geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 başta acaip kızdım sonradan yazıyı bulup okuyunca eyupyavuz diye bi oç. muhtemelen bizim serverdan bir adam bizim nicki yazarak bilgisayardan oluşan hayatına renk kattığını anladım. işin ilginç tarafı buraya bu başlığı açanın bunun malca bir espri olduğunu anlayamaması. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 21:59 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 baukis senmisin vede yazıyı sen yazmadınmı? öyleyse evet o foruma yazan o dediğindenmiş yani böyle adamları tek almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 baukis benim ve tabiki yazıyı ben yazmadım. dediğim gibi beyinsiz bir adam eğlenmek için saçmalamış. punkcu'yla hakkaten dün shattered yaptık. anlamadığım bir diğer konu da punkcu'nın bu adamı tanıyorum bunları yazması 10 kilo absinthe içse bile muhtemel değil diyememesi. o yazıyı yazan adam muhtemelen ignore listimdeki bu gerizekalılardan biri. o aptal forum sitesine de üye olup adamın gerçek nickini yazması için gaz verdim . şuraya da koydum ssleri. [spo] [/spo] [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 23:47 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Valla benim orda baukis yazmamıştır demem zor olurdu çünkü etrafımdaki bi kaç kişinin karakteri 123123 kişi tarafından oynanıyo bu da öle bi durumdur fln herhalde die düşündüm o yüzden... Yani ama o an o yazıyı okuduktan sonra harbi iptal oluyosun, ama harbi kötü duruma düşürmüş adam ... kusura bakma benim güldüğüm yazıydı zaten kişi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ordaki yazı oyundan ss değil ki. adam benim nickimi ve oyundan başka bir iki kişinin nickini üste yazarak eğlenmiş. hıncını çıkarmış. mutlu olmuş. anası günahkar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: başta acaip kızdım sonradan yazıyı bulup okuyunca eyupyavuz diye bi oç. muhtemelen bizim serverdan bir adam bizim nicki yazarak bilgisayardan oluşan hayatına renk kattığını anladım. işin ilginç tarafı buraya bu başlığı açanın bunun malca bir espri olduğunu anlayamaması. Forumda senin mesajının bi üstündeki mesaj bana aittir sence bunu anlamamak bu kadar zormudur? bknz : Verdiğim cevabın en altındaki "Efenim yazınızdan anladığım kadarı ile siz internet cafelerde "Spectator" denilen izleyici kesimini oluşturuyorsunuz sanırım :S" ibaresi yeterlidir kanımca? Ayrıca diğer foruma attığın mesajda kime dair konuştuğunu yazsan daha anlamlı olurdu zira ateşli mesajımdan sonra bana yazılmış gibi bir anlam karmaşası oluşmuş yada gerçekten banamı bu mesaj? [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 03:05 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bana mı dedin sen ? he konuş alçak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Yoh canım maksat kelime oyunları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ismail abi 90k vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 selahattin the mage =) bu sanki warrior bi karakter açıpta nickini warriors koyan birinin yazısına benzio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 %75 Adil (fair) %25 buz (ice) olup bu ülkede refahı ve adaleti sağlayan bir meyc olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 "baktınız rogue size çip şat attı hemen bi teleport hooop andırsiti rogue gg" tabi duel meyçseniz oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 fsdfa [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 18:23 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 oda bişey mi benim babam duel rogü 100k ambuş koyuyo hatta iritikal atınca 200k ya kadar cıktıgını dien duel mageler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ragnaros'u tek vuruşta aldığını iddia eden birisinin yazısını bizzat okuyan arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ben ciddi ciddi sm sololuyorum ama. Göstertim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Biz o.... çocuğuyduk... fsdkşfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Class = Rogue Name = Radiance Server= The MealStorm Gelelim ilk meseja :) bu güne kadar hic bir mage'i Damage metre'de beni gecmiş görmedim tabiki mage'ler yuksek damage veriyorlar ama Rogue kadar vuramazlar. Ne Sacmalıyormu bu diyen çoktur. Hangi Rogue 7 k vurabilir bir Boss'a Vuramaz ama şöyle bir olay var Mage = 4 sn = 3 -4k damage ( belki 7 8 nadirdir ) Rogue = 1 = 1200 - 800 ( ortalama) = 2k. x 3sn = 6k Bir instancade Mage herzmaan manası oldugu kadar gücü vardır. Rogue'de ise Energy Sınırsız gibi birşeydir ve Canının Yettigi kadar Sınırsız damage vurabilir. Pvp Gelince. Mage pvp'de sadece karambolde iş yapar uzaktan adam keser, bir mage Paladin, Priest, Druid, Shaman gibi kendine heal atan sınıfları kesmesi cok zordur. Warior'a karşı üstündür. Hunter ile bence eşit gibiler Özellikle Roguelerin Yeni gelen skill'i Cloak of Shadow imba oldugu gibi 5 sn 'de bir magi kesmeye yeterlidir. Buna birde 4 5 sn stun eklediginde çok büyük avantaj saglarsınız. Bu oyunun Joker Class'ı Roguedir. Oynamasını bilen bir Rogue 15 sn boyunca boss Tanklıyabilir ve bu süre off tank'ın Agro aması yada combat rezz icin yeterli bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 said: kendime güvenim yerine geldi, gittim tier 5 warrior'ımla baktım manam bitmiş ictim bi potin gittim mortal strike'la tek attım rouge leri warriorların ne zamandan beri manası var. hadi attın da düzgün atsaydın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Shaman'a ne yapiyormus bu arkadaş cok merak ettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 İyiki rogue oynuyorum. Mage olsaydım bunları yapamazdım zaten. Zaten SAB'da atamıyorum. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 20:02 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: said: kendime güvenim yerine geldi, gittim tier 5 warrior'ımla baktım manam bitmiş ictim bi potin gittim mortal strike'la tek attım rouge leri warriorların ne zamandan beri manası var. hadi attın da düzgün atsaydın bir de ne yanı 70 lvldır boşunamı pot iciyorum ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Böyle bir topicde bide realite arayan insanları ayakta alkışlamak lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 @cuce supersin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Lan bende tam düşünüyodum. Dwarven Hunterı bırakıp Human Rogue mu açsam diye. İyi oldu bu döküman. Artık hiç bir meyc karşımda duramayacak. dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar