Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1881 - 2007 (Cumhuriyet gazetesi reklamı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1881 - 2007 olayını tam anlayamadım.. zira Atatürkün doğumu 1881 tamam ama
Cumhuriyetle alakası nedir tam olarak? 1923 daha mantıklı değil miydi? ya da ne bileyim laikliğin kabulünün tarihi falan da alınabilirdi.
Mesaj tarihi:
Cumhuriyet gazetesi BOP projesinde ABD'nin yanında yer almayı sürdürdüğü, İran karşıtı yazı dizileri hazırlamaya devam ettiği ve AKP-Tayyip Erdoğan sorununa meşru olup olmadıkları açısından yaklaşmadığı sürece ne yazık ki yanlış tarafta konumlanıyor. Bin yanlış bir doğruyu düzeltmiyor.
Mesaj tarihi:
Hani peder hergün eve Cumhuriyet almasa belki şu bop olayını,amerikan destekçisi olayını yediriceksinde, aman diyim yani heryerde söyleme :)
Ayrıca neye göre kime göre yanlış tarafta konumlanıyor?Senmi doğrusun senin fikirlerinmi doğru taraf?
Mesaj tarihi:
*Tayyip Erdoğan, Wolfowitz'e mektup yazarak Genelkurmay Başkanı'yla görüşme ayarlanması talebinde bulunmuştur.

*Tayyip Erdoğan, Devrim Kanunlarının yasakladığı tarikatlardan birisi olan Nakşi dergahının üyesidir.

*Usülsüz bir seçim hileyise Siirt seçimlerini iptal ettirmiş ve Meclis'e girmiştir.

*Başka ülkelerin tarikat şeyhlerinin dizlerinin dibinde fotoğraf çektirmektedir.

*Türkiye'yi eyaletler sistemine çevirecek İkiz Yasalar'ın mecliste kabul edilmesini sağlamıştır.

*Danışmanı Cüneyt Zapsu tarafından açıklandığı gibi ABD'nin kullandığı ve zamanı gelince 'delikten süpüreceği' memurudur.

*En kötüsü, Kanal D ekranında belirttiği gibi Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı olarak Diyarbakır'ı merkez yapacaktır.

Söylemekten sıkıldım ama Hitler de seçimle geldi, sandık Allah mıdır ki her içinden çıkan doğru olsun?

@Buzx;
İlhan Selçuk defalarca köşe yazılarında belirtti. BOP sayesinde Ortadoğu'da Türkiye için tehlike oluşturan(!) İslam devletlerinin önüne geçilebilir diye. Kaldı ki başka bir konu olan seçimlerde bile MHP-CHP ittifakını savunarak ABD'nin yanına düşmüştür.

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 20:54 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Çok merak ettim öteki dünya ile bir bağlantınız mı var? Atatürk'ün ağzından çıkmamış kelimeleri o söylemiş gibi tasvir ederken komik durmuyor musunuz?
Mesaj tarihi:
Simgesel olmak adına Atatürk'ü kendi görüşlerimize alet etmek olduğunu da süper zekiler bilebilir.

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 21:07 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gözden kaçan ufak bir detay rte şu an başbakan
cumburbaşkanından çok daha fazla yetkiye sahip

cumhurbaşkanı olrak görülmek istenmemesini anlarım ama oğğğ türkiyenin sonu gelecek haci yaklaşımına anlam veremiyorm adamlar zaten tek başına yarım iktidar
cumh. baş. olunca ne kadar şey farkedebilecek ki
en fazla 2 kere red cevabı almadan kanun geçircekler, 2. sundukkları adaylar yerine 1. sundukları adayları istedikleri göreve atayacaklar
bence kişilerden deil sistemi oluşturan bütünden korkun
bugun adelet sistemi şu anki iktidarın tersinde karar veriyor yoruma açık konularda, o tersine döndüğünde aslında herşey normale döndüğünde bu günlerdeki itirazlar
komik duruma düşcek
dikkat edin forza şeriat demiyorum, mesela başörtüsü eğitim alanında, çalışma alanında yasak deil tipi
bence esas korkulan mevzu bu; ama uzun bir süreç nasıl şimdiki yasaklı durum oluştuysa tersi veya devamı yönünde ilerleyecek. belki de geriye bişey kalmayacak amip gibi bölünüp gitcez filan.
tehlikenin farkındayım, onunlayım, yanındayım.
  • Yeni Oluştur...