Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grafik Kartı Görüntüleme Hatası

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

[spo][/spo]
[spo][/spo]

[spo][/spo]

Selamlar...
Yukarıdaki resimlerde de görüldüğü gibi bir grafik işleme sorunum var. Bu sadece bir oyundan alınan görüntüdür. Diğer bir çok oyunda da durum aynı malesef. Yani oyunun ayarları ile ilgili bir durum değil. Nvidianın ve Asusun sitesinden ayrı ayrı driver indirdim güncelledim kurdum ne yaptıysam başarılı olamadım. Bu grafik işleme sorunu bir türlü düzelmedi. Kırılıp duran kayan grafiklerle dolu oyunlarım :)

Peki bunu neye bağlayabilirim acaba? Grafik kartı sorunsalımıdır anakartmı yoksa ikisinin arasındaki bir optimizasyon sorunumudur. Aslında hardware bir problem olduğunu düşünüyorum. Gelin görünki ya ekran kartındanmı yoksa anakarttanmı olduğunu çözemedim :) Tabi software de olabilir neyse.

Sistem Özelliklerim
Amd Athlon 2500+
Anakart SOYO KT600 DRAGON PLUS
Ekran Kartı Asus FX5200 128 Mb
Ram 1 Gb

Yardımlarınız İçin Teşekkürler...

Sosyal ağlarda paylaş

Dungeon Keeperda da ısınma problemi felan olmaz sanırım :D Öyle çok çok sistem isteyen oyunlar oynamıyoruzki. Nvidia Video Testte bile bu kırılmalar meydana geliyor. Bu arada o ekran kartı ile Silkroad - Knight Online - Call of Duty 2 felanda oynadık.

Anakart evet 2. el bir anakart. Uranium bilgisayardan aldık. Tahminimce onda bir sorun var. Çünkü ilk kurduğumuzda güç dağıtımı ile ilgili bir sorun yaratmıştı. Onu bir şekilde aştık şimdide bu çıktı başımıza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...