Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online : Kingdom Reborn

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yalnız şimdi ben de yorum yapayım da, ben hiç sevmedim bunu.

grafikler mükemmel hastası oldum
ama şu EA Games anlamıyo işte çözemedi gitti

arkadaşım oynanışı değiştirmeyeceksin işte. şimdi dikkat edin videolarda adamın yürüyüşüne aynı 3d'deki gibi yer üzerinden kayarmış gibi gidiyo yani o 2d'deki alıştığımız yürüyüş yok. şimdi böyle olunca çoğu insan alışamıyor garip geliyor biz yıllardır uo oynuyoruz alışmışız 2d'ye şimdi hal böle olunca herşey değişiyo. ne bileyim kamera ekrana daha yakın. arayüzler değişmiş.

inşallah çok pis g.t olurum oyuna da hasta olurum ama izlediğim kadarıyla yine alışamıcaz gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
grafikleri biraz daha iyi olabilir tabi, ama oyun tam olarak nasıl oynanıyor acaba. oyunun arayüzü neler ve yenilikler tam olarak neler? ultima online'ın diğer mmorpg türü oyunlardan oldukça farklı yönleri varki bu insanları kendine bağlamasına yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ultima Online - Kingdom Reborn [Ingilizce]
yukarıdaki sitede okudum, ilkbahar 2007'de çıkması planlanıyormuş. pencerede modunda oynanabilecekmiş. tamamen yeni bir client ve arayüz kullanılacakmış. eskiden olduğu gibi yenisindede scripting özelliği bulunacakmış. daha güvenli hale getirmeyi planlıyorlarmış. buna ek olarakta Stygian Abyss çıkacakmış 2007 ilkbaharda gene. Stygian Abyss ile Kingdom Reborn'a bazı ekstra özellikler eklenebilecekmiş. 3d grafik motoruna sahip olacak ancak 2d olarak oynanacakmış. hmm bakalım nasıl olacak :)
resmi sitesinde yayınlanan görüntüler:

[spo]

[/spo]

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:43 tarihinde, orc_lord tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...