cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 3. sezon bitti herkes sabırsızlıkla 2008'i bekliyor=) ondan bitti muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kes güvenç bıdı bıdı yapma, reca ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 s3 e4 bitirdim. saygı duydum diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: kes güvenç bıdı bıdı yapma, reca ediyorum sus len=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 2008 ne yaa bühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 1. sezon iyiydi 2. sezon süperdi 3. sezon iyi başladı ama sonradan diyalog ağırlıklı oldu boku çıktı :) son bölüm iyiydi bayağı ama daha fazla atraksyion bekliyoruz. 2 sezon gibin olsun hatta daha iyi olsun lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 battlestar zaten aksiyon ve bilimkurgudan ziyade karakter ve hikayeye dayalı bir dizi, belki de en güzel yani bu. aşırı bilimkurgu dayatılmadan oldukça başarılı bir dizi seyrediyoruz. s3 e7 bu arada, tam gaz devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 valla 4. sezon zor beklenir neyse :) losttanda prison breaktende guzel, yani benim icin no1 battlerstar her turlu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 lostun sadece ilk sezonunu seyrettim, ki genelde en iyi sezonu olarak geçiyor; bilemeyeceğim. prison break de keza öyle. şu noktadan bakınca, evet, heroes ve battlestar galactica benim muhteşemlerim arasında yer alıyor. 4. sezon dizinin son sezonu olacak, orası kesin. 13 bölümden 22 bölüme çıkartılmış en son, sezon başlamadan önce de filminin yayınlanması bekleniyor. Online oyun projesi falan filan da gerçekleşirse adam akıllı, "Yavrum Cylon, aklını alırım." modunda falan dolaşma ihtimalimiz oldukça yüksek. [spo]Hala kesin olmasa da, büyük ihtimalle Final Five olan bu son tayfadan XO Tigh 40 yıldır hizmette olduğuna göre, yaklaşık da 60 yaşında olduğuna göre, üzerine de ilk Cylon savaşının 40 yıl önce gerçekleştiği düşünüldüğünde, "oha, nasıl olacak?" diye düşünmeden de duramıyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bg season 1 i indirdim bi torrent sitesinden. ilk episode un adı 33 olarak görünüyor hersey iyi güzel. yanlız bölüm previously on bg diye basliyor :P. nedir bu işin aslı 2. sezon falanmı koyulmus nedir ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 enginar bsg nin filmi var, filmden sonra basladi dizi. istersen once filmi cek, onceki sayfalarda ed2k linkini vermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 33'den önce 2 tane pilot bölüm var. Film ayrıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bölüm adı olark hatırlamıyorum ama önce 1 film yapmışlar sora dizi başlıyor ki dizi direk filmin devamı şeklinde. zaten film dediğimize bakma diziden bir farkı yok sadece bir bölümden 2 kat filam daha uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 1980 lerde yapilmiş bi bsg filmi buldum onu indiriyorum bakalim. tv.com ada baktim "33" den önce 4 tane miniseries olarak görünen pilot var ve ayrica 1978 dede bi sezon bsg serisi cekilmis tv icin. baslamasi zor bi olaymiş bu bsg :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yalnis cekiyorsun o ilkinde ilki. dedigimiz dizi oncesi film 2003 yapimi enginar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 neyse indirmiş bulundum yenisinide cekeyim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yeni baslayabildim ve cok yavas gidiyorum eglence tempom yuzunden, Sabanci'da olsam 3-4 gunde bitirirdim heralde cunku harika. Starbuck'i yerim ayrica. Ya hatirladigim kadariyla orjinaldeki Starbuck erkekti bu arada, niye bole bisi yapmislar anlamadim ama guzel olmus euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo] Ya Starbuck n adı neden öyle anlamı ne yani? Sonra, u final five n konusunu çok merak ediyorum =) nasıl yapıcaklar çok fena bitirdiler diziyi. Bizim final five gören hatun vardı ya, zeyna :p işte o onları görünce " aa pardon senın oldugunu bilmiyodum" diyo ya, sanırım onu starbuck'ın manita için dio. Bide neden imdi ortaya çıktı bunnar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 james almos (comander adama) 4. sezon son sezon olacak dedi çok pahalıya geliyormuş dizi seyirci miktarı da istenilenin altındaymış vs sonra yayıncı firmadan biri çıkıp 4. sezonun sonolması kesin değil dedi... isteyene linklerini veririm ama gavurca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 valla ben sadece cnbc-e den takip ediyorum.daha önce de adını duymamıştım.baktım güzel dizi hoş dizi.izliyorum.ama insan merak ediyor tabi nası başlamış bu olay.ne imiş ne diilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 HD olarak indirmek lazim tum bolumleri, yazik oluyor diziye ^^ I luv u, chief! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 o yy oyyyyyyyy Bg ya çok ii bi bölümdü ama malesef yeni sezonu beklicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 [spo]baltar buldu belasını başka birşey demiyorum. hayatı kaydı salağın. linç ederler adamı orada. harika bir bölümdü orası kesin.[/spo] yalnız allah rızası için biri bana 1.2. sezonunu bulsun şunun yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Harbi çok iyi bölümdü,Saylon'ların hücredeki konuşmaları çok hoşuma gitti,yanlış karar verdik vs. [spo] Pegasus yok oluyor denmişti,yeni sezonda galiba.Orayı bekliyorum nedense :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 h[spo] Ya sanki o 1 yıl sonrası bana rüya gibi geldi sonuda baltar uyanacak ve başkanlığı bırakacakmış gibi geldi. 3. sezonu izleyen biri en azından rüya mı diil mi söleyebilir mi ? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar