Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hakket salak bu adamlar yaa bölümü durdurup durdurup yazıyorum ama böyle kızmayın bana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Llama said: cavanagh said: Llama said: ya sezon 3 bölüm 20nin 37cı dksında bi öüzik çalıyor hatta şef sam bizim albay duyuyor odaya geliyor o müzik kimin ? sana yolladığım soundtrack albümlerden birinde var onun temiz versiyonu sanırım evet ordada var dinledim tam parçanın ismini bilmediğim için sorayımd edim : ) Bear McCreary - All along the watchtower bu cover bence şarkının kendisinden bile daha güzel.. bob dylan'nın yaptıgından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bob Dylan'ınki Forrest Gump'ta da çalmıyo muydu, yoksa bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 forrest gump da çalan jimi handrix in çaldığı versiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ohh bee herkezze yetiştim artık :) bi hafta bi hafta beklicem.. ama bu baltarı öldürmek istiyorm delirtti iyi cene adam resmen harem kurdu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Kıskanmıyalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ya Llama manyak mısın spoiler yapsana yaw, belki senden geride olanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ombakkombak said: Raiderlara kafa ayarı devam edecek. Yoksa raiderlar insanlarla savaşmak istemiyor artık. Orası kesin. Ama centurionların isyana devam edeceğini sanmıyorum. Çünkü bu tarafta kalan Centurionlardaki itaat devreleri çıkarılmadı. Bence galactica'da kalan six ile three türlerini son örnekleri kalacaklar. Yada belki bir basestar kaçmayı başarıp insanlara sığınabilir. O zaman über ötesi olur. Bu son dediğim pek akla yatkın değil ama ben senarist olsam yapardım. Ben demiştim yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yaa ne kıskancam bee ala ala.. bi gazla gelince öyle işte herkezi izlemiş düşündüm bi geriden gelen ben vardım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 baltar'in haremine de spoiler demeyin yahu... adam ne icerik vermis ne bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ayar dürtüsü engellenemiyor tabi ayrıca dizi çooook boktan gidiyor şu anda ne action var ne bişi uzatsınlar biraz daha baltarın safsatalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Azmodai said: baltar'in haremine de spoiler demeyin yahu... adam ne icerik vermis ne bisi. dimi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 cavanagh said: madem yetiştin artık seni de spoiler içinde konuşmalara davet edelim, başka izlemeyenler de vardır fln spo yap sen de artık hehe terfi ettin=p demiştim ben sana hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Abi Baltar'ın haremi bence önemli bir olay o da spoilerdir yani. Baltar'ın sağ olup olmadığını bilmeyen var onu düşün? Belki air locktan attılar adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ya birak, o kadar da ince dusunmeyin kafayi yedirtir adama, baltar olmus mu olmemis mi derken sen daha cok spoiler verdin valla :P. Olay su ki ben spoiler penceresi icine alip dizinin senaryodan bagimsiz ogelerinin elestirilmesine veya geyiginin yapilmasina karsiyim, benim de icimden geciyor haykirmak "OFF BALTARA GEL" demek ama bunu spoiler icinde yaparsam hayran okuyucularim kutuyu degerli bir gorus okumak isterken sadece karsilarinda benim senaryodan bagimsiz yorumlarimi gorecek. Spoiler kutusunun da bokunu cikarmayalim, dizi hakkinda senaryodan bagimsiz ufak ogelerin geyigine de izin verelim. Moderator arkadaslarimizi cagiriyorum bu konu uzerine yorum yapmalari icin. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Spoiler kutusuna bir hayvanlık yapıcam şimdi=) s4 e6 link http://rapidshare.com/files/113835954/Battlestar.Galactica.S04E06.READNFO.HDTV.XviD-0TV.part1.rar http://rapidshare.com/files/113835958/Battlestar.Galactica.S04E06.READNFO.HDTV.XviD-0TV.part2.rar http://rapidshare.com/files/113835981/Battlestar.Galactica.S04E06.READNFO.HDTV.XviD-0TV.part3.rar http://rapidshare.com/files/113834413/Battlestar.Galactica.S04E06.READNFO.HDTV.XviD-0TV.part4.rar pass: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ne yazdı isen 5 ddır bekliyoruz açılsın diye : ) neyse alt yazı neden bula bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 altyazı ing belki bulursun tr daha çıkmamıştır, akşama ya da yarına çıkar eve gitsem de izlesem ya sabah işe gelmeden evvel koymuştum download'a gider gitmez izlicem fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bu arada zaugna ftw evdeki inmemişse burdan çekerim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ing de çıkmamıştır altyazı daha, saat 3-4'ten önce çıkmıyor genelde. üstteki spoiler da rapidshare linki vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kaç bölüm olucak bu son sezon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 cavanagh said: Azmodai said: evet ama prequel olcakmis, capricada gececekmis sanirim. hmm o da olur maksat diziden sonra film izlemek ben hala burdayım film istiyom dizi bittikten sonra bol aksiyonlu falan bişiler yapsınlar da öle kapasınlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 s4 e6 yorum hybrid'in yanında saylon öldükten sonra milletin Anders'a dönmesini bekledim açıkçası, ileriye saklıyorlar anlaşılan. çok şey vaad eden ama baya az bilgi veren bir bölüm oldu. ulan sen gidiyorsun cylon baseship'e, ondan sonra verdiğin bilgilerde seyirciye oynamıyorsun, bariz ayıp ahah (son 5linin insanların arasından geleceği, "harbinger of death" falan bizim hep daha önceden bildiğimiz şeyler sonuçta) ambalajı güzel ama içi boş bir bölüm oldu bence, yine de çok beğendim; o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ZaugnaKhaldun said: ing de çıkmamıştır altyazı daha, saat 3-4'ten önce çıkmıyor genelde. üstteki spoiler da rapidshare linki vardı ya nereye koyuyorlar o saatte yedinci gemimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 divxplanetta oluyor sanırım, akşamüstü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar