Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 fragmanını izledim gayet etkileyici ve konusu gayet sağlam gibi duruyor. başrolde jim carrey abimiz yine alışılmışın dışında bir rol ile karşımızda. film ise mart'da vizyonda. http://www.sinematurk.com/film.php?18877 http://www.number23movie.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ben de bir iki defa rastladım fragmanına, güzel film olacakmış gibi geliyor. Jim Carrey babamı oynasa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Süper olcak süper bekliyorum bu filmi de 300 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 birazdan sinemaya gidiyorum izledikten sonra anlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 filmde Monica Belluci mi var yoksa ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 the number 23 hayatimda gordugum en iyi film. Jim carrey mukemmeldi filmde, senaryo mukemmeldi filmden o kadar etkilendimki anlatamam bu filmi izlemesseniz cok sey kaybedersiniz, filmde ne olucagini kestirmek imkansiz filmi izlerken aha olayi anladim diyeceksiniz onlarca kere ama oyle olmucak off hala etkisi altindayim . hem film guzeldi hemde atmosferi bugun 23 subat ve film bugun cikti ve sinemada filmin saatini oyle bi ayarladilarki film 9.41de bitti ve 23e ekleniyo sayi(sordum sinemadaki gorevliye kasten yapildi dedi) sinemanin disinda baya 23 rakami vardi otoparkta felan heheh superdi ortam p.s: filmde her turlu rakama kelimeye dikkat edin hersey bi sekilde 23e ekleniyo hehe iyi kasmis adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 türkiyede çıktı mı ya ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ben amerikadayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Yorumunu görünce burada çıktı diye heveslendim . Direk yarın giderim diye düşündüm . Kalbim çok kırıldı bir anda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 zaten türkiye'de bir sinema da saat denk getirme gibi bir olayın yapılması ... sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar