Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HRANT DİNK kim ki ?

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Lol o Hrant Dink bu forumdakilerden de , ülkedekilerin yarısından daha fazlasından daha çok Türkiye'lidir.Bu ülkeyi kendi vatandaşından daha iyi korumuş biridir.

Bir çok dava açılmış diyorsun da hepsi zaten yalan oldu.Davalar neymiş ?

Hrant Dink: "Ben Türk değilim,Türkiye'liyim,Ermeni'yim" dedi diye dava açıldı.Bu bizim milletimizin salaklığı diyorum.

Kars'ta vs. propagadan yapıyor diyorsun kanıt ne ?

Ermenistan malı o diyorsun , tazminat istiyorlar diyorsun ama T.C kimliği taşıyan kimseden tazminat isteyemezler ...

Neleri okuyorsun , kimlerle muhabbet ediyorsun bilmiyorum ama ilişkiyi kesmen senin için faydalı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel
üye § 26 February 2007, Monday - 23:48 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

mawiman tartışmaya girmeyeceğim çünkü çıkamayız bunun içinden. Yalnız kilise kurulmasında yanlış olan ne onu anlamadım. 70000 tane cami varken karsta erzurumda kilise açılması birilerine batıyorsa bu ülkenin ciddi sorunları var demektir

arkadaşım ermeni nufusu olmayan bir yere cami açılması nedemek ?

Kars bir anıt yapılıyor biliyormusunuz Türkiyenin en büyük anıtı niçin yapılıyor ? kanıt

o sözde gazeteci olan şahız 2002 de kars emniyetinde 2 gün nezaretinde yaptı Sonra kars bel. başkanı Naif alibeyoglu bu olay üzeri Bu anıtı yaptırıyor ermenistandanda görünsün diye

2001' den bu yana erzurum Atatürk Ünv. de Ermenistan hakkında söyleşiler ve platformlar düzenliyor ... ve bir bakın bir katılmayı nedeyin 28 şubat ta sokaklara dökülmekten iyidir neler yapmış ...

Fransada dikili sözde ermeni soykırmı anıtı için O gazetecininde imzası var dikilsin diye imza atanlardan ...

o gazetecinin alise şuanda nasıl geciniyorlar biliyormusunuz... Ermenistan tarfından ...

Avrupa biliginden istanbula genel üyeler neden önce O gazeteciyi ziyaret ediyorlar....?

arkadaşlar lütfen ben burda türk milliyetciligi yapmıyorum sadece bir hainle bir kahraman kargaşası var onu ayırt edin diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben ermeni değillim ben türküm

zaten bütün sorun buradan çıkıyor, insanlar yavaş yavaş ırkçılığı bizim beyinlerimize yerleştiriyorlar. O adamın neden kahraman gösterilmesinin sebebi tamamen siyasi. Onun öyle yapılması gerekliydi, doğru olan yapıldı (Öldürülmemeliydi....)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...