scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben yeni hatmimi bitiriyorum 4. sezon 16. blümde falanım gaeta ya laflar hazırladım bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DOĞRU KONUŞ LAN REYİZ HAKKINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 arkimod said: öff bee bende çok özledim bu diziyi, presidente lara nın sinir bozucu ruhsuz suratına dayanbilecek gücüm olsa bi kere daha izlerdim baştan sona atlaya atlaya izledim oraları hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 simdi bu aralarda cikan mini episodes harici bi kac filmi izlemesek de cok bisi kaybetmis sayilmiyoz di mi? izlemedim cünkü =P özellikle sormustum izlerken, ama gerek yok didiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 başkan kadın tam bir maldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 @ vaniLLe o aralardakiler iyi değil ya,gerekde yok zaten salla onları, sadece razor u izlemedim ben onuda sırf favori karakterim Admiral Cain için izleyecem bi ara fırsat bulabilirsem bide o mini episode lar çok kötü ya gaeta nın com cu adamla öpüşmesini gördüm kazara öğghk ne gerek vardı lan o sahneye,tüm saygımı yitidim elemana frak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Cystein said: DOĞRU KONUŞ LAN REYİZ HAKKINDA REYİZİNİZ DE İBNEYMİŞ ÜZÜLDÜM ASDFASDFASDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 herkes haddini bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 one and only. http://csammisrun.net/files/desktop_adama_1152.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hah kızlar açmasın. çok feci adonis içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 4. sezon Lee ne iğrenç bişeye dönütü ya. Soruşturma için demiyorum siyasetçi olduktan sonra adamın masaya getirdiği tek sorun Gauis'un dertleri. Birden Gauis'un savunucusu oldu. Adam milyarlara sebep oldu 40 küsür kişi kaldı soruşturmadan suçsuz çıktı hala ortalığı karıştırıyor 4 sezondur yapmadığı aptallık kalmadı ona rağmen full Gauis'u savunuyor. Başka sorun mu yok anasını satayım. Lee inanılmaz itici bişey oldu bir insan bu kadar çabuk aptallaşabilir mi ya. Hakaten insanların ne kadar aptal olduğunu kanıtlıyor şu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Hacı bu ne şarkıdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu ikinci dünya savasindan kalma kirik dökük bir sci-fi dizisi degil mi. izlenmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Seele said: bu ikinci dünya savasindan kalma kirik dökük bir sci-fi dizisi degil mi. izlenmez ki ooo çarpılırsın valla, 9.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 halla halla bana startrek gibin böyle 90larin basi gibi geldi effektler kötü felan neyse aksama gidip izliyim bir kac bölüm 9.0 iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şu iki bölüm > all , best shit ever. ağır spoiler içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valla şöyle söyliyim ben öyle uzay yolu falan seven adam değilim.starwarsu da geçen sene izledim fakat bsg top 5 dizilerime girer baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Seele said: halla halla bana startrek gibin böyle 90larin basi gibi geldi effektler kötü felan neyse aksama gidip izliyim bir kac bölüm 9.0 iyimis. 1. sezonu hızlı hızlı atla bana çok sıkıcı geldi 3 bölümlük mini seri mi ne varmış onu izlmeden izlediğim içinde olabilir. Ama sıkıcıydı. 2-3-4 baya iyiler ama. 4. sezon zaten en iyi sezonu, olaylar daha hızlı daha yoğun. Dizi'nin en iyi tarafı diğer bir çok diziden farklı tarafı bir şeye yarım sezon yada tum sezon takmıyorlar baymadan sonuca ulaşıyor olaylar. Mesela Sylonların dünya dedikleri gezegeni bulmaları 4. sezonun tamamını kapsayabilirdi. Başka dizi olsa böyle yapardı 5. sezonda da yeni dünyayı bulurlardı. Fazladan 1 sezon daha. Ve bayardı açıkçası. Bunun gibi böle uzatmadıkları izleyici sıkmadıkları çok olay var o açıdan çok başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bende tam tersine başını seviyordum.sonuna doğru baydı beni o 5 cylon muhabbeti özellikle son cylon fln çok baymıştı beni. Finali fena değildi ama iyi kötü bağladılar bi şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 daha önce yazıldıysa bilmem spoiler yememek için okumadım hiç bir şey şimdi bu bsgnın 1. "Battlestar Galactica" (1978) 2. "Galactica 1980" (1980) versiyonları var izlemeye gerek yok diye geçiyorum. 2003te çıkan miniseries ile izlemeye başlıcam dimi? sonra 1.sezondan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Flassh said: daha önce yazıldıysa bilmem spoiler yememek için okumadım hiç bir şey şimdi bu bsgnın 1. "Battlestar Galactica" (1978) 2. "Galactica 1980" (1980) versiyonları var izlemeye gerek yok diye geçiyorum. 2003te çıkan miniseries ile izlemeye başlıcam dimi? sonra 1.sezondan devam Bende miniseries ile başladım geçenlerde eskisine gerek olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Flassh said: daha önce yazıldıysa bilmem spoiler yememek için okumadım hiç bir şey şimdi bu bsgnın 1. "Battlestar Galactica" (1978) 2. "Galactica 1980" (1980) versiyonları var izlemeye gerek yok diye geçiyorum. 2003te çıkan miniseries ile izlemeye başlıcam dimi? sonra 1.sezondan devam aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 baya bi seks varmis bu dizide. bana abarti gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar