet ediyorsun bilmiyorum ama ilişkiyi kesmen senin için faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 mawiman tartışmaya girmeyeceğim çünkü çıkamayız bunun içinden. Yalnız kilise kurulmasında yanlış olan ne onu anlamadım. 70000 tane cami varken karsta erzurumda kilise açılması birilerine batıyorsa bu ülkenin ciddi sorunları var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Hrant Dink in apodan daha büyük bir tehlike olduğu varsayımından yola çıkarsak. (ki kesinlikle katılmıyorum) Şunları söyleyebilirim: keşke apo da ülkeyi silahlarla değilde düşünerek bölmeye çalışsaydı. Böylece beklide 10 binlerce türk evladı can vermezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 said: nileppezdel üye § 26 February 2007, Monday - 23:48 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- mawiman tartışmaya girmeyeceğim çünkü çıkamayız bunun içinden. Yalnız kilise kurulmasında yanlış olan ne onu anlamadım. 70000 tane cami varken karsta erzurumda kilise açılması birilerine batıyorsa bu ülkenin ciddi sorunları var demektir arkadaşım ermeni nufusu olmayan bir yere cami açılması nedemek ? Kars bir anıt yapılıyor biliyormusunuz Türkiyenin en büyük anıtı niçin yapılıyor ? kanıt o sözde gazeteci olan şahız 2002 de kars emniyetinde 2 gün nezaretinde yaptı Sonra kars bel. başkanı Naif alibeyoglu bu olay üzeri Bu anıtı yaptırıyor ermenistandanda görünsün diye 2001' den bu yana erzurum Atatürk Ünv. de Ermenistan hakkında söyleşiler ve platformlar düzenliyor ... ve bir bakın bir katılmayı nedeyin 28 şubat ta sokaklara dökülmekten iyidir neler yapmış ... Fransada dikili sözde ermeni soykırmı anıtı için O gazetecininde imzası var dikilsin diye imza atanlardan ... o gazetecinin alise şuanda nasıl geciniyorlar biliyormusunuz... Ermenistan tarfından ... Avrupa biliginden istanbula genel üyeler neden önce O gazeteciyi ziyaret ediyorlar....? arkadaşlar lütfen ben burda türk milliyetciligi yapmıyorum sadece bir hainle bir kahraman kargaşası var onu ayırt edin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:17 tarihinde, BabacumMostors tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 kapatın kilitleyin şu topici zırvalanmaya başlanıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 son sözlerim artık konu uzamasın sadece 28 Şubatta yürmeyin arkadaşlar bunu milliyetçilik olarakta düşünmeyin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ermenistan Hrant Dink e o kadar destek olsaydı eğer adam öldüğünde ayakkabısının altı delik olmazdı. Ölmüş bir insanın arkasından bu şekilde konuşulmasını hiç doğru bulmuyorum. mümkünse konu kilitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Adamın ayakkabısının delik olmasının nedeni fakirlik falan fıstık değil ki. 10 yıllık özel bir ayakkabı o.Tamir ettirmemiş. Ne alakası var destekle ? ayrıca konu inanılmaz saçma ve bi okadarda saçma yorum var niye hala kilitlenmemiş.Adam Hrant Dink i Diasporadan zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 said: son sözlerim artık konu uzamasın sadece 28 Şubatta yürmeyin arkadaşlar bunu milliyetçilik olarakta düşünmeyin ... bence sen yürü ve bunu bölücülük olarak düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 said: ben ermeni değillim ben türküm zaten bütün sorun buradan çıkıyor, insanlar yavaş yavaş ırkçılığı bizim beyinlerimize yerleştiriyorlar. O adamın neden kahraman gösterilmesinin sebebi tamamen siyasi. Onun öyle yapılması gerekliydi, doğru olan yapıldı (Öldürülmemeliydi....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Fikir özgürlüğüne saygımız sonsuz da terbiyesizlik kör cahillik girdi mi orda dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar