MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 16th January! Nerds, dorks, dweebs--it's almost time to put on your Viper pilot cosplay outfit and get ready to watch one of the best shows on television end its run. It is with both a heavy heart and unbridled anticipation that Battlestar Galactica fans await the return of the show; on one hand, we're dying to know what happens, and on the other, it means the beginning of the end of one heck of a series. Katee Sackhoff, hubba hubba. Katee Sackhoff, hubba hubba. Battlestar Galactica has been off the air since June, with Sci-Fi Channel's wacky scheduling cutting the show's final (*sniff*) season in half. But it is coming back, and after what felt like frakkin' years of waiting, we finally have a return date. The second half of season four of Battlestar Galactica will get going on January 16 at 10 p.m., according to super-snoop Michael Ausiello of EW.com. And for those looking for an end date, Ausiello also says the series finale will take place on March 20. The final stretch run of Battlestar Galactica, which, I will say again, is currently television's best science-fiction (and possibly drama) program, is slated for 10 episodes. However, producers have said that those 10 episodes will run at least 11 hours long, possibly more. AND--there is at least one post-series Battlestar Galactica TV movie in the works as well. Ten more episodes, guys...are you ready!? Source: TV.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 vaşşşş Battlestar Galactica: The Plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hmm razor gibi bi filmmi gelicek yani 10 bölümden sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 zaten öyle söyleniyordu oyuncu listesinde starbuck görünmüyor filmde olmicak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 baltar da görünmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Rewendor said: Ondan gelcek iyilik kobol tanrilarindan gelsin. Bu kadar aptal ve kifayetsiz bir mahlugun yasama hakki bile olmamali birak baskanligi. 4 sezondur her bolume umarim bu bolum geberir diye umitle basliyorum ama hala inatla yasiyo maalesef :( Haha adam battlestar galactica bedduasi etmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bişey dikkatimi çekti Kara dünyaya giden yolu bulduğunda başkanın kanseri geri döndü sanırım kader artık Kara'nın elinde fakat saylon ana gemideki melez Kara'ya insanlığın sonunu getireceğini söyledi bakalım neler olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oo The Plan iyiymiş. Hem de Amiral yönetiyor. imdb'de şöyle bir başlık var katılmadan edemeyeceğim: "Do you also hate the 'Theme Song'?" Seriously... I am catching up on BG and I hated the 'theme song' from the beginning. I always fast forward until the 'persussion-preview' starts. İşin ilginç yanı BSG'nın açık ara farkla en iyi müziklere sahip dizi olması. Neden o theme? Sanki böyle filler sayılabilecek Roslin sahnelerine theme yapmışlar, o derece bayıyor. Sonda perkusyonla aksiyon sahnelerine geçmese "kaderime razı olup" uyuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 theme song iyi de. arkada yazan şu kadar survivor kaldı, bastır bsg bastır türü yazılar çok kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 arcane said: oo The Plan iyiymiş. Hem de Amiral yönetiyor. imdb'de şöyle bir başlık var katılmadan edemeyeceğim: "Do you also hate the 'Theme Song'?" Seriously... I am catching up on BG and I hated the 'theme song' from the beginning. I always fast forward until the 'persussion-preview' starts. İşin ilginç yanı BSG'nın açık ara farkla en iyi müziklere sahip dizi olması. Neden o theme? Sanki böyle filler sayılabilecek Roslin sahnelerine theme yapmışlar, o derece bayıyor. Sonda perkusyonla aksiyon sahnelerine geçmese "kaderime razı olup" uyuyacağım.oha hastasiyim be bsg theme'in mannak misin cep telefonu melodim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abi theme iyi de spoiler vermese filmin başında bi sürü güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben bu diziye başlamayı düşünüyorum ancak daha önce hiç BG'ye ait bişey izlemedim duymadım bilmiyorum. direk köt diye başlasam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Başı kısaca insan yapımı robotlar dünyayı ele geçirmeye çalışıyor desek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 the plan filmini anlamadım anlatmak isteyen varsa anlatsın:D 4. sezonun son bölümünü izlemeye kıyamadım sildim ben de izlememek için izlesem merak edecek bişey kalmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Xenocide said: ben bu diziye başlamayı düşünüyorum ancak daha önce hiç BG'ye ait bişey izlemedim duymadım bilmiyorum. direk köt diye başlasam olur mu? bende öyle yapmıştım hatta ilk uzun bölümleri var saatlik süren film gibi ilk onlar izlenmesi gerekiyormuş ben son izlemişm :D bazı taşları o uzun bölümleri izledikten sonra anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Penthesilea said: arcane said: oo The Plan iyiymiş. Hem de Amiral yönetiyor. imdb'de şöyle bir başlık var katılmadan edemeyeceğim: "Do you also hate the 'Theme Song'?" Seriously... I am catching up on BG and I hated the 'theme song' from the beginning. I always fast forward until the 'persussion-preview' starts. İşin ilginç yanı BSG'nın açık ara farkla en iyi müziklere sahip dizi olması. Neden o theme? Sanki böyle filler sayılabilecek Roslin sahnelerine theme yapmışlar, o derece bayıyor. Sonda perkusyonla aksiyon sahnelerine geçmese "kaderime razı olup" uyuyacağım.oha hastasiyim be bsg theme'in mannak misin cep telefonu melodim he he benimde cep melodim bazen açmıyorum telefonu çalmasını dinliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 BSG giriş müziği tek kelimeyle muhtemeşem, bir kere repeate almışım farkında olmadan 120 kere çalmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Xenocide said: ben bu diziye başlamayı düşünüyorum ancak daha önce hiç BG'ye ait bişey izlemedim duymadım bilmiyorum. direk köt diye başlasam olur mu? ben öyle yaptım no poroblem tavsiyem ilk bölümden sonra herşeyi anlamaya çalışma, yani kafanda soru işareti kalabilir. ileriki bölümlerde oturur no worries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Llama said: Xenocide said: ben bu diziye başlamayı düşünüyorum ancak daha önce hiç BG'ye ait bişey izlemedim duymadım bilmiyorum. direk köt diye başlasam olur mu? bende öyle yapmıştım hatta ilk uzun bölümleri var saatlik süren film gibi ilk onlar izlenmesi gerekiyormuş ben son izlemişm :D bazı taşları o uzun bölümleri izledikten sonra anladım bi elemana danışıyorum şu anda "Battlestar Galactica Pilot" diye bi olgu varmış film gibi uzun diyor felan. o mu senin dediğin? onu önce izle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 2 tane 1,5 saatlik bölüm var. önce onları izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 gel artık gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Zegna said: gel artık gel! THAT'S WHAT SHE SAID! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Zegna said: gel artık gel! So say we all!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 4.sezonu şimdi bitirdim ve final muhteşem olmuş. dünyanın radyasyon dolu harabeler içinde olması bence süper olmuş yani en gerçekçi şey bu olurdu gelseler deli gibi gelişmiş bi insan uygarlığıyla karşılaşsalar yada daha sefil bi insan uygarlığıyla karşılaşsalar falan çok saçma sapan şeyler olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hakkaten lan bıktık abuk subuk diziler izlemekten!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar