Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bir süredir oynuyorum,başka oynayan kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 cok lagli turkiyeden oynamak baya kasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben ve oyundan tanıdığım insanlar rahatça oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben de bayadır oynuyorum... scripting dili çok başarılı ancak, modelleme mevzusunu çok can sıkıcı zira sadece 'ekleyerek' birşeyler oluşturabiliyorsun. bende de baya bir bağlantı sorunu mevcut. latency yüksek olduğundan textureları vs. download ve upload ederken cidden uzun süreler beklemek zorunda kalıyorum. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 05:02 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Çok zevkli biraz oynamıştım ama cidden çok uzun süre bekletiyor sıkılıyorsun. Türkiye den pek oynanmıyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben 1024 ile cok rahat oynuyorumki? hani maksimum otuz saniye falan bekliyorum texture yüklemeleri icin ondada geziyorum acılan yerleri o sırada geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Network ve Graphics ayarlarını söyler misin Apache, zira bende de 1Mbit mevcut ancak bende BA-AYA bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 simdi evde degilim aksam donunce bakayım ama ayarlarla hic oynamadım yani ilk yukledigimdeki ayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ya senin alet son teknoloji urunu baglantinla yada bizimkiler 1980den kalma :D cok bekletiyor cunki ama sirf amsterdam icin yuklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 e arkadaşlar bi site verin bişi söyleyin merak ettik :D neyin nesidir bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 www.secondlife.com adresinden erişebilirsin oyuna.bir nevi hayat simulasyonu. [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 06:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 tringo cok zevkli bisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bi tane piercingcide cok kafa punklarla tanıstım.piercing hediye ettiler euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 premium account olmadan yapabileceklerimiz sınırlı mı? Bir de script dilini nerden öğrenebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 premium olmadan fazla linder doları kazanılamayacağı için eğlencede azalır ona göre.script dilini bilenler yaratıcılıklarınıda konusturursa tringo oyunundaki gibi milyoner olabiliyor gerçek hayatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 script dilini bilince ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Pipi Oyen olarak basladim bakalim nasil oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Vucut'umu goremiyorum bi kelle dolasiyoruz bu halimizle nasil halledicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 nasıl bir oyundur biraz bahsedebilirmisiniz? oynatan yönleri, oynarken sıkan yönleri vs. nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 @Apache; tringo nedir, nasil bir oyundur ? fotosu da varsa... @Masticore; oyuna gir çık düzelir o, bir de sacını başını giysilerini ayarlayabiliyorsun inventoryden, mıncıkla biraz halledersin. muhabbet kurmak pek sorun olmuyor, grup halinde daha rahat para kazanılıyor, para dediğim de 2-3 linden yaa neyse ^^ ... bağlantımda pek sorun yok ama oyun textureları içler acısı, betada da böyleydi; 3 yıl oldu az geliştirir insan. Her yeri parsellemisler kardesim ne kalabalık olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 @xaty; anlaşabileceğin birilerini bulursan oyun kendini oynatıyor; takılırsın öyle arada bir. ama bence insanları asıl cezbeden kısmı işin içinde gerçek para olması; kaybetme ya da kazanma ihtimalinin çekiciliği. Kumar almış başını gitmiş, yatlara katlara sahip olma duygusu falan fistan... :) öğrenmeye değecek bişeyler çıkarsa bakarım, yoksa 2 gün sonra sıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 placestan tringo diye aratınca ice dragon gibi yerler görünüyor gidin birine oynanıyordur büyük ihtimal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bende indirdim ve üye oldum, bakalım nasıl bir oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 emoshop ımdan gunluk uc bes kurus birsey geliyor. tringoyu merak edenler places a yazıp ice dragona gidebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mekan nasil kuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar