SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Reklamı gördünüzmü bilmiyorum ama. Benim ilk tepkim "oy oy oyyy" oldu. Gayet sert bir reklam (Cumhuriyetin böyle başka reklamlarıda var). Siz ne düşünüyorsunuz ?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 tam olarak hangi reklamdan bahsettiğini anlayamadım.. acaba ben mi denk gelmedim o reklama?
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rvYu6S-yqgs http://www.youtube.com/watch?v=5K1og8sdBEQ [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 19:55 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 edik:Lopeth vermiş ellerine sağlık [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 19:56 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Harbi helal olsun. Cesaret isteyen reklam. Bakalim tayip bey ne yapicak bu reklama. Bir kaç karikatür yüzünden Hapise attırıyordu insanları.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 1881 - 2007 olayını tam anlayamadım.. zira Atatürkün doğumu 1881 tamam ama Cumhuriyetle alakası nedir tam olarak? 1923 daha mantıklı değil miydi? ya da ne bileyim laikliğin kabulünün tarihi falan da alınabilirdi.
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 2007 de Atatürk tamamen bitiyor gibi bişey anladım ben, yani mecazi olarak 2007 deki seçimlere dayandırıyolar atatürk'ün ölümünü.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 helal olsun cesaretlerinden dolayi cok duygulandirdi bu reklam beni
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Harika reklam harika... Umarım etkiyi yaratır medyada, kamu oyunda falan.
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 zamanında yobazlar dayanamayıp bu slogana bomba atmıstı. okuduktan sonra aklı evvel her insan farkındayım diicektir zaten.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Cumhuriyet gazetesi BOP projesinde ABD'nin yanında yer almayı sürdürdüğü, İran karşıtı yazı dizileri hazırlamaya devam ettiği ve AKP-Tayyip Erdoğan sorununa meşru olup olmadıkları açısından yaklaşmadığı sürece ne yazık ki yanlış tarafta konumlanıyor. Bin yanlış bir doğruyu düzeltmiyor.
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Seçim sonuçlarını Yüksek Seçim Kurulu onaylamış, adamlarda mecliste yemin edip göreve başlamış. Hangi meşruluk sorunu bu?
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Hani peder hergün eve Cumhuriyet almasa belki şu bop olayını,amerikan destekçisi olayını yediriceksinde, aman diyim yani heryerde söyleme :) Ayrıca neye göre kime göre yanlış tarafta konumlanıyor?Senmi doğrusun senin fikirlerinmi doğru taraf?
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 *Tayyip Erdoğan, Wolfowitz'e mektup yazarak Genelkurmay Başkanı'yla görüşme ayarlanması talebinde bulunmuştur. *Tayyip Erdoğan, Devrim Kanunlarının yasakladığı tarikatlardan birisi olan Nakşi dergahının üyesidir. *Usülsüz bir seçim hileyise Siirt seçimlerini iptal ettirmiş ve Meclis'e girmiştir. *Başka ülkelerin tarikat şeyhlerinin dizlerinin dibinde fotoğraf çektirmektedir. *Türkiye'yi eyaletler sistemine çevirecek İkiz Yasalar'ın mecliste kabul edilmesini sağlamıştır. *Danışmanı Cüneyt Zapsu tarafından açıklandığı gibi ABD'nin kullandığı ve zamanı gelince 'delikten süpüreceği' memurudur. *En kötüsü, Kanal D ekranında belirttiği gibi Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı olarak Diyarbakır'ı merkez yapacaktır. Söylemekten sıkıldım ama Hitler de seçimle geldi, sandık Allah mıdır ki her içinden çıkan doğru olsun? @Buzx; İlhan Selçuk defalarca köşe yazılarında belirtti. BOP sayesinde Ortadoğu'da Türkiye için tehlike oluşturan(!) İslam devletlerinin önüne geçilebilir diye. Kaldı ki başka bir konu olan seçimlerde bile MHP-CHP ittifakını savunarak ABD'nin yanına düşmüştür. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 20:54 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 reklam çok mükemmel olmus gerçekten... Reklamda konusan adamın sesi tam gitmiş reklama çok beğendim...
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Çok merak ettim öteki dünya ile bir bağlantınız mı var? Atatürk'ün ağzından çıkmamış kelimeleri o söylemiş gibi tasvir ederken komik durmuyor musunuz?
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 simgesel olduğunu,gördüğünden çok içeriğini anlayan insan bilebilir. arayada espriyi sıkıştırmışsın öbür dünya iletişimi falan.
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Simgesel olmak adına Atatürk'ü kendi görüşlerimize alet etmek olduğunu da süper zekiler bilebilir. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 21:07 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 reklamdaki ses rutkay azizin galiba. yada bana öyle geldi. güzel reklam.
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 RTE cumhurbaşkanı olursa bu ülkede sarılamayacak yaralar açılır.cumhuriyet bu büyük soruna dikkat çekmeye çalışıyor.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 gözden kaçan ufak bir detay rte şu an başbakan cumburbaşkanından çok daha fazla yetkiye sahip cumhurbaşkanı olrak görülmek istenmemesini anlarım ama oğğğ türkiyenin sonu gelecek haci yaklaşımına anlam veremiyorm adamlar zaten tek başına yarım iktidar cumh. baş. olunca ne kadar şey farkedebilecek ki en fazla 2 kere red cevabı almadan kanun geçircekler, 2. sundukkları adaylar yerine 1. sundukları adayları istedikleri göreve atayacaklar bence kişilerden deil sistemi oluşturan bütünden korkun bugun adelet sistemi şu anki iktidarın tersinde karar veriyor yoruma açık konularda, o tersine döndüğünde aslında herşey normale döndüğünde bu günlerdeki itirazlar komik duruma düşcek dikkat edin forza şeriat demiyorum, mesela başörtüsü eğitim alanında, çalışma alanında yasak deil tipi bence esas korkulan mevzu bu; ama uzun bir süreç nasıl şimdiki yasaklı durum oluştuysa tersi veya devamı yönünde ilerleyecek. belki de geriye bişey kalmayacak amip gibi bölünüp gitcez filan. tehlikenin farkındayım, onunlayım, yanındayım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Çok müthiş, sert, isabetli bir reklam. Takdir ettim gerçekten. Umarım bir işe yarar. Ve bana da Rutkay Aziz'in sesi gibi geldi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Çok güzel reklam olmuş üstelik çok ağır... Özellikle 2. reklam bitirmiş olayı...
Öne çıkan mesajlar