Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya da diğer adıyla UO2. buyrun; videolar : -sayfanın aşağılarında gamemedia bölümü-http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4209 screen shotlar : [spo] [/spo] [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 05:01 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sevmedim ben.. D2 oynarım daha zevk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bu Ultima Online Mondain's Legacy değil mi? Aynı SS'ler onda da verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yok, yanlışın olmalı official açıklamalar falan var çünkü kingdom reborn ile ilgili. ayrıca mondain's legacy çıkalı bayağı oldu ve şuan birsürü serverı var ve grafiksel açıdan fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yalnız şimdi ben de yorum yapayım da, ben hiç sevmedim bunu. grafikler mükemmel hastası oldum ama şu EA Games anlamıyo işte çözemedi gitti arkadaşım oynanışı değiştirmeyeceksin işte. şimdi dikkat edin videolarda adamın yürüyüşüne aynı 3d'deki gibi yer üzerinden kayarmış gibi gidiyo yani o 2d'deki alıştığımız yürüyüş yok. şimdi böyle olunca çoğu insan alışamıyor garip geliyor biz yıllardır uo oynuyoruz alışmışız 2d'ye şimdi hal böle olunca herşey değişiyo. ne bileyim kamera ekrana daha yakın. arayüzler değişmiş. inşallah çok pis g.t olurum oyuna da hasta olurum ama izlediğim kadarıyla yine alışamıcaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 grafikler hoş olmuş. Server kurma şekli nasıl? yine sphere üzerinden falanmı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 grafikler güzel. karakter modellemelerini beğenmedim. sphere falan ile zor olur diye düşünüyorum. ayrıca youtube da videoları var izlerseniz adamın yürüyüşünün ne kadar iğrenç olduğunu görürsünüz. kaya kaya adım atıyor ve maşallah at kadar hızlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben direk pişik varmış gibi koşan adamlardan başka birşey göremedim farklı olarak.Grafikler aynı yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 prudent 2 mesaj yukarısını oku:) en canımı sıkan şey o oldu yahu. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 17:17 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 görmemişim o mesajı evet haklıyız!!!111 lopeth yapma etme allaşkına nasıl aynı binalar çevre falan bence muhteşem olmuş. ama yaratıklar falan iğrenç bence o dragon ne öyle ya ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 grafikten başka hiçbirşey geitrmeyecekse(ki öyle) ben uo'yu grafik için oynasaydım 3d versiyonunu oynardım zaten(o da bişiye benzemiyo ya neyse) buna ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 grafikleri biraz daha iyi olabilir tabi, ama oyun tam olarak nasıl oynanıyor acaba. oyunun arayüzü neler ve yenilikler tam olarak neler? ultima online'ın diğer mmorpg türü oyunlardan oldukça farklı yönleri varki bu insanları kendine bağlamasına yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 youtubedan videosunu izledim, adamın koşuşunu falan gördüm direk tiksindim oyundan. çok kötü olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ultima Online - Kingdom Reborn [Ingilizce] yukarıdaki sitede okudum, ilkbahar 2007'de çıkması planlanıyormuş. pencerede modunda oynanabilecekmiş. tamamen yeni bir client ve arayüz kullanılacakmış. eskiden olduğu gibi yenisindede scripting özelliği bulunacakmış. daha güvenli hale getirmeyi planlıyorlarmış. buna ek olarakta Stygian Abyss çıkacakmış 2007 ilkbaharda gene. Stygian Abyss ile Kingdom Reborn'a bazı ekstra özellikler eklenebilecekmiş. 3d grafik motoruna sahip olacak ancak 2d olarak oynanacakmış. hmm bakalım nasıl olacak :) resmi sitesinde yayınlanan görüntüler: [spo] [/spo] [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:43 tarihinde, orc_lord tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 naci gel bırakalım bu alanı artık eskittik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hangi alana gidicek peki :) hala ultima online ile bilgisayarda vakit geçirdiğim çok güzel ve kötü günleri hatırlıyorum. güzel anılarım oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 kingdom reborn aslında güzel gözüküyor ama oynayıp, oynamamak arasında kararsızım. Sadece grafik olarak bir yenilik yetersiz bence (ki grafikler daha da iyi olabilirdi, hala 2d den kurtulamamış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ultima halen oynanıyor olsa yine "projelere" başlardık naci bey ama kalmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 skyly hala oynayan çok insan var, uo ya haksızlık etme :D benim vaktim olsa ben hala da script yazmak istiom :D ama okuldaki projelerde vakit bulamıom :( vakit bulsam server açmak isteyen tanıdıklar var, onlara script falan yazacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yaw bu saatten sonra pvp iç açmadığı için benim için oynanmıyor gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 2d den sorası yalan ya ea kuş kondursa olmas :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 valla en kötü ihtimalle millet dener gibi görünüyor. denedikten sonra oyun sararsa eski günlere dönülebilir :) skyly artık kingdom reborn için proje yaparız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 oyun ayni oyun, pakedi degistiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 dun d&rda ultima online the eight age gördüm o nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar