fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 forgiver said: sevenler de, sevmeyenler de overreacted bölümü beğenmeyenlerin tek dediği, "beğenmedik"; ama overreact sayıldı millet delirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 valla beğenmemenizi niye umursuyorlar anlamadım. beğenmeyen beğenmez zorla izlettiren yok. bence güzel bölümdü ama ben şu roslinin coştuğu bölümü daha çok sevmiştim isyan fln izlediğim en iyi dizilerden birisi galactica. hll olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 forgiver said: sevenler de, sevmeyenler de overreacted (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Venator said: "Siz anlamıyorsunuz, o yüzden ben küstüm ve bundan sonra trolleyeceğim İŞTE!!" mantığını yapan birinin gelip de sinematografiden falan, hani bir nevi sanattan bahsetmesi de çok olgunmuş. Herkesin zevki kendine, nasıl bu kadar alınabiliyorsunuz ben onu anlamış değilim ilk önce. Evrensel bir dizi hiç değil BSG, bir bölümünü sevmeyenlere bu kadar nefret kusacaksanız toptan sevmeyenler ölsün mü? Sinema çevreleri arasında "AMAN ALLAHIM" bir kült yapım falan da değil bildiğim kadarıyla. Güzel mi e tabi seviyoruz ama fanatiklik yapmanın pek manası yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ouz2TUBojd8 Şu sahne için yarım saat feda etmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bsg yi elestireni allah carpar soyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Burak, istersen sen bekle biz dizi bitince sana neler oldugunu soyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi bu kadar kotu bi dizi olsa nasil bu kadar tutucakki? evet sıkıcı bı kac bolumu olmustur ama su 5 sezona baktıgımızda dolu dolu bi diziden beklenen cogu seyi veren bi dizi battlestar galactica. artık son sezon gelmıs, aksiyondan cok soruları teker teker cevaplıyorlar işte. piyano sahneside gayet iyiydi yani, bu kadar uzatmaları normal. bi anda aa bu o sarkı dıyıp calsamıydı starbuck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ha bu arada yazmayı unutmusum battlestar galactica "rakipsiz"dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Zegna said: abi bu kadar kotu bi dizi olsa nasil bu kadar tutucakki? Yalan Rüzgarı da tuttu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yalan ruzgarıda turunun en iyi dizisidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Diziye laf etmedik zaten, sadece son bölümlerde gereksiz bir yavaşlama var dedik. 3. sezonda aşırı yavaşlama vardı zaten, 4te toparladı ama şimdi yine düşüyo tempo. Artık finale girmiş, izliyicilerine veda etmek üzere olan ve bu derece kaliteli bir yapımın gidişi de çok daha iyi olmalı diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi cok soru isareti var, aksiyonunda vs beklentim yok benım artık mesela, 4 sezon yeterli aksiyonu vermiş dizi zaten. artık soruların cevaplarını verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 corba icer gibi viski icilen bir dizi ya bu huup huup diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BSG cok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ben hala beyeniyorum kaptanımın cildine bakım bile yapmak istiyorum o kadar fanatikim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Abi aksiyon diyosunuz da Gaeta'nın isyan çıkardığı bölümler aksiyonun doruğa çıktıgı andır dizide. ne istiyosunuz ki daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fenris said: forgiver said: sevenler de, sevmeyenler de overreacted bölümü beğenmeyenlerin tek dediği, "beğenmedik"; ama overreact sayıldı millet delirdi :P hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fenris said: Venator said: "Siz anlamıyorsunuz, o yüzden ben küstüm ve bundan sonra trolleyeceğim İŞTE!!" mantığını yapan birinin gelip de sinematografiden falan, hani bir nevi sanattan bahsetmesi de çok olgunmuş. Herkesin zevki kendine, nasıl bu kadar alınabiliyorsunuz ben onu anlamış değilim ilk önce. Evrensel bir dizi hiç değil BSG, bir bölümünü sevmeyenlere bu kadar nefret kusacaksanız toptan sevmeyenler ölsün mü? Sinema çevreleri arasında "AMAN ALLAHIM" bir kült yapım falan da değil bildiğim kadarıyla. Güzel mi e tabi seviyoruz ama fanatiklik yapmanın pek manası yok bence. hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 "ulan sırf benimle aynı fikirde olmadıkları için insanlara çıkıştım. şimdi geri de dönemiyorum. bari işi dalgaya, trollüğe vuran afacan genç ayağına yatıyım." deyip onu da beceremeyen gencin hazin dramı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BATTLESTAR ÇOK YAVAŞ:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Arda bayağı başarısızsın ama yha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 keşke böyle "hadi len" e filan vurmasaydın ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fenris said: keşke böyle "hadi len" e filan vurmasaydın ya neyse... hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar