Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben niye sevmedim ya çok bayıktı ayrıca bir sorum olacak. şu başkandan benim kadar nefret eden var mı? tipi, hareketleri vs. 4. sınıf kore filmindeki oyunculardan birisi oynasa daha iyi olurdu ya. şaka gibi ne itici karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunculuk olarak değilde şu başkanın olduğu sahneler cidden çok bayık, son 3-4 bölümde ne zaman o çıksa ileri alıyorum,diğer sahneleri izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Greeny said: ben niye sevmedim ya çok bayıktı ayrıca bir sorum olacak. şu başkandan benim kadar nefret eden var mı? tipi, hareketleri vs. 4. sınıf kore filmindeki oyunculardan birisi oynasa daha iyi olurdu ya. şaka gibi ne itici karı Oscar adaylığı var be o karının. Ayrıca 10 numara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oscara kafam girsin ozaman. oha lan ne itici karıdır be. ayrıca evet sahneleri çok çok bayık dayanamıyorum hatta bazen. resmen bi karakter koyalım muhabbet dönsün tarzı birşey gibi olmuş. tabi kadından nefret ettiğimden saçmalamış olabilirim şuan fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 six'den sonra en tas hatun madam president bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Dying Leader & Way to Earth Gecen bolumde aklima ne geldi biliyo musunuz, dying leader Gaius Baltar olabilir aldigi yara sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 benim de aklima aynisi geldi, Kendisini insanoglu icin istemeden feda eden insan modeli. Inceden gonderme de var. Ben diyordum zaten baltar = isa diye, ama dur bakalim nasil bagdastiracaklar. Madam President ise cok bayik bir karekter olarak gozukse de ben seviyorum rolunu, Askerligi, disiplini ve 'vatanseverligi' temsil eden adama bile cylonlara firsat taniyor, guveniyor ama civilleri temsil eden madam president ise cok daha fanatik ve karsi bu duruma. Cylonsun sen lafini duyunca fenalasmasi falan guzel simgesel hareketler ve dizinin akisi icin onemli bence. Bayik ama evet dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Baalzebub said: six'den sonra en tas hatun madam president bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 moriQ said: 8-9 türkçe altyazılar geldi. nerey geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 divxplanet'da 8-9 var tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 8'in ki zaten TurkceAltyazı'da vardı oradan indirmiştim 3-4 gün önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yani 9 daki aksiyon olmasa bırakacaktım diziyi. Acayip sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Baalzebub said: six'den sonra en tas hatun madam president bence. demek bi ben deilmişim o yaştaki bi hatunu baya taş düşünen ama kadın kendine bakıyor ya Bu arada SE09 u nerden çekebilirim yardımcı olurmusunuz teşekkürler edit:eksik bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 baltar Abi Baltar olamaz bence, çünkü adamı komedi unsuru yaptılar. Bu saatten sonra lider rıkğne zor bürünür. Baksana adam Centurion'u conver t edebilmek için saatlerce kastı. Bence o sahnelere baya komikti ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 balta kimler ne şekilden ne şekile girdi ya. bu dizide olamaz diyebileceğğim birşey yok henüz. hatta insanlar başkana bile güzel diyor. böyle dengesiz bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Azmodai said: benim de aklima aynisi geldi, Kendisini insanoglu icin istemeden feda eden insan modeli. Inceden gonderme de var. Ben diyordum zaten baltar = isa diye, ama dur bakalim nasil bagdastiracaklar. Baltar Şimdi sen söyleyince dikkat ettim göğsünde ki yarada isanın mızrak yarasının olduğu yerlerde. Ellerinde de bir yara oluşursa tmmdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adamlar ne patlama yapmış yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 benm merak ettiğim.geçtiğmiz sezonda bu roslin i kanserden hybrid veledin kanı kurtarmıştı. aynı çözümü gene neden denemiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 CoolRider said: Azmodai said: benim de aklima aynisi geldi, Kendisini insanoglu icin istemeden feda eden insan modeli. Inceden gonderme de var. Ben diyordum zaten baltar = isa diye, ama dur bakalim nasil bagdastiracaklar. Baltar Şimdi sen söyleyince dikkat ettim göğsünde ki yarada isanın mızrak yarasının olduğu yerlerde. Ellerinde de bir yara oluşursa tmmdır. adayada gönderme yapıldı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu link daha once verildi mi bilmiyorum, ama hala izlemeyenler varsa kesin izlesin. mukemmel. http://www.youtube.com/watch?v=YatjlSJNRHM edit: oeh direk video cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 4.sezon 9.bölümü nerden çekebilirim acaba ? yardım edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Amiralim nereye giderse peşinden giderim... Without an exit strategy hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sezon finali bu gece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 10 bölümcükmü sadece :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 iyi de zaten bu sezon bitmiyormuydu? Nasıl sezon finali olur? 2 saat falan mi Lost gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar