Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Esir 6 Bence esir olan 6'da hepsinden güzel asdf
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 beni baydı açıkcası.çok daha kısa sürede anlatılabilirdi son bölüm.
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sıkıcı bölüm yarısında sıkıldım resmen. daha çok şey işlenebilirdi. aptal bir doktordan grupie adam oldu çıktı bu gaius da...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya sezon 3 bölüm 20nin 37cı dksında bi öüzik çalıyor hatta şef sam bizim albay duyuyor odaya geliyor o müzik kimin ?
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 jimi hendrix-all along the watchtower (en azından orjinali bu.galactica da coverlamışlar) along along, around değil :P hatta wow da böyle quest vardı.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya şimdi bu sezon sonunda sturbocuk geri geldi yaa ulan dünyayı biliyorum dedi ee bu tanrıların yazıtlarına göre ölmek üzre olan bi kadın götürücek bunları dünyaya ee sturbuck ölücekmi acama :S yani ölümlü bi hastalıkmı var başkan gibi
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 @Lama razor dan razor da son sahnelerde hatun gemiylew beraber kendini patlatmadan önce şu abidik gubidik konuşan küvette yatan tipin dediğini de unutma. "kara thrace will lead human race to its end"
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 starbuck ve 4x06 ile ilgili 4x06 fragmanında starbuck nasıl olduysa syalon gemisinde ve hybrid ile konuşuyor, hybrid de ona aynı şeyleri söylüyor. (harbringer of death)
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fenris said: @Lama razor dan razor da son sahnelerde hatun gemiylew beraber kendini patlatmadan önce şu abidik gubidik konuşan küvette yatan tipin dediğini de unutma. "kara thrace will lead human race to its end" razoru izlemedim yaa atlattım konuşmalara bakmadım : ) oturup izlemem gerek sanırsamda onu
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Llama said: ya sezon 3 bölüm 20nin 37cı dksında bi öüzik çalıyor hatta şef sam bizim albay duyuyor odaya geliyor o müzik kimin ? sana yolladığım soundtrack albümlerden birinde var onun temiz versiyonu sanırım
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 s4 e5 Gaius'taki değişimi çok hızlı yansıtmışlar, diziye göre 2 ay önce, 3. sezon finalinde tüm yavşaklığına devam eden karakterin 2 ayda bu kadar değişmesi bana biraz fazla geldi. leoben - isyan - starbuck ilişkisi çatır çatır üzerine gidilebilecek bir konu, hybrid bağlantısını çok merak ediyorum açıkçası; "all of this has happened before and will happen again" e bağlarlar diye tahmin ediyorum; ya da bağlamayabilirler, çünkü bu sezonun en büyük sürprizi bu cümleyle gelecek gibi gözüküyor. biraz sıkıcı bir bölüm sayılabilir; ama daha sezon başı, sezon ortası climax lerine hazırlık yapıldığı için ilk 7-8 bölümün durgun geçmesini anlayışla karşılayabiliyorum. zaten durgun olmasına rağmen oldukça da sağlam bir bölümdü bence, tyrol den bir efsane yaratabilirler sanki.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 cavanagh said: Llama said: ya sezon 3 bölüm 20nin 37cı dksında bi öüzik çalıyor hatta şef sam bizim albay duyuyor odaya geliyor o müzik kimin ? sana yolladığım soundtrack albümlerden birinde var onun temiz versiyonu sanırım evet ordada var dinledim tam parçanın ismini bilmediğim için sorayımd edim : )
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gerçekten de senaryo git gide yavaş ilerlemeye başladı. bu biraz sinir bozucu :-/ Tigh'la six ne halt yediler? Onu da tam göremedik. Bu arada galiba Adama ailesini görmediğimiz nadir bölümlerden biriydi
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sezon 4e geçmiş bulunmaktayım : ) sanırsam diğer 5 cylon olanın 4nu bildik müzikle buluştular falan yetiştim bee az kaldı az
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 madem yetiştin artık seni de spoiler içinde konuşmalara davet edelim, başka izlemeyenler de vardır fln spo yap sen de artık hehe terfi ettin=p
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Llama said: ya sezon 3 bölüm 20nin 37cı dksında bi öüzik çalıyor hatta şef sam bizim albay duyuyor odaya geliyor o müzik kimin ? Bob Dylan - All Along The Watchtowerın coverını yapmışlar, oydu.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kimi jimi diyor şimdide bu adammı çıktı : ) kaç kişi söylemiş be bu parçayı böyle
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 esası bob dylan kalanların alayı cover=)
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ewt bende jimi biliyodum ama dylan ınmış aslı.hendrix inki çok daha iyi bence ayrı :)
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ZaugnaKhaldun said: s4 e5 tyrol den bir efsane yaratabilirler sanki. Bende bunu bekliyorum, ip atlamalar!? kafayı kazımak!? :)
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu lee adamayı öldüre bilirim artık.. ben hala 4 4 deyim te bu arada : ))
Öne çıkan mesajlar