moriQ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 fqm release düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 fqm olması ne fark eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 arkadaş aramış bulamamış ya. fikir vermesi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 OF JENERİK YAZISI DEĞİŞMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 412 açıkçası, tam da düşünüyordum filodaki bazı insanlar cylonları nasıl bu kadar kolayca kabullenebildiler diye bölümün başında, kabullenememiş oldukları açıkça ortaya çıktı ilerleyen dakikalarda. tam bir, sonraki bölümlere hazırlık bölümüydü, kötü bir bölüm değildi ama olağanüstü bir yanı da yoktu açıkçası. ama apaçık bir şekilde sonraki 1-2 bölümün hazırlığını yaptılar bu bölümde, dananın kuyruğu misali olaylar kopacak. yine de, her ne kadar kötü kurtarılmamış da olsa, nicky'nin melez olmadığını açıklama yöntemleri oldukça basitti açıkçası. olur o kadar diyoruz, gelecek haftayı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 son sahne de ilginçti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bi kaç bölümdür bu geita ne halt yicek die merak ediodum çok ön plana çıkardılar hatta göze sokar resmen yani. gaius yoktu bikaç bölümdür. bu bölümdede ot çekip nutuk atan adam havasından sıyrılamadı. onu işlemiolar 2 bölümdür gene klasik laflarını etti o kadar. sarışın hatunla soul un çocuk olayıda çok gay di bence :D şerın'nın kızı athenayı unuttular gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 athenanın ki melez soul in ki süzme saylon ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ingilizce altyazı yok mu hala yaw böle izlemek istemiyorum sabahtan beri zor tutuyorum kendimi önce lost sonra bsg 2 gün arayla kafayı yedircekler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 İzlerken sıkıldım ama olaylar gerekliydi. Tigh muhteşem bir herif. Gayta'ya bakarak bile ayarı verebilmesi = win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Azure_Knight said: ingilizce altyazı yok mu hala yaw böle izlemek istemiyorum sabahtan beri zor tutuyorum kendimi aynı durumdayım şu an aehah çıldırmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bende altyazı istemeye girmiştim, yokmu kimsede yaw e12 ingilizce altyazı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 işin komik yanıysa ispanyolca ve italyanca altyazı olup ingilizce olmaması:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 off babelfishden çevireyim bakayım nasıl olacak :D ahaha komedi oldu tam Cottle my is detto my sbagliavo his tutto gibi şeyler çıktı skjdfhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 İlk sezonun en başından beri söylüyorum. Tigh bu dizinin en aşmış karakteridir. Daha derin, daha kaliteli karakter yok heralde, ne bu dizide ne de yakın dönem dizi tarihinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Begenmedim bu bolumu, belki de gerekli bi gecis bolumuydu ama sondan 9. bolumdeyken de boyle bos bolum gecince uzuluyo insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 çok diyalog geçer oldu artk dizide ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oha haftayaki bolum epik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya adam number6'e çaktı, adam uzay tarihini tek başına yazar be daha ne olsun, yürü be soul geç oldu ama ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hakkaten epic olacak gelecek bölüm bana göre starbuck problemin çözümünde baya bi rol oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 gaeta ulan ne dingil adammışsın sen ya, bölümün başlarında zırt pırt görünüyordu bir yerlerde, belliydi bir şey çıkacağı. nefret ettim kendisinden, sonraki bölümün promosuyla iyice tiksindim artık. pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 gaeta topsun oğlum bildiğin top amirale yapılır mı lan oyle yamuk öbür sağlam ayağınada ben sıkıcam o olacak feci gaz aldım infilak edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 jenerikteki in search of a home called earth den called earthü çıkartmışlar :D kral olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar