NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Selamlar... Yukarıdaki resimlerde de görüldüğü gibi bir grafik işleme sorunum var. Bu sadece bir oyundan alınan görüntüdür. Diğer bir çok oyunda da durum aynı malesef. Yani oyunun ayarları ile ilgili bir durum değil. Nvidianın ve Asusun sitesinden ayrı ayrı driver indirdim güncelledim kurdum ne yaptıysam başarılı olamadım. Bu grafik işleme sorunu bir türlü düzelmedi. Kırılıp duran kayan grafiklerle dolu oyunlarım :) Peki bunu neye bağlayabilirim acaba? Grafik kartı sorunsalımıdır anakartmı yoksa ikisinin arasındaki bir optimizasyon sorunumudur. Aslında hardware bir problem olduğunu düşünüyorum. Gelin görünki ya ekran kartındanmı yoksa anakarttanmı olduğunu çözemedim :) Tabi software de olabilir neyse. Sistem Özelliklerim Amd Athlon 2500+ Anakart SOYO KT600 DRAGON PLUS Ekran Kartı Asus FX5200 128 Mb Ram 1 Gb Yardımlarınız İçin Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 anakartın adını ilk kez duydum. ekran kartın eski, ısınma, zorlanma vb. problemleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Dungeon Keeperda da ısınma problemi felan olmaz sanırım :D Öyle çok çok sistem isteyen oyunlar oynamıyoruzki. Nvidia Video Testte bile bu kırılmalar meydana geliyor. Bu arada o ekran kartı ile Silkroad - Knight Online - Call of Duty 2 felanda oynadık. Anakart evet 2. el bir anakart. Uranium bilgisayardan aldık. Tahminimce onda bir sorun var. Çünkü ilk kurduğumuzda güç dağıtımı ile ilgili bir sorun yaratmıştı. Onu bir şekilde aştık şimdide bu çıktı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 OpenGL ve DirectX'de aynı sorun var mı? Bir de bu sorun sonradan durduk yerde mi oldu yoksa yeni bir kart taktıktan sonra mı onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Anakart sorunlu idi. Normalde eski anakartı yaktık. Bunu aldık. Bir formattan sonra bu hale geldi. OpenGL veya Direct X farketmiyo. Hepsinde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ekran kartında ısınma sorunu değil bence çünkü fx 5200 ne kadar ısınabilirki,tabi karti overclock yapıp uzun bi sür kullandiysan kalici hasar olmuş olabilir,bide başlat-çaliştir-dxdiag yazıp directx dosyalarinda sorun varmı ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 edit - daha doğrusu direk delete: bir daha mesajları okumadan cvp yazmak yok:) [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 03:33 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Şimdi bu anakart ile ekran kartını hiç düzgün çalıştırabildinmi ? Çalıştıramadıysan anakart bozuk olabilir. Ekran kartının ramları bozuk olabilir. Yada PSU'nun gücü yetmiyor olabilir (o ekran kartı ile uzak bir ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bu internet cafelerde sıkça rastlanan anakart problemine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar