ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 arcane cavil konusunda uzun zamandır ikinci bir kopya görmediğimiz için şüpheliydim, eskileri hatırlıyorum abi yoksa. starbuck sorusu da senin soruları kapsıyor aslında=) baltar konusunda katılmıyorum ama; yani okey, baltar üzerinden pek çok şey anlattılar ama hala gözümüze gözümüze adamı sokmalarının finalde falan sağlam bir etkisi olması gerektiğine inanıyorum ben. yani hikayenin o kısmını bağlamazlarsa hayal kırıklığına uğrayabilirim. ben yazdım bu arada evet:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 baltar dizinin ilk bölümünden beri favori karakterim kesinlikle bi süper über etkisi olmalı yoksa valla yıkılırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 DÜNYA DİZİ TARHİNDENKİ EN İYİ BÖLÜMDÜ BU BÖLÜM EFSANEYDİ WAOW OHAAAAAA çoktan modası geçmiş ama yazmadan edemedim hera spoilerin dibine vurdu da şimdi saylonlar için en önemli birim koloni galactica nın oraya girmesi fazla trajik olur cavil in baseshipine girmesi zaten daha öncede pegasus girmişti pek farklı olmaz yandaş saylon gemisine girmesi ki içine sığmaz kara ölüme götürcekse, herşey yeniden başlıycaksa yine saylon üretcekler herayı incelemeye alıp, bi de dünya bulmaları lazım tabi dizinin jeneriğinin hatrı kalmasın diye fantezi: cavil ölmüyecek bi şekilde yine bulcak bunları patlacak nükleri yeni yerlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dizi bitmiş gitmiş son2 bölümü birden verselerdi bari çok saçma olmuş 1 hafta ara so say we all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ne 1 hafta arası ya:S gayet 13 mart yazıyor official sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 son 2 bölüm arasında 1 hafta olmasından bahsediyor ya forgiver. ki yani mantıklı da dediği aslında, araya 1 hafta girmesi bana da pek güzel olacakmış gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ha oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ya önümüzdeki bölüm 45 dakika, sonraki 1.5 saatmiş aslında; hani bağlanabilir, tek akşamda 2.5 saate yakın dizi seyretmek de iyi olmazdı. Ayrıca kafalardaki neredeyse tüm soruları 135 dakikada çatır çatır cevaplayabilirler bence, en azından öyle olmasını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Gayet guzel bi bolumdu bence, bu dizi drama dizisi arkadaslar. Yazilardan 2 yorum cikardim ben diziler uzerine : 1- Tur ne olursa olsun 7/24 catisma, patlama, adrenalin olmali 2- Butunluge, hikayeye falan gerek yok direk finali gorelim bitsin, aslinda baya zamandan kar etmis olunuyor dusunulunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sen de ayrı kafalardasın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dizide 4. sezona kadar zerre aksiyon olmadı. Silahlı çatışmadan dogfighta, baseship kapışmasına hiç böyle sahneler yoktu. Dizi başından beri iki göz iki çeşme, çelişki içerisindeki karakterler ve kader muhabbetlerinden ibaretti. Lütfen gereksiz beklentiler içerisine girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 demek ki bsg ismini hakediyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yanlış post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Penthesilea said: 1- Tur ne olursa olsun 7/24 catisma, patlama, adrenalin olmali 1) Apocalypse sonrası uzayda kendilerini avlayan sentetik bi ırktan kaçan insanoğlunun tek derdi dawsonvari dramasyonlar olmalı, her bölümde hüngür hüngür ağlamalıyız. said: 2- Butunluge, hikayeye falan gerek yok direk finali gorelim bitsin, aslinda baya zamandan kar etmis olunuyor dusunulunce. 2) Bütün diziler yalan rüzgarı, cesur ve güzel gibi komple filler bölümlerden oluşmalı, ne de olsa dizinin fanatiği olduğumuz için yönetmen önümüze ne atarsa kabul etmeliyiz. Böyle yazınca kolay oluyomuş evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 mesela galacticanın çevresinde 20 tane figüran gemi var son bölümlerde, eski sezonlarda bunlardan güzel bölümler çıkmıştı baya baya, assassinli bi bölüm vardı, yakıt gemisinde grev vb vardı güzel bölümlerdi onnar bence. adamayı ağlatıp maymun etceklerine yada başkanın spor yapmasını izleyeceğimize bunlardan güzel bölümler, konular çıkardı pekalada ana konuyla birleştirilirdi falan, ama tabi extra oyuncu, sütudyo vb hazırlamak falan = para, bütçelerinin yeterli olmadığı çok açık adamların :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi dizide 4. sezona kadar zerre aksiyon olmadı derken ciddi misiniz? abartmayın olayı. dizi bitiyor arkadaşlar siz adamayı ağlatcaklarına yan konularla ilgilensinler diyorsunuz. bitiyor dizi! 2 bölüm içinde tüm soruları cevaplamaları gerek. diğer gemilerde ne olduğunun önemi mi kaldı. galactica gümleyecek starbuck nereden geldi onu anlayacaz. galactica gg olurken kötü cylonları beraberinde götüremezse insan ırkı zaten gg olcak ayrıca orada ki muhabbetleri anlatmaya gerek yok. aklımda şöyle bir şey var ki insnalık kurtulacaksa anca o şekil kurtarılır ya da çok uçar. final 4 sezon boyunca biz cylonların ana merkezini, gezegenlerini hiç görmedik. sadece bu insansılar bir grup gemiyle kolonilere saldırdılar. yerleşkelerinde ne oluyor hiç bilmedik. tüm yorumlarımızı 7 tane ucubeden aldığımız bilgiler ve birilerinin gördüğü hayallerden aldık. şu saatten sonra olay şu olmalıdır. starbuck öldükten sonra merkezde bire bir benzer bir gemi hazırlanır ve aklı yeni bedenine transfer edilir. babası hala yaşamakta ama cylon gezegeninde. baltartın fln aklına girende o zaten. amacı insanlarla cylonları birleştirmek barış yapmak. son bölümde galactica gg olurken aynı yüzüklerin efendisinde ki gibi bir saçmalık olur ve iyiler kazansın diye babası bir filo ile cavilin karşısına çıkar onuda gg yapar. böylelikle kalan bir grup insanla cylonlar, cylon gezegenine döner barış içinde aşk yapar. sanatsal partiler düzenlerler falan. baltarda noluyoz hani ben mesihtim moduna girer ama cylon güzelleri onu kendine getirir. bizim peder senle dalga geçti fln der. starbuck sanatçı olur. anlarki bunca zaman erkeklerde aradığı şeyi aslında kadınlarda bulmuştur fln ASDASDAASD adama gemiyle birlikte gümlemiştir roslin kalbine yenik düşmüştür apolloda starbuckın gitarcı abiylle kurduğu gruba solist olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 e tamam bitiyor da o potansiyelden iyi yeni karakter ve hikayeler çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 işte yapılabilirdi ama çok geç artık final olduğu için, stargate gibi 10 sezon sonunda mega fail bitmese bari buda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi bu sezon zar zor eklendi. geçen sezon bitecekti dizi. anlamıyorum belki gelmiş geçmiş en efsane dizilerden birisine nasıl para vermiyorlar. izleniyorda dizi hani izlenmese anlayacam. ver adam gibi para çok istiyorsan çektir bir sinema filmi yok bitirecekler illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 pfff çok sevilip birinci sezonda iptal edilen ama dvd satışları şahane olan diziler var. (hatta sg de firefly a gönderme vardı bi sahnede yanılmıyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yanlız Firefly ilk yayınlandığında dünyanın en kalitesiz kanalı olan Fox tüm bölümlerini karman çorman verip prolog bölümleri atladığı için insanlar bi anda noluyo lan diyip boşvermişti. Bundan dolayı da tv reytingleri çok düşüktü. Sonunda da hem reytingler düşük hem de Josh delirdi diye iptal edildi. Öyle çok iyi deil hatta tersine kötüydü reytingleri. Daha sonra düzgün izleyinfce insanlar değeri anlaşıldı da dvd lerine hücum edildi. Sonra da adam filmle devam etti hikayeye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bütün bölümler değil ya bi tek pilotu vermemişlerdi. çekilen tüm bölümler bile yayınlanamadı; yani reytinge bakmak bilmiyorum çok da sağlıklı olur mu... hayranları dergilere ilan vermişlerdi yayından kaldırılmasın diyei neyse konu ff değil. örnek olarak dedim. milamber said: anlamıyorum belki gelmiş geçmiş en efsane dizilerden birisine nasıl para vermiyorlar. "e gerek yok nasıl olsa böyle de seyrediliyor" diyor olabilirler. senaristlerde rahat ediyor, yeni karakter veya hikaye olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu diziyi yapmış adamlar senaristlere hiç sözüm olmaz. ama tv yöneticileri düşenebilir o şekil doğru diyorsun ama 1-2 olur 3. de izlemezler o kanalı. misal benim izlemediğim kanallar var :D ntv-haber var canlı olay kadın programı yayınlıyor bantta sildim startv-filmi yarıda kesip maganiz programı koydu şok şok diye ardından filme devam etmedi, sildim aksdkaskd stv-kalp gözü fln bişiler var korkuttular beni sildim asdasd sci-fi - galacticaya para vermedi diye silerdim olsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ya siz dua edin bu sezonu eklediler diye bıdı yapmayın. Çat diye yarıda da bırakabilirlerdi HBO'nun Carnival'e yaptığı gibi =/ güzel gidiyor dizi şartlarına göre çok güzel hem de. Çok beklentiyle izliyorsunuz gibi geldi bana diziyi , beklentisiz izleyin o zaman keyfine varın yani :) Zira benim beğenmediğim bölüm olmadı BSGde ki ben kolay kolay dizi beğenen de biri değilim hani :D // ooff... yanlış acc yine , ghost_boo ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bunu bulamayanlar var diyosun :P ... sci-fi ye kızacak olsam galactica nın bütçesine gelene kadar dresden files ın iptali var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar