Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica (2004) - Syfy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4. sezon albüm çıktı arkadaşlar.

ilk şarkıyı dinliyorum. Gaeta's Lament ilk şarkıydı sonlara doğru kitlendi bilgisayar yemin ediyorum. öyle efsane bi albümmüş gibi geliyor şu anda.
Mesaj tarihi:
4. sezon albümü bağımlılık yaratıyor resmen, ama çok fazla şarkı var be :S

gaeta's lament in iki versiyonu da mükemmel. kara remembers ve kara's coordinates ı çılgın gibi beklioduk zaten. an eastern viewin geçtiği sahne zaten insanın içini burkuyor.

kesinlikle dinlenmesi lazım bu albümün, biraz (!) uzun olsa da
Mesaj tarihi:
alante said:

4. Sezon promolarından birisi:

Saul Tigh yardırmış. rofl

hahaha görmemiştim bu video u daha önceden çok iyiymiş. lee ve william adama da yardırmış ayrıca.

özellikle lee nin televizyonda 10 lu bıçak seti reklamı yapar gibi FTL tanıtması çok efsaneymiş.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

erucalavera said:

bu sabah indirdim ben de
öyle böyle değil mükemmel olmuş albüm

kara remembers (tu)

kara remembers dediğiniz meret 40 yıllık all along the watchtower

ee ? bunu bilmediğimi nerden çıkardın ki ?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

erucalavera said:

bu sabah indirdim ben de
öyle böyle değil mükemmel olmuş albüm

kara remembers (tu)

kara remembers dediğiniz meret 40 yıllık all along the watchtower

ı ıh o şarkı binlerce yıllık, tee asıl dünyadayken de çalıyolarmış :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

X- Man 1-2, Valkyre ve Superman Returns'un yönetmeni Bryan Singer Battlestar Galactica'ı sinemaya uyarlıyacakmış. Projenin hem yönetmeni hemde prodüktörü kendisi.

Fakat film yeni BSG değil de eski BSG serisinin devamı olacakmış. Daha yeni bir yeniden yapımı bitmişken aynı dizinin şimdi bir daha aynı hikayenin baştan yeniden yapımı baya gereksiz gibi duruyor aslında. Zaten Sy-Fy'ın BSG sinin de bir filmi çıkacak. Böyle aynı olayın iki fakrlı versiyonunu izleyeceğiz yani bir anlamda. Bunu bırakıp X men 4 çeksin yahu Singer ^^
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi ahahah bi de tanitim posteri yaptik, su iste meshur Last Supper resmi, ustunde "Never create what you can't control", altinda da CS141 - Intro to AI falan yaziyo.
Hocaya gosterdik, herifin de sinirlari varmis meger ehueuheuh, adam "Ya super de biraz fazla seksist sanki" dedi ahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...