kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Luriel said: biri bişi desin dedigimde bilmedigim bişi mi var çıldıracam :( belki kopyalar da yaslanıyordur zaman gectikce abi =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 backup gibidir son sürümün üstüne yazılıyordur filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 o zamana kopyalarda yaşlılıktan ölmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Luriel said: o zamana kopyalarda yaşlılıktan ölmez mi yaşlandıklarında kendilerini genç bedene download ediyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 4. sezon albüm çıktı arkadaşlar. ilk şarkıyı dinliyorum. Gaeta's Lament ilk şarkıydı sonlara doğru kitlendi bilgisayar yemin ediyorum. öyle efsane bi albümmüş gibi geliyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu sabah indirdim ben de öyle böyle değil mükemmel olmuş albüm kara remembers (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yeni bölüm çıktımı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kasım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 4. sezon albümü bağımlılık yaratıyor resmen, ama çok fazla şarkı var be :S gaeta's lament in iki versiyonu da mükemmel. kara remembers ve kara's coordinates ı çılgın gibi beklioduk zaten. an eastern viewin geçtiği sahne zaten insanın içini burkuyor. kesinlikle dinlenmesi lazım bu albümün, biraz (!) uzun olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bitti ki BSG ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 4. Sezon promolarından birisi: Saul Tigh yardırmış. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 erucalavera said: bu sabah indirdim ben de öyle böyle değil mükemmel olmuş albüm kara remembers (tu) kara remembers dediğiniz meret 40 yıllık all along the watchtower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 alante said: 4. Sezon promolarından birisi: Saul Tigh yardırmış. rofl hahaha görmemiştim bu video u daha önceden çok iyiymiş. lee ve william adama da yardırmış ayrıca. özellikle lee nin televizyonda 10 lu bıçak seti reklamı yapar gibi FTL tanıtması çok efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 oba soundtrack gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mighty_THoR said: erucalavera said: bu sabah indirdim ben de öyle böyle değil mükemmel olmuş albüm kara remembers (tu) kara remembers dediğiniz meret 40 yıllık all along the watchtower ee ? bunu bilmediğimi nerden çıkardın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mighty_THoR said: erucalavera said: bu sabah indirdim ben de öyle böyle değil mükemmel olmuş albüm kara remembers (tu) kara remembers dediğiniz meret 40 yıllık all along the watchtower ı ıh o şarkı binlerce yıllık, tee asıl dünyadayken de çalıyolarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 X- Man 1-2, Valkyre ve Superman Returns'un yönetmeni Bryan Singer Battlestar Galactica'ı sinemaya uyarlıyacakmış. Projenin hem yönetmeni hemde prodüktörü kendisi. Fakat film yeni BSG değil de eski BSG serisinin devamı olacakmış. Daha yeni bir yeniden yapımı bitmişken aynı dizinin şimdi bir daha aynı hikayenin baştan yeniden yapımı baya gereksiz gibi duruyor aslında. Zaten Sy-Fy'ın BSG sinin de bir filmi çıkacak. Böyle aynı olayın iki fakrlı versiyonunu izleyeceğiz yani bir anlamda. Bunu bırakıp X men 4 çeksin yahu Singer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben asistan olunca boyle oluyor tabi yapay zeka dersinin sitesi :D http://www.cs.brown.edu/courses/csci1410/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İlke'ye +rep BSG'ye BSG ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aa ilke de saylonmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 iyiymiş ama ağır spoiler var orada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Penthesilea said: Ben asistan olunca boyle oluyor tabi yapay zeka dersinin sitesi :D http://www.cs.brown.edu/courses/csci1410/ hahah harikasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahaha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Penth süper olmuş ya ehehe. Koskoca prof.u toaster yapmışsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Abi ahahah bi de tanitim posteri yaptik, su iste meshur Last Supper resmi, ustunde "Never create what you can't control", altinda da CS141 - Intro to AI falan yaziyo. Hocaya gosterdik, herifin de sinirlari varmis meger ehueuheuh, adam "Ya super de biraz fazla seksist sanki" dedi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar